Keystone logo
Italia

Opiskelu MBA sisään Italia 2024

Opiskelu paikassa Italia

Ansaita Business tutkinto Italiassa jäsenenä Euroopan unionin, Italia on korkeakoulujärjestelmää, joka seuraa standardien kaikkien EU: n kouluissa ja sisältää Bolognan prosessin puitteissa. Koostuvat pääasiassa valtion ylläpitämä ja julkisten yliopistojen, Italia 's korkea-asteen koulutusjärjestelmän on post-lukioiden opiskelijoille haluavat ammatillisen sijaan akateemisen koulutuksen. Kun ansaita maisterin 's tutkinto Italiassa, opiskelijat voivat ilmoittautua Grandes Ecoles, tai "Superior tutkijakoulu ", että palkinnot tunnustettujen kansainvälisten ja kansallisten otsikot kuten Diploma di Perfezionamento (tohtori) tai tohtorin Philosophiae (Ph. D). Työllisyys mahdollisuuksia haltijoiden postdoctorate alan tutkintoja tyypillisesti työskentelevät yliopiston tutkijana tai ohjaaja.Kandidaatin tutkinto-ohjelmien yritystalouden ja rahoituksen tyypillisesti huipentuu opiskelijoiden täyttämällä huippukivi kurssi, joka liittyy tutkimiseen liiketoimintakonsepteja ja periaatteita oppinut aiemmissa kursseja sekä integroida tapaustutkimuksen tutkimushanke. Pituus Ohjelmat ja Lukukausimaksut Lukukausimaksut vaihtelevat yliopistojen. Riippuen opiskelijan 's taloudellinen asema, lukukausimaksut voidaan luopua tai apurahan voidaan myöntää. Bachelor in Business voi kestää noin kolme tai neljä vuotta. Enemmän toivottavaa Master of Business Administration (MBA) vaatii ylimääräisen vuoden tai kaksi kursseista ennen tutkinto on myönnetty. Miksi Study for Business tutkinto Italiassa? Koska EU: n jäsen, Italia esittelee monia kannattavia työmahdollisuuksia liiketoiminnan suurten yhtiöiden ansaita astetta International Business, Business Administration ja Euroopan taloudesta.Lisäksi kukoistava matkailualalla on tuottoisa yrittäjyyteen mahdollisuuksia liiketoiminnan suuret yhtiöt haluavat aloittaa oman yrityksen.

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  408
 • Osuus apuohjelmista

  66
 • Internet-liittymä

  28
 • Paikallinen kuljetus

  35

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  9
 • Elokuvalippu

  9
 • Tuoppi paikallista olutta

  5

Tietoja Italia

Virallisesti kutsutaan Italian tasavallan, Italian sijaitsee eteläisin osa Eurooppaa ja rajojen Itävallassa, Sveitsissä, Sloveniassa ja Ranskassa. Sardinia ja Sisilia ovat kaksi Välimeren saaret katsotaan osaksi Italian tasavalta. Italia asuu kahden suvereenin valtion - Vatikaani ja San Marino, jotka ovat poliittisesti kutsutaan "saarekkeita " maan sisällä Italiassa. Yksi maailman 's taloudellisesti kehittyneissä maissa, Italiassa on myös merkittävä matkailukohde muun Euroopan maiden ja nauttii vauraus mahdollisti tämäntyyppisessä teollisuudessa. Lisäksi kiehtovan Roomassa myös houkuttelee miljoonia kävijöitä vuosittain on pääsy tällaiseen historiallisesti merkittäviä kohteita kuin rauniot Pompeijin, Colosseum Roomassa, Pisan kalteva torni ja katakombit San Callisto.

Viisumivaatimukset

 1. C-tyypin viisumi: Lyhytaikainen viisumi tai matkustusviisumi, joka on voimassa yhden tai useamman maahantulon ajaksi enintään 90 päiväksi.
 2. D-tyypin viisumi: Pitkäaikaiseen oleskeluun tarkoitettu viisumi on voimassa yli 90 päivää.

Millaisen Visan tarvitset?

Visan nimi

C-tyypin viisumi; D-tyypin viisumi

Hinta ja valuutta

USD 70

Opiskelijaviisumin maksu Italiaan on tyypillisesti noin 50-70 USD. Maksu voi muuttua.

Kuka voi hakea viisumia?

EU / ETA-opiskelijat voivat tulla Italiaan voimassa olevalla passilla tai henkilökortilla, ja heillä on oikeus suorittaa tutkinto Italiassa ilman viisumia niin kauan kuin he haluavat. Näiden opiskelijoiden on kuitenkin rekisteröidyttävä Questuraan (poliisiasemalle) 8 päivän kuluessa saapumisestaan saadakseen oleskeluluvan.

EU: n ulkopuolisten opiskelijoiden on hankittava opiskelijaviisumi ennen Italiaan saapumista. Jos opiskelet yli 90 päivää, sinun on sitten haettava oleskelukorttia (permesso di soggiorno) paikallisesta postitoimistosta ensimmäisten 8 päivän kuluessa saapumisesta Italiaan. Tämä yhdessä viisumisi kanssa antaa sinulle mahdollisuuden oleskella Italiassa opintojesi ajan. Residenssikorttiin liittyy maksu.

Joidenkin EU:n ulkopuolisten maiden kansalaiset eivät tarvitse viisumia oleskellakseen ja opiskellakseen Italiassa enintään 90 päivän ajan.

Löydät yleiskatsauksen näistä maista täältä: https://www.immigrationworld.com/italy/how-to-apply-for-italy-student-visa/

Missä voit tehdä hakemuksen?

Italian suurlähetystö tai konsulaatti

Sinun on haettava opiskelijaviisumia maasi Italian suurlähetystöstä tai konsulaatista. Sinun on myös oltava haastattelu suurlähetystössä tai konsulaatissa.

Verkkosivusto:

Kuinka tehdä hakemus?

Kun olet saanut hyväksymiskirjeen tai hyväksymiskirjeen aiotulle opintojaksolle, voit tarkistaa kelpoisuutesi saada italialainen opiskelijaviisumi ja jatkaa sitten viisumihakemusmenettelyä. Sinun on esitettävä seuraavat asiakirjat:

 • maahantuloviisumin hakulomake; Löydät sen osoitteesta
  http://vistoperitalia.esteri.it/Moduli/it/Formulario Visto Nazionale.pdf
 • Äskettäinen passikokoinen valokuva;
 • matkustusasiakirja, joka on voimassa vähintään kolme kuukautta viisumin myöntämisen jälkeen;
 • Ilmoittautuminen tai ennakkoilmoittautuminen yliopistokurssille;
 • Todiste siitä, että sinulla on majoitus Italiassa;
 • Todiste siitä, että sinulla on taloudellista tukea (vähintään 448,07 € kuukaudessa lukuvuoden ajan, yhteensä 5824,91 € vuodessa);
 • Riittävä vakuutusturva sairaanhoitoa ja sairaalahoitoa varten;
 • todisteet kotiuttamiseen tarvittavien varojen saatavuudesta;
 • Todiste riittävästä italian tai englannin kielen taidosta ohjelman kielen mukaan;
 • Jos opiskelija on alaikäinen, hänellä on oltava jokaisen huoltajan allekirjoittama suostumus maastamuuttoon tai heidän poissa ollessaan laillisen huoltajan allekirjoittama.

Milloin kannattaa hakea?

Sinun tulee hakea italialaista opiskelijaviisumia vähintään kolme kuukautta ennen suunniteltua saapumistasi Italiaan. Viisumihakemuksesi käsittely voi kestää 1–3 viikkoa. Sinun tulisi ajoittaa viisumihaastattelu noin neljästä kuuteen viikkoa etukäteen.

Opiskelijaviisumin pituus riippuu kurssin pituudesta.

Käsittelyaika

3 Weeks

Työmahdollisuudet

Jos olet EU:sta, voit työskennellä Italiassa ilman työlupaa. Työaika ei saa ylittää 20 tuntia viikossa lukukauden aikana. Voit työskennellä kokopäiväisesti vain lukukausien välisten lomien aikana.

EU:n ulkopuolelta tulevien kansainvälisten opiskelijoiden on haettava työlupaa paikallisesta maahanmuuttovirastosta Italiassa. Ensinnäkin sinulla on oltava allekirjoitettu työsopimus ja näytettävä kopio maahanmuuttovirastossa.

Tuntia viikossa

20

Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?

Viisumihakemuksesi voidaan hylätä, jos et pysty osoittamaan todisteita vaadituista varoista tai jos toimitat virheellisiä tai puutteellisia asiakirjoja.