Keystone logo

Parhaat yliopistot MBA Ohjelmat sisään Hongkong 2023

Laitosten lukumäärä: 54
  • Hung Hom

  Hongkongin ammattikorkeakoulu (PolyU) perusti virallisesti logistiikan laitoksen 1. syyskuuta 2003 uudelleenjärjestelyn jälkeen, joka sisälsi entisen merenkulun ja Manner-Kiinan logistiikan nopean kehityksen Hongkongin ja Manner-Kiinan kykyjen kasvavan kysynnän vuoksi. Liikennelogistiikka ja osa entisestä johtamisosastosta.

  • Causeway Bay
  • Seoul
  • Taipei
  • + 1 lisää

  Keskittyen erityisesti Aasiaan, Manchesterin yliopisto avasi ensimmäisen kansainvälisen keskuksensa Hongkongissa vuonna 1992 ja on tarjonnut huippuluokan johtamiskoulutusta globaaleille johtajille Itä -Aasiassa, mukaan lukien Hongkong, Japani, Etelä -Korea, Taiwan, Etelä -Kiina ja Macao lähes 30 vuoden ajan.

  • London
  • Birmingham
  • Bristol
  • + 13 lisää

  Syyskuusta 2021 alkaen asianajajien pätevyyskokeet (SQE) otetaan käyttöön vaiheittain, jotta siitä tulee uusi keskitetty tapa saada asianajajaksi Englannissa ja Walesissa. Se korvaa lopulta nykyisen harjoittelureitin - Legal Practice Course (Legal Practice Course, LPC). Valikoimalla SQE-kursseja, sijainteja ja joustavia opintovaihtoehtoja valmistamme sinut urallesi asianajajana sekä SQE-kokeiden menestykseen. Uratukemme lisäksi työskentelet virtuaalisessa asianajotoimistossamme asiantuntijaopettajien kanssa ja kehität tietoja ja taitoja SQE: n ulkopuolella.

  • Hong Kong

  Hongkongin kaupunginyliopisto (CityU) on johtava maailmanlaajuinen yliopisto, joka arvostaa tutkimusta ja ammatillista koulutusta. Uuden teknillisen korkeakoulun perustaminen ei olisi voinut tulla parempaan aikaan. Viiden vuoden kuluttua maailma on erilainen. Teknologia etenee ennennäkemättömässä tahdissa. Sellaisena yliopistollisena velvollisuutenamme on tarjota opiskelijoille ajattelutapa, joka innostaa heitä jatkamaan oppimista. Uudessa yliopistossa on kahdeksan keskittynyttä akateemista osastoa. Yhdessä ne kattavat elinvoimaisen spektrin tekniikan aloja ja edistävät akateemista synergiaa ja viestintää yliopiston sisällä.

  • Ma Liu Shui

  Entisen varapääministerin, professori Charles Kaon, joka tunnetaan myös nimellä ”kuituoptiikan isä” ja fysiikan Nobel-palkinnon myöntäjä, vuonna 1991 perustaman tekniikan tiedekunnan muodostavat maailman johtavat asiantuntijat, jotka ovat alojensa eturintamassa ja sitoutuvat opetuksen ja tutkimuksen huippuosaaminen.

  • Hong Kong

  Taidetaiteellinen tiedekunta on olennainen osa Hongkongin baptistiyliopistoa, instituutiota, joka on lujasti sitoutunut olemaan ”Aasian johtava vapaiden taiteiden yliopisto maailmalle, joka tarjoaa akateemista huippuosaamista välittävästä, luovasta ja globaalista kulttuurista”.

  • Telegraph Bay

  Hongkongin yliopisto (HKU) on jo yli vuosisadan juuriltaan ylpeänä yhtenä Aasian johtavista korkeakouluista. Ja sen myötä HKU Business School on tullut laajasti tunnustettu ja arvostettu kauppakorkeakoulu alueella.

  • Hong Kong

  Tunnustamme Hongkongin aseman kansainvälisenä oikeudellisena keskuksena ja olemme innoissamme voidessamme tarjota laadukkaita jatko -opintomahdollisuuksia kaupungin pyrkiville oikeusalan ammattilaisille, ja meillä on laaja valikoima ammatillisia oikeustieteen tutkintoja, erikoisoikeudellista koulutusta ja jatkuvia ammatillisia kehittämiskursseja asianajajille ja asianajajille. Yksi Yhdistyneen kuningaskunnan pitkäaikaisimmista oikeudellisen koulutuksen tarjoajista vuodesta 1867 lähtien - olemme kouluttaneet Yhdistyneessä kuningaskunnassa enemmän käytännössä toimivia lakimiehiä kuin kukaan muu.

  • Hong Kong

  The Education University of Hong Kong on julkisesti rahoitettu korkea-asteen oppilaitos, joka on omistettu opetuksen ja oppimisen edistämiselle tarjoamalla opettajankoulutusta ja täydentäviä yhteiskuntatieteitä ja humanistisia tieteenaloja koskevia akateemisia ja tutkimusohjelmia.

  • Hong Kong

  International Culinary Institute (ICI), joka on yksi VTC-ryhmän strategisista aloitteista, tähtää kulinaarisen taiteen, viinin ja tapahtumien hallinnan kykyyn kouluttaa ja kehittää Hongkongin asemaa Aasian viinin ja ruokailun kohteena. Se tarjoaa laadukkaita ja ammattitaitoisia ohjelmia, joissa on huipputason tilat sulhaselle, joka pyrkii culinaristeja tuntemaan hyvin kansainväliset keittiöt, tukemalla opiskelijoiden menestyksekästä urakehitystä alalla. ICI tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita ja ammattitaitoisia kulinaarisia ohjelmia, jotka kattavat Euroopan, Välimeren, Kaakkois-Aasian, Lähi-idän ja amerikkalaisten keittiöt sekä leipomot ja makeiset.

  • Hong Kong

  Osastomme ensisijaisena tehtävänä on tarjota sovellettua englannin kielen opintoja ammateille, ja pyrimme kansainvälisesti tunnetuksi johtavana ammattiviestintään keskittyvien perustutkinto- ja jatko-opintojen tuottajana.

  • Fayette
  • Hong Kong

  Since 1857, Upper Iowa University has been preparing students to succeed—in the classroom and in the world. That rich history, coupled with a student-centered mission, has created a springboard for UIU to become a recognized innovator in offering accredited, quality programs through flexible, multiple delivery systems, including online and self-paced study.

  • Kowloon Tong

  Yli puoli vuosisataa kohti Hongkongin baptistien yliopisto (HKBU) on ollut Aasian liike-elämän opettamisen etujoukossa, muovaamalla yritysjohtajien sukupolvia. Joustava akateemisen huippuosaamisen perinteen ansiosta, mutta innolla aina innolla uusia älyllisiä horisontteja, HKBU ylpeilee pyrkimyksissään pysyä aina todellisena edelläkävijänä liiketoiminnan koulutuksessa. Aasian ja länsimaiden nousevien maiden välisellä risteyksellä HKBU sijaitsee ihanteellisella tavalla vastakkain muutoksiin vaikuttavien muutosten kanssa, olipa kyseessä Kiinan taloudellinen elpyminen, globalisaation syventävä vaikutus tai uusien eettisten standardien tarve kestävyyttä.

  • Hong Kong

  Samalla visiolla, joka tarjoaa laadukasta koulutusta ja pyrkii huippuosaamiseen, Warwickin yliopiston ja ammatillisen koulutuksen neuvosto (WTC) on sopeutunut tarjoamaan arvokasta valintaa niille, jotka haluavat hankkia arvoja, tietämystä ja taitoja heidän työllistettävyyttä.

  • Manchester
  • Accra
  • Budapest
  • + 62 lisää

  World-class university preparation qualifications designed by universities for international students to succeed at university.