Keystone logo
Yhdistynyt kuningaskunta

Parhaat yliopistot MBA Ohjelmat sisään Yhdistynyt kuningaskunta 2023

Laitosten lukumäärä: 776
  • Falmouth, Yhdistynyt kuningaskunta
  • Penryn, Yhdistynyt kuningaskunta

  Luova. Yhdistetty. Rohkea. Yli 120 vuoden kokemuksella, ammattimaisilla tiloilla, huippuosaamisen opettamisella, vertaansa vailla olevilla yhteyksillä ja elinvoimaisella luovalla yhteisöllä emme pelkää tehdä asioita eri tavalla. Falmouthin yliopistossa pohdimme uudelleen korkeakoulutuksen muotoa ja tuotamme vaikuttavaa tutkimusta ja innovaatioita.

  • Newcastle upon Tyne, Yhdistynyt kuningaskunta

  Global Top 125 -yliopisto (QS World University Rankings 2023), Newcastlessa asuu 29,000 140 opiskelijaa XNUMX maasta. Russell Groupin perustajajäsenenä olemme yksi vain 19 yliopistosta maailmassa - ja vain kolmesta Isossa-Britanniassa - saavuttaaksemme viisi plus QS Star -luokitusta yleisestä huippuosaamisesta (2022). Voimme jäljittää alkuperämme vuonna 1834 perustettuun lääketieteen ja kirurgian korkeakouluun. Nykyään yhdistämme maailman johtavan tutkimuksen maailmanluokan akateemiseen kokemukseen.

  • Winchester, Yhdistynyt kuningaskunta

  Winchesterin yliopisto antaa opiskelijoille mahdollisuuden saavuttaa täyden potentiaalinsa ja muuttaa maailmaa. Winchesterissä, kauniissa, pohjimmaisessa englantilaisessa kaupungissa, jolla on rikas perintö ja vilkas nykykulttuuri, sijaitsevan yliopiston ystävälliset ja kompaktit kampukset antavat opiskelijoille mahdollisuuden kaupunki- ja kampusasumiseen. Sijaitsemme hyvällä paikalla erinomaisilla liikenneyhteyksillä, joiden avulla pääset Lontooseen tai rannikolle tunnissa, ja Southamptonin lentokenttä on vain 10 minuutin junamatkan päässä.

  • Bristol, Yhdistynyt kuningaskunta
  • Stapleton, Yhdistynyt kuningaskunta

  UWE Bristolissa annamme sinulle mahdollisuuden tehdä valinta. Valitse yliopisto, joka haastaa itsensä yhtä paljon kuin sinä. Valita intohimo, joka antaa sinulle tarkoituksen. Valita yhteisö, joka näyttää tietä, rohkaisee sinua kyseenalaistamaan kaiken ja tulemaan parhaaksi, mitä voit olla.

  • Shadwell, Yhdistynyt kuningaskunta

  LIS on uusi instituutio Lontoossa. Heidän ohjelmansa ovat syvästi monitieteisiä ja rakentuvat monimutkaisten, todellisten ongelmien ympärille. Miksi? Koska maailma on täynnä monimutkaisia ongelmia, jotka vaativat tieteidenvälistä lähestymistapaa; heidän ratkaisunsa eivät tule yhdestä aineesta tai erikoisalasta. Ilmastonmuutoksesta organisaatiokulttuuriin nykypäivän monimutkaisia ongelmia on lähestyttävä useammasta kuin yhdestä näkökulmasta. Tätä LIS tekee. He opettavat oppilaitaan tulemaan asiantunteviksi ongelmanratkaisijoita.

  • Madrid, Espanja
  • Amsterdam, Alankomaat
  • + 8 lisää

  IE University on Espanjan kansainvälinen huippuyliopisto, jolla on kampukset Madridissa ja Segoviassa. IE on tunnustettu yhdeksi maailman johtavista korkeakouluista, ja se muokkaa johtajia, jotka edistävät innovaatioita ja muutosta organisaatioissa, tarjoamalla oppimisympäristön, jossa teknologioilla ja monimuotoisuudella on keskeinen rooli globaalin vision, yrittäjähenkisen ajattelutavan ja humanistisen lähestymistavan edistämisessä.

  • Kingston upon Thames, Yhdistynyt kuningaskunta
  • London, Yhdistynyt kuningaskunta

  Kingstonin yliopistossa pyrimme parantamaan opiskelijoiden elämänmahdollisuuksia auttamalla heitä hyödyntämään oppimismahdollisuuksiaan parhaalla mahdollisella tavalla ja antamalla heille tulevaisuuden taidot ja tiedot, joita tarvitaan 2000-luvun vaativassa työpaikassa.

  • Oxford, Yhdistynyt kuningaskunta

  Lady Margaret Hall ('LMH') on korkeakoulu Oxfordin yliopistossa. Perustajat nimesivät Collegen Lady Margaret Beaufortin, kuningas Henrik VII:n äidin ja tunnetun stipendin ja oppimisen suojelijan, kunniaksi. Ensimmäiset yhdeksän opiskelijaa hyväksyttiin vuonna 1879. College kasvoi, avasi ovensa miehille ja on nyt yli 600 opiskelijan ja 45 stipendiaattien yhteisö. LMH on yksi Oxfordin yliopiston 39 korkeakoulusta, joka on yksi maailman arvostetuimmista yliopistoista ja englanninkielisen maailman vanhin yliopisto.

  • Leeds, Yhdistynyt kuningaskunta

  Kokoamme yhteen tietojenkäsittelytieteen, kemian, tekniikan, matematiikan, fysiikan ja tähtitieteen asiantuntijat tarjoamaan erinomaista oppilaiden koulutusta ja tutkimusta seuraavissa kouluissa.

  • South Kensington, Yhdistynyt kuningaskunta

  Osana Imperial College Londonia, joka on maailman johtava tiede- ja teknologiajohtaja, ajamme globaalia liiketoimintaa ja yhteiskunnallista muutosta yhdistämällä liiketoimintaa, teknologiaa ja yrittäjähenkistä ajattelutapaa. Yhdistämme innovatiivisen ajattelun ja näkemyksen uuteen teknologiaan kehittääksemme ratkaisuja todellisen maailman ongelmiin, mikä hyödyttää liiketoimintaa ja parantaa yhteiskuntaa.

  • London, Yhdistynyt kuningaskunta

  London Institute of Banking & Finance (LIBF) on ollut arvostettu nimi brittiläisessä koulutuksessa yli 140 vuoden ajan. Tarjoamme perustutkinto- ja jatko-opintoja Ison-Britannian ja kansainvälisille opiskelijoille osa-aikaisesti ja kokopäiväisesti. Pienempänä, erikoistuneena yliopisto-oppilaitoksena, jolla on asiantunteva tiedekunta, meillä on erinomaiset mahdollisuudet auttaa sinua uramatkallasi - olemme auttaneet tuhansia opiskelijoita ympäri maailmaa tekemään juuri niin. Kurssimme tarjoavat taidot, joita tarvitset uralla liike-elämässä, johtamisessa, datatieteessä ja rahoituksessa, painottaen vahvasti käytännön taitoja, jotka on otettu tosielämän tilanteista.

  • London, Yhdistynyt kuningaskunta

  King's College London on yksi maailman 35 parhaasta yliopistosta (QS World University Rankings 2022) ja yksi Englannin vanhimmista (perustettu 1829). Yliopistossa on yli 29,600 11,000 opiskelijaa, ja hieman alle XNUMX XNUMX on kansainvälisiä opiskelijoita 150 maasta ympäri maailmaa.

  • London, Yhdistynyt kuningaskunta

  Yhdessä maailman jännittävimmistä pääkaupungeista sijaitseva London Met on koti inspiroivien ja päättäväisten oppijoiden, opettajien ja innovatiivisten ajattelijoiden vieraanvaraiselle yhteisölle. Tarjoamme laajan valikoiman kursseja perus- ja jatkotutkinnoista lyhyisiin kursseihin ja ammattipätevyyksiin, joista monet ovat käytettävissä kokopäiväiseen tai osa-aikaiseen opiskeluun tarpeidesi ja elämäntyylisi mukaan.

  • Madison, Yhdysvallat
  • Teaneck, Yhdysvallat
  • + 3 lisää

  Suurin yksityinen yliopisto New Jerseyssä, FDU, on voittoa tavoittelematon, ei-lahkollinen, monikampuksella toimiva laitos. Vuonna 1942 perustettu FDU saavutti nelivuotisen aseman vuonna 1948 ja hyväksynnän yliopistoksi vuonna 1956. Yliopisto tarjoaa yli 100 perustutkinto- ja jatkotutkinto-ohjelmaa, mukaan lukien farmasian, hoitotyön, kliinisen psykologian ja koulupsykologian tohtoriohjelmat; ja AACSB-akkreditoitu kauppakorkeakoulu. Tutkinto-ohjelmia tarjotaan kahdella New Jerseyn kampuksella ja kahdella FDU-paikalla Yhdysvaltojen ulkopuolella: Wroxton Collegessa Oxfordshiressä Englannissa ja Vancouverin kampuksella British Columbiassa, Kanadassa.

  • Bradford, Yhdistynyt kuningaskunta

  Bradfordin yliopistossa keskitymme luomaan edellytykset sosiaaliselle, kulttuuriselle ja taloudelliselle vaikutukselle. Olemme sitoutuneet sosiaaliseen osallisuuteen, ja työmme laajentaaksemme mahdollisuuksia ja mahdollistaaksemme opiskelijoiden saavuttaa potentiaalinsa on johtanut siihen, että olemme olleet Englannin yliopistojen sosiaalisen liikkuvuuden indeksin kärjessä kahden viime vuoden ajan.