Keystone logo
Etelä-Afrikka

Opiskelu MBA sisään Etelä-Afrikka 2024

Opiskelu paikassa Etelä-Afrikka

Kansainväliset opiskelijat, jotka haluavat ilmoittautua Etelä-Afrikkalainen yliopistoissa ovat usein tervetulleita. Maan 's korkein yliopisto, University of Cape Town, on rankattu 145 maailman. Witwatersrandin yliopisto ja Stellenbosch ovat kaksi vaihtoehtoa opiskelijoita pohtimaan. Nämä koulut tarjoavat kaikki liiketalous, sekä muita painopistealueita. Mitkä ovat Business Studies Valinnat Etelä-Afrikassa? Opiskelijat, jotka haluavat opiskella liiketoiminnan voi tehdä niin keskittymällä suorittamassa ylempää tutkinto yliopistossa tai jatkaa opintojaan osaksi Master 's ohjelmia. Master in Business Administration (MBA) on yksi yleisimpiä vaihtoehtoja opiskeleville Etelä-Afrikassa kuin kansainvälisiä opiskelijoita. Tämäntyyppinen ohjelma keskittyy hallinnan tekniikoita, markkinointi, henkilöstöhallinto, ja liike käynnistää prosessin, sekä liikejuridiikan ja rahoitus. Opiskelijat voivat odottaa viettää kaksi-kolmevuotta valmiiksi MBA Etelä-Afrikassa.Osa-aikatyötä ja kokopäivätyötä vaihtoehdot ovat usein saatavilla, vaikka useimmat kansainväliset opiskelijat ilmoittautuvat koko aikaa täällä. Miten opiskelija Ilmoittaudu Business Studies Etelä-Afrikassa? Opiskelijat täytyy saada tarvittavat valtion korvaukset ilmoittautumalla kansainvälisenä opiskelija. Tämä tapahtuu sisäasianministeriön. Opiskelija tarvitsee hakea tilapäinen oleskelulupa. Yleensä saada maahantuloluvan liiketoiminnan ohjelman kautta haluttu koulu on ensimmäinen askel. useimmat opiskelijat auttaa myös opiskelijan tämän prosessin läpi. Tämä prosessi voi kestää noin 30 päivää, tai joskus pidempään, tapahtuu. Kun opiskelija hakee ja saa hänen opiskelija viisumi, silloin on mahdollista matkustaa maahan. Mitä vaihtoehtoja International Students jälkeen? Etelä-Afrikka on monipuolinen ja kasvava maa. Se on vahva taloudellinen voima alueella.Kuitenkin, se ei ole vauras maa ja työttömyys on monilla alueilla korkea. Vaikka on olemassa mahdollisuuksia niille, jotka ovat valmistuneet kunniamaininnalla ei ole takeita työpaikoista Etelä-Afrikassa valmistumisen jälkeen. Kuitenkin nämä koulut kirjataan useimmissa muissa maissa akkreditoitu.

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  229
 • Osuus apuohjelmista

  30
 • Internet-liittymä

  39
 • Paikallinen kuljetus

  36

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  4
 • Elokuvalippu

  5
 • Tuoppi paikallista olutta

  2

Tietoja Etelä-Afrikka

Etelä-Afrikka on monipuolinen maa. Se istuu pitkin eteläisin rannikko Afrikkalainen mantereella lähellä Namibia, Botswana ja Zimbabwe. Se on monietninen maa, jossa uskomattoman monipuolinen tausta ja kulttuuri. On 11 virallista kieltä täällä, kuten Englanti, jota käytetään yleisesti julkisten ja kaupallisten tarpeiden. Se on lähes 53 miljoonaa ihmistä vaativat sen kotiin, ja siitä on tullut maailman toiseksi suurin talous Afrikassa. On monia syitä opiskella maassa jopa kansainvälinen opiskelija.

Viisumivaatimukset

 1. Etelä-Afrikan opiskelijaviisumi (aiemmin nimeltään Etelä-Afrikan opintolupa)
 2. Etelä-Afrikan vaihtoviisumi - Jos olet yli 25-vuotias ja haluat tulla Etelä-Afrikkaan kulttuuri-, talous- tai sosiaalisen vaihdon ohjelmaan, joka järjestetään Etelä-Afrikan oppilaitoksen tai valtion elimen ja vieraan maan välillä.

Millaisen Visan tarvitset?

Visan nimi

Etelä-Afrikan opiskelijaviisumi; Etelä-Afrikan vaihtoviisumi

Hinta ja valuutta

USD 47

Etelä-Afrikan opiskelijaviisumin hakemusmaksut riippuvat alkuperämaastasi, mutta ovat noin 47 dollaria.

Kuka voi hakea viisumia?

Kansainvälisen opiskelijan, joka haluaa jäädä ja opiskella Etelä-Afrikassa 3 kuukauden (90 päivän) pituiselle kurssille, on haettava opiskelijaviisumia. Tämä viisumi myönnetään niille opiskelijoille, jotka Etelä-Afrikan tunnustettu oppilaitos on jo hyväksynyt maahanpääsyä varten.

Saadakseen opiskeluviisumin Etelä-Afrikkaan koulun tai korkeakoulun on ensin täytettävä "oppilaitos". Tämä tarkoittaa, että se on rekisteröitävä joko perusopetuksen laitokselle tai korkeakoulutuksen laitokselle. Joten jos haluat osallistua yksityiseen kielikouluun tai kouluun, joka tarjoaa vain lyhytaikaisia teknisiä kursseja, et ehkä ole oikeutettu Etelä-Afrikan opintoviisumiin.

Huomaa: Et voi tulla Etelä-Afrikkaan vierailijaviisumilla ja jatkaa sitten Etelä-Afrikan opiskelijaviisumin hakemista. Et voi tulla Etelä-Afrikkaan vierailijaviisumilla ja jatkaa sitten Etelä-Afrikan opiskelijaviisumin hakemista.

Missä voit tehdä hakemuksen?

Etelä-Afrikan korkea komissio, konsulaatti tai suurlähetystö

Saadakseen viisumin Etelä-Afrikkaan opiskelijoiden on otettava yhteyttä Etelä-Afrikan korkeaan komissioon, konsulaattiin tai suurlähetystöön asuinmaassaan.

Verkkosivusto:

Kuinka tehdä hakemus?

Ensinnäkin sinun on hyväksyttävä opiskelijaksi rekisteröity eteläafrikkalainen koulu, korkeakoulu tai yliopisto ja saatava hyväksymiskirje laitoksen kirjelomakkeelle ja rehtorin tai rekisterinpitäjän allekirjoittama tai puolesta.

Tämän jälkeen sinun on täytettävä väliaikaisen oleskeluluvan hakemuslomake B1-1738 ja vietävä se henkilökohtaisesti kotimaasi Etelä-Afrikan suurlähetystöön, konsulaattiin tai korkeaan komissioon.

Seuraavat asiakirjat on toimitettava BI-1738-hakulomakkeen mukana:

 • passi, joka on voimassa vähintään 30 päivää suunnitellun vierailun päättymisen jälkeen
 • Määrätyn maksun maksaminen
 • Rokotustodistus, jos laki sitä edellyttää
 • Selvitys taloudellisista varoista, joilla katetaan suunnitellut elinkustannukset tasavallassa oleskelun aikana ja maksetaan myös lukukausimaksut. Tämän pitäisi olla tiliotteiden / käytettävissä olevien käteisvarojen / matkasekkien muodossa
 • Todistus lääketieteellisestä vakuutuksesta
 • Käteistalletus, joka vastaa meno-paluulipun arvoa.
 • Afrikkalaisten opiskelijoiden osalta asianomaisen hallituksen sitoumus ottaa täysi vastuu opiskelijasta ja maksaa kaikki kustannukset, jos opiskelija on tarpeen karkottaa
 • Lääketieteelliset ja radiologiset raportit
 • Lyhentämätön syntymätodistus alaikäisten osalta.
 • Alaikäisen tapauksessa oppijan holhoojana toimivan Etelä-Afrikan tasavallassa olevan henkilön tiedot ja tällaisen henkilön kirje, jossa vahvistetaan huoltajuus.
 • Molempien vanhempien suostumus oleskeluun Etelä-Afrikassa tai vanhemmalta, jolla on yksinhuoltajuus, sekä todisteet yksinhuoltajuudesta
 • Virallinen kirje oppilaitokselta, jossa aiot opiskella, vahvistamalla väliaikaisen hyväksynnän ja kurssin keston.
 • Jos olet vähintään 18-vuotias, vaaditaan poliisin selvitystodistus jokaisesta maasta, jossa olet asunut vähintään 12 kuukautta 18 vuoden iästä lähtien.

Haet vaihtolupaa (Etelä-Afrikan vaihtoviisumi) samalla hakemuslomakkeella B1-1738.

Milloin kannattaa hakea?

Hakuajat vaihtelevat maittain, mutta kestävät noin kuusi viikkoa.

Opiskelijaviisumi on voimassa koko opiskelijan kurssin ajan, vaihtoehtoisesti 36 kuukautta kouluissa ja 24 kuukautta muissa oppilaitoksissa.

Etelä-Afrikan vaihtoviisumi - tämä viisumi myönnetään vaihdon ajaksi, yleensä enintään 12 kuukautta. Etelä-Afrikan vaihtoviisumia ei voi uusia tai pidentää. Kun olet saanut tällaisen luvan, voit hakea väliaikaista tai pysyvää oleskelulupaa vasta, kun olet asunut vähintään vuoden Etelä-Afrikan ulkopuolella.

Käsittelyaika

6 Weeks

Työmahdollisuudet

Jos sinulla on Etelä-Afrikan opiskelijaviisumi ja opiskelet korkea-asteen tasolla, voit työskennellä osa-aikaisesti enintään 20 tuntia viikossa lukukauden aikana ja kokopäiväisesti lomien aikana.

Tuntia viikossa

0

Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?

On olemassa lukuisia syitä, miksi opiskelijaviisumihakemuksesi Etelä-Afrikkaan voidaan hylätä, kuten:

 • Aihioiden jättäminen lomakkeisiin
 • Valehteleminen mistä tahansa hakemuksessasi
 • Vanhentunut passi ilman tyhjiä sivuja
 • Nimen kirjoittaminen väärin asiakirjoissa
 • Ei ole näyttöä riittävistä varoista