Keystone logo
Etelä-Korea

Opiskelu MBA sisään Etelä-Korea 2024

Opiskelu paikassa Etelä-Korea

Millaisia ​​Business Studies ohjelmat ovat saatavilla Etelä-Koreassa? Opiskelijat, mukaan lukien kansainväliset opiskelijat, voivat ilmoittautua erilaisia ​​ohjelmia Etelä-Koreassa. Maassa on useita yliopisto-koulujen että kansainväliset opiskelijat voivat hakea. T On olemassa erilaisia ​​ohjelmia saatavilla opiskelijoille näillä aloilla. Tämä sisältää sekä perinteisen MBA-ohjelmia ja Executive MBA-ohjelmia. Jotkut opiskelijat ilmoittautua perusopetuksen sekä, ansaita kandidaatin 's tutkinto. Useimmat bachelor 's koulutusohjelmien kestää kolmesta viiteen vuotta, täydentää taas MBA-ohjelmia noudatetaan yhden tai kahden vuoden ajan. Tämä eroaa perustuu kurssin opiskelijoiden ja tyypit luokkien opiskelijat suorittavat. Ohjelmat kansainvälisen liiketoiminnan, rahoituksen, johtamisen ja hallinnon ovat suosittuja kansainvälisiä opiskelijoita. Kuinka paljon se maksaa ilmoittautua Business Studies Ohjelmat Etelä-Koreassa?Etelä-Korean koulut ovat käytettävissä kansainvälisiä opiskelijoita, mutta huomattavasti korkeampaan hintaan kuin koulujen kotimaan opiskelijoille. Kustannukset ovat yleensä huomattavasti edullisempaa kuin useimmissa Euroopan, Yhdysvaltojen ja muiden länsimaiden. Opiskelija tietää lisää kustannuksia, kun laittaa, koska tämä eroaa yhdestä koulusta seuraavaan, ja ohjelmien välillä. Useimmiten opiskelijat täytyy hakea ja päästä osaksi koulun ennen matkajärjestelyistä. Yliopistojen työn kautta maahanmuuttoviranomaisten prosessin helpottamiseksi. Mitä vaihtoehtoja Valmistuttuaan Business Studies Ohjelmat Etelä-Koreassa? Opiskelijat, jotka onnistuneesti ansaitsevat MBA ovat usein arvokkaita monissa maan 's yrityksiä. Vaikka monet kotimaiset opiskelijat ovat kirjoilla korkeakoulutuksen tänään kuin takavuosina, on vielä kuilu hyvin päteviä ammattilaisia.On usein mahdollisuuksia tutkinnon monissa suuria yrityksiä, jotka hallitsevat Soul 's talouden ja elinkeinoelämän, myös teknologia, rahoitus, ja globaalin liiketoiminnan tehtävissä, jotka yleensä ovat eniten kysyntää.

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  476
 • Osuus apuohjelmista

  52
 • Internet-liittymä

  20
 • Paikallinen kuljetus

  42

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  6
 • Elokuvalippu

  10
 • Tuoppi paikallista olutta

  3

Tietoja Etelä-Korea

Etelä-Korea tarjoaa monia etuja kansainvälisille opiskelijoille. Maa, joka sijaitsee Itä-Aasiassa Korean niemimaalla, asuu noin 50 miljoonaa ihmistä. Noin puolet asuu metron alueella ympäröivä Soul, mikä tekee siitä toiseksi suurin metro alue maailmassa. Maassa on pitkä historia, joka juontaa juurensa kausi aikana. Kuitenkin maa on tullut varsin moderni viime vuosikymmeninä vetämänä erilaisten teknologiayritysten. Niille, jotka opiskelevat liike, Etelä-Korea voi olla ihanteellinen paikka tehdä niin kansainvälisesti kaikista näistä syistä.

Viisumivaatimukset

 1. D-2: Viisumi säännölliseen koulutusohjelmaan. Tämä viisumi on tarkoitettu kaikille opiskelijoille, jotka ilmoittautuvat kandidaatin, maisterin tai tohtorin ohjelmaan juniorikoulussa, yliopistossa tai tutkijakoulussa.
 2. D-4: Viisumi yleiskoulutukseen. Tämä viisumi on tarkoitettu kaikille henkilöille, jotka käyvät yliopiston ylläpitämää kielikoulua, pätevää oppilaitosta tai muuta instituuttia kuin akateemista tutkimuslaitosta.

Millaisen Visan tarvitset?

Visan nimi

D-2:ssa; D-4:n

Hinta ja valuutta

EUR 50

Molemmista viisumihakemuksista veloitetaan noin 30-50 euron maksu. Monikertaviisumi on kalliimpi kuin kertaviisumi. Viisumimaksut vaihtelevat asuinmaasi mukaan ja voivat muuttua. Joidenkin maiden (esimerkiksi Saksan) kansalaisten ei ehkä tarvitse maksaa viisumihakemusmaksua.

Kuka voi hakea viisumia?

Kaikkien kansainvälisten opiskelijoiden on haettava opiskelijaviisumia opiskellakseen Etelä-Koreassa.

Missä voit tehdä hakemuksen?

Korean tasavallan suurlähetystö tai konsulaatti

Kaikkien Korean ulkopuolella asuvien kansainvälisten opiskelijoiden on haettava opiskelijaviisumia Korean tasavallan suurlähetystöstä tai konsulaatista. Sinun on haettava viisumia henkilökohtaisesti kotimaasi Korean suurlähetystöstä.

Verkkosivusto:

Kuinka tehdä hakemus?

Jos haluat opiskella ulkomailla Koreassa, sinun on hankittava viisumi ennen maahan saapumista. Prosessi ei ole vaikea, mutta on tärkeää, että sinulla on kaikki tarvittavat asiakirjat. Yliopistosi voi auttaa sinua viisumiprosessissa, joten kysy kansainväliseltä toimistoltasi, mitkä ovat seuraavat askeleesi viisumin hankkimisessa sen jälkeen, kun sinut on hyväksytty. Sinun on yleensä annettava seuraavat tiedot:

 • Hakulomake
 • Passi
 • Valokopio passista
 • Värivalokuva (3,5 x 4,5 cm)
 • Kopio Korean yliopiston yritysrekisteröintitodistuksesta
 • Korean yliopiston hyväksymiskirje
 • Todiste taloudesta, joka kattaa lukukauden elinkustannukset Koreassa
 • Suosituskirje kotiyliopistoltasi
 • Asiakirja, joka osoittaa, että olet suorittanut yhden tai useamman lukukauden kotiyliopistossasi (eli opintosuoritusote)
 • Kiinalaisten opiskelijoiden on ehkä annettava yleiskatsaus sukuhistoriastaan

Haet myös ulkomaalaisen oleskelukorttia kerran Koreassa. Kortin avulla voit tehdä matkoja ulkomaille lukukauden aikana Koreassa. Isäntäyliopisto auttaa sinua saamaan kortin saapumisen jälkeen.

Huomaa, että Hankuk University of Foreign Studiesin virallisten ohjeiden mukaan sinun on lähdettävä Koreasta 1 viikon kuluessa lukukauden päättymispäivästä, muuten Korean maahanmuutto sakottaa sinua voimakkaasti.

Milloin kannattaa hakea?

Hae opiskelijaviisumiasi heti, kun olet saanut virallisen hyväksymiskirjeen Koreasta.

Opiskelijaviisumi Koreaan voi olla voimassa enintään kaksi vuotta.

Käsittelyaika

Työmahdollisuudet

D-2- ja D-4-viisumin haltijaopiskelijat voivat tehdä osa-aikatyötä niin kauan kuin oppilaitos sen sallii. Useimmissa tapauksissa sinun on kuitenkin pysyttävä 6 kuukautta Koreassa ennen kuin saat työskennellä. 6 kuukauden kuluttua sinun on pyydettävä yliopistoltasi kirje, joka antaa sinulle luvan työskennellä osa-aikaisesti. Oikeudellisista syistä opiskelijan on hankittava lupa maahanmuuttovirastolta, jotta häntä voidaan pitää laillisesti osa-aikaisena.

Tuntia viikossa

0

Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?

Viisumihakemuksesi voidaan hylätä, jos et pysty osoittamaan todisteita vaadituista varoista tai jos toimitat virheellisiä tai puutteellisia asiakirjoja.