Keystone logo
Yhdistynyt kuningaskunta

Opiskelu MBA sisään Yhdistynyt kuningaskunta 2024

Opiskelu paikassa Yhdistynyt kuningaskunta

Opiskelevat jatko-tason liiketoiminnan Yhdistyneessä kuningaskunnassa opiskelevat yksi maan 's monet yliopistot, joista monet on rikas historia vahva tutkijoita. Jatko-tason liiketoiminnan tutkinto Britanniassa on Masters of Business Administration-tutkinnon. MBA-tutkinto UK yliopistossa luo suuremmat ansaintamahdollisuudet ammattilaisille. Se voi myös parantaa uramahdollisuuksia, asettaa sinut jonossa ylennyksiä ja enemmän arvovaltaa oman urasi. Se voi myös avata oven voit vaihtaa uraa. Lukuvuoden MBA-ohjelma Britanniassa hajotetaan lukukautta. Syyslukukauden kulkee syyskuusta joulukuuhun. Opiskelijat sitten saada loma tauko, sitten alkaa takaisin tammikuussa kevätlukukauden kulkee toukokuussa. Joissakin kouluissa on kesän ohjelmista. Opiskelija osaa suunnitella viettää missä tahansa £ 16000 £ 73000 varten MBA-ohjelma Isossa-Britanniassa.Ero riippuu yliopiston valittu tutkimus. Enemmän arvostetun yliopiston on globaaleilla markkinoilla, enemmän tutkimuksia maksaa Kansainväliset opiskelijat voivat hakea MBA-ohjelma Yhdistyneessä kuningaskunnassa, jos ne ovat suorittaville tutkinto ja työkokemus yritysmaailmassa. Perustutkintoa astetta ei tarvitse olla liiketoimintaa, mutta se ei tarvitse näyttää opiskelijan 's akateeminen suorituskykyään, koska MBA-ohjelma on yksityiskohtainen, tiukka ohjelma. Valmistumisen jälkeen urasi mahdollisuuksia tulee olemaan suuri. Useimmat yritykset tunnistavat MBA brittiläisen yliopiston. Jos olet jo sijoittautuneet uran, saatat olla oikeutettu uuteen asentoon tai edistäminen. Jos et ole, voit antaa itsellesi reuna etsit työtä tungosta markkinoilla. Sinun kokonaistulot potentiaali on paljon suurempi kuin hyvin.

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  628
 • Osuus apuohjelmista

  83
 • Internet-liittymä

  35
 • Paikallinen kuljetus

  79

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  8
 • Elokuvalippu

  12
 • Tuoppi paikallista olutta

  5

Tietoja Yhdistynyt kuningaskunta

Yhdistynyt kuningaskunta sijaitsee saarella, aivan rannalla Manner-Euroopassa. Tämä eurooppalainen kansakunta on ollut vaikutusvaltainen Länsi historiassa. Se on peräisin pesäkkeitä ratkaistaan ​​ihmiset Yhdistyneen kuningaskunnan että monet nykyajan maissa kehittynyt. Yhdistynyt kuningaskunta kuuluu Englannissa, Skotlannissa, Walesissa ja Pohjois-Irlannissa. Usein sitä kutsutaan myös "England " tai "Britanniassa " mutta virallinen nimi on Iso-Britannia. Tänään Britanniassa on taloudellinen ja sotilaallinen johtaja maailmantaloudessa, ja on vaikuttanut paljon talouden, kulttuurin ja tieteen ymmärrys nykymaailmassa. Nykyään se tunnetaan myös sen ikonin kuninkaallinen perhe, joka on tullut kuuluisuuksia lajittelee globaalin kulttuurin.

Viisumivaatimukset

Tason 4 (yleinen) opiskelijaviisumi on korvattu niin sanotulla "opiskelijareitillä". Opiskelijareitti on Ison-Britannian uusi opiskelijaviisumi, joka on saatavilla myös ETA-kansalaisille, jotka ennen brexitiä eivät tarvinneet viisumia opiskellakseen Isossa-Britanniassa.

Opiskelijareitti (18+-vuotiaat+)

Lapsiopiskelijareitti (4-17-vuotiaat, joka on korvannut tason 4 lapsiopiskelijaviisumin)

Millaisen Visan tarvitset?

Visan nimi

Opiskelijan reitti

Hinta ja valuutta

GBP 348

Nykyiset Ison-Britannian opiskelijaviisumimaksut ovat:

 • 348 puntaa, jos haetaan Ison-Britannian ulkopuolelta.
 • £ 475, jos haet opiskelijaviisumin jatkamista tai vaihtamista Ison-Britannian sisältä.

Kuka voi hakea viisumia?

Jokaisen, joka saapuu maahan opiskelemaan, on haettava opiskelijaviisumia, jos hän saapuu 1. tammikuuta 2021 jälkeen. Tämä koskee myös EU:n/ETA:n kansalaisia, jotka eivät aiemmin tarvinneet viisumia päästäkseen Yhdistyneeseen kuningaskuntaan opiskeluaan varten. Sinun on saavutettava 70 pistettä pistepohjaisessa järjestelmässä, joka mittaa, täytätkö Isossa-Britanniassa opiskelun vaatimukset. Tähän sisältyy:

 • Onko sinut hyväksytty hyväksyttyyn laitokseen?
 • Onko sinulla taloudellisia resursseja rahoittaa oleskeluasi Isossa-Britanniassa?
 • Osaatko englantia?
 • Täyttääkö kurssisi kurssivaatimukset?

Ne, jotka valmistuvat brittiläisestä oppilaitoksesta kesään 2021 mennessä ja sen jälkeen, voivat hakea jatko-opiskelijaviisumia, jonka avulla he voivat työskennellä / etsiä työtä Isossa-Britanniassa jopa 2 vuotta.

Missä voit tehdä hakemuksen?

Ison-Britannian viisumikeskus / Online

Voit hakea Ison-Britannian opiskelijaviisumia kotimaasi Ison-Britannian viisumikeskuksessa. Löydät luettelon Ison-Britannian viisumikeskuksista maailmanlaajuisesti täältä: https://www.gov.uk/find-a-visa-application-centre.

Voit myös hakea Ison-Britannian opiskelijaviisumia verkossa Yhdistyneen kuningaskunnan sisäministeriön viisumien ja maahanmuuttoviraston verkkosivuston kautta. Voit aloittaa tästä: https://apply-to-visit-or-stay-in-the-uk.homeoffice.gov.uk/sort/country-nationality?p=student_out_uk

Verkkosivusto:https://www.gov.uk/find-a-visa-application-centre

Kuinka tehdä hakemus?

Saadaksesi Ison-Britannian opiskelijaviisumin, sinun on ensin hyväksyttävä kurssille. Useimmilla kursseilla sinun on myös todistettava, että ymmärrät englantia vaaditulla tasolla.

Ison-Britannian opiskelijaviisumin hakuprosessi vaihtelee hieman sen mukaan, minkä tyyppistä Yhdistyneen kuningaskunnan opiskelijaviisumia haet.

Ison-Britannian opiskelijaviisumihakemusta varten sinun on annettava seuraavat tiedot:

 • passi tai matkatunnus
 • todiste siitä, että pystyt kattamaan kurssisi ja elinkustannuksesi
 • todistus vanhemman tai huoltajan suostumuksesta, jos olet alle 18-vuotias
 • todistus kurssille hyväksymisestä
 • tosite terveydenhoitolisän maksamisesta

Alkuperämaastasi riippuen saatat tarvita myös tuberkuloositestin.

Kun saavut Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, saatat joutua rekisteröimään Ison-Britannian opiskelijaviisumisi poliisille. Sinun pitäisi saada tietoa siitä, onko sinun rekisteröidyttävä Ison-Britannian opiskelijaviisumitarraan tai kirjeeseen Ison-Britannian sisäministeriöltä. Sinun on myös haettava biometristä oleskelulupaa, jos oleskelet Yhdistyneessä kuningaskunnassa yli 6 kuukautta.

Milloin kannattaa hakea?

Voit hakea opiskelijaviisumia enintään 6 kuukautta ennen kurssien alkua. Ison-Britannian opiskelijaviisumin käsittelyajat vaihtelevat sen mukaan, mistä haet, mutta yleensä saat päätöksen 3 viikon kuluessa, jos haet Ison-Britannian ulkopuolelta, ja 8 viikon kuluessa, jos haet Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Yleisen opiskelijaviisumin pituus riippuu kurssin kestosta, ja voit hakea sen jatkamista, jos haluat jäädä Yhdistyneeseen kuningaskuntaan työskentelemään tai jatkamaan opintoja. Lapsiopiskelijaviisumi on voimassa kurssin ajan, enintään 6 vuotta, ja sitä voidaan pidentää. Lyhytaikaisen opiskelijaviisumin pituus ei saa ylittää kurssisi pituutta, eikä sitä voi pidentää.

Käsittelyaika

3 Weeks

Työmahdollisuudet

Kansainväliset opiskelijat saavat työskennellä opiskelun kanssa Isossa-Britanniassa tietyin edellytyksin. Työn tyyppi, jonka voit tehdä, riippuu siitä, mitä opiskelet ja työskenteletkö koulun aikana vai taukojen aikana.

Tuntia viikossa

0

Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?

Tärkeimmät syyt opiskelijaviisumin epäämiseen ovat:

 1. Puuttuvat tai virheelliset asiakirjat;
 2. Taloudellisten vaatimusten täyttämättä jättäminen;
 3. Väärä asiakirjan muoto.