Keystone logo
Espanja

Parhaat yliopistot MBA Ohjelmat sisään Espanja 2023

Laitosten lukumäärä: 263
  • Barcelona, Espanja

  Swiss School of Management Barcelona on kansainvälinen kauppakorkeakoulu, joka tarjoaa BBA-, MBA- ja tohtoriopintoja. SSM Barcelonassa on yli 20 kumppanioppilaitosta eri puolilla maailmaa, joten sen opiskelijat voivat matkustaa ja viettää muutaman kuukauden kumppanikoulujensa kanssa osana kansainvälistymisohjelmaa. Opiskelija pääsee kokemaan erilaisia oppimismuotoja, kulttuurikylpytoimintaa sekä suoraa vuorovaikutusta eri kulttuuritaustoista tulevien opiskelijoiden ja tiedekunnan jäsenten kanssa.

  • Barcelona, Espanja

  LABASAD on johtava Online Art & Design School, joka sijaitsee Barcelonan sydämessä Espanjassa. Toimitamme maisteriohjelmamme vallankumouksellisen ONLIVE-muotomme kautta, joten voit opiskella milloin ja missä haluat! Kaikki ohjelmamme ovat 100% verkossa ja myös live-lähetyksiä, joten olemme verkkokoulu, mutta meillä on kasvotusten.

  • Sitges, Espanja

  IAB on johtava eurooppalainen esittävien taiteiden instituutti, joka valmistaa taiteilijoita maailman näyttämölle intensiivisessä studiopohjaisessa oppimisympäristössä. Kaikki opetus on englanniksi ja tarjoamme korkeatasoista ammatillista koulutusta useilla eri aloilla, mukaan lukien: Näyttelijä (BA Hons) Kaupallinen tanssi (BA Hons) Tanssi (säätiö, BA Hons) Musiikkiteatteri (säätiö, BA Hons) Masters ( Näyttelijän, musiikkiteatterin ja koreografian erikoisalat) Sitgesin kauniissa rantakaupungissa Barcelonassa sijaitseva IAB on todella kansainvälinen ja dynaaminen organisaatio, jossa on opiskelijoita yli 50 kansallisuudesta. Kaikki kurssit on suunnattu valmistelemaan tutkinnon suorittaneita ammattiesiintyjiä valitsemallaan alalla, ja kandidaatti- ja maisterikurssimme on validoinut Liverpool John Moores University (LJMU) Yhdistyneessä kuningaskunnassa, joka on palkintoelimemme.

  • La Rochelle, Ranska
  • Athens, Kreikka
  • + 4 lisää

  EU-CONEXUS - European University for Smart Urban Coastal Sustainability on vahva kumppanuus yhdeksän yliopiston välillä, jotka kehittävät tiedettä ja innovaatioita Smart Urban Coastal Sustainability (SmUCS) huippuosaamisen keskukseksi. EU-CONEXUS - European University for Smart Urban Coastal Sustainability edistää yhteisiä eurooppalaisia arvoja ja vahvistunutta eurooppalaista identiteettiä tuomalla yhteen uuden sukupolven eurooppalaisia, jotka voivat tehdä yhteistyötä ja työskennellä eri eurooppalaisissa kulttuureissa, eri kielillä ja yli rajojen.

  • Madrid, Espanja
  • Barcelona, Espanja
  • + 1 lisää

  Yli 35 vuoden kokemuksella ESERP:lle on tunnusomaista sen erinomainen metodologia ja jatkuva innovaatio. Se on yksi maan viidestä parhaasta kauppakorkeakoulusta, jonka pääkonttori on Barcelonassa, Madridissa ja Mallorcalla, ja se tarjoaa kursseja, joihin kuuluvat maisteri- ja MBA-tutkinnot markkinoinnin, johtamisen, ylellisyyden, henkilöstöhallinnon, yritysviestinnän ja rahoituksen aloilla. ja kansainväliset suhteet. ESERPistä on tullut kansallisten ja kansainvälisten opiskelijoiden kohtauspaikka, jonka ansiosta yli 41 000 opiskelijaa on voinut kehittää kykyjään liike-elämässä. - Pääpuhujat Opi kokeneilta. eserpin kaiuttimilla on vankka kokemus, mikä tekee niistä huippuammattilaisia omalla erikoisalansa. - Liquid Learning Mukaansatempaava koulutuskokemus. Tutkii todellisia liiketoimintatapauksia käyttämällä teknologioita ja simulaatioita, yhdistäen teknologioita ja simulaatioita, yhdistäen online- ja offline-ympäristöjä. Joustava koulutus e-taitojen kehittämiseen - Pehmeät taidot Sopeutuminen muutokseen, johtajuus, strateginen visio. Osa Maailman talousfoorumin välttämättöminä pitämistä pehmeistä taidoista sisällytetään ohjelmiimme Skill stacking -metodologian mukaisesti. - Ammatillinen kehitys Mitkä ovat ammatilliset tavoitteesi? Mentorointi- ja valmennustilaisuuksien avulla ohjaamme ja neuvomme sinua suunnittelemaan urasuunnitelmasi tai suuntaamaan sitä uudelleen. Tai jopa aloittaa oman brändisi rakentaminen. Verkostoituminen: Luo arvokas kontaktiverkosto. Mahdollisuuden ottaa yhteyttä muiden alojen ammattilaisiin, jotka liittyvät ammattialaasi.

  • Madrid, Espanja
  • Amsterdam, Alankomaat
  • + 8 lisää

  IE University on opiskelijoille, jotka suhtautuvat oppimiseen elämäntapana. Tarjoamme tukevan yhteisön, jossa opiskelijat ja tiedekunta ovat vuorovaikutuksessa yhdessä oppimisprosessissa. IE Universityssä on henkilökohtainen, opiskelijakeskeinen yhteisö, jossa on runsaasti erilaisia yksilöitä, ideoita ja lähestymistapoja. Joka vuosi sen kampuksella on edustettuna yli 130 kansallisuutta, ja yli 75% sen opiskelijoista tulee Espanjan ulkopuolelta. IE-yliopisto on arvostettu ympäri maailmaa ja arvostetuimpien yhdistysten laadukas opetus. Innovatiivinen näkemys, yrittäjähenkinen ja humanistisiin tieteisiin keskittyvä ja akateeminen kurinalaisuus IE University on sitoutunut kouluttamaan ammattilaisia, jotka vaikuttavat yhteiskuntaan. Käytännöllinen lähestymistapamme oppimiseen alkaa luokkahuoneesta ja jatkuu kaikkialla maailmassa valmistaen opiskelijoitamme kansainvälisiksi ammattilaisiksi. Jos haluat inspiroivan ja haastavan koulutuksen, joka muokkaa sitä, kuka olet ja kuka sinusta tulee, IE University laajentaa näköalojasi, yhdistää sinut maailmaan ja opastaa sinua ainutlaatuiselle polulle, jota tarvitaan tavoitteidesi saavuttamiseen.

  • Vitoria-Gasteiz, Espanja
  • Leioa, Espanja
  • + 1 lisää

  Missiomme on kasvattaa valistunutta väestöä tarjoamalla laadukasta koulutusta, joka perustuu tietoon, innovaatioihin ja tasapuolisuuteen. Julkisena oppilaitoksena olemme yhteisön rahoittamia, ja sekä maksut että palvelut riippuvat vain vähän opiskelijoista: yliopistomme on kaikkien omistama, kaikille avoin. Tuemme vaihdon hyväksymistä ja kaikkien jäsenten mukaan ottamista kaikenlaisten erojen lisäksi.

  • Las Palmas de Gran Canaria, Espanja

  Las Palmas de Gran Canarian yliopisto on julkinen yliopisto, jolla on laaja valikoima tutkintoja kaikilla tärkeimmillä tiedon aloilla ja kaikilla tasoilla (tutkinnot, maisterit ja tohtorit). Strategiamme suuntautuu innovaatioon, laatuun ja kansainvälistymiseen, tiiviiseen osallistumiseen paikalliseen yhteiskuntaan.

  • Barcelona, Espanja

  EUROAULA University College on vuonna 1987 perustettu matkailualan koulutukseen erikoistunut oppilaitos. Vuodesta 1997 EUROAULA on ollut sidoksissa Gironan yliopistoon, ja se tarjoaa matkailun tutkinnon, matkailun kaksoistutkinnon ja kansainvälisen vieraanvaraisuuden ja matkailun johtamisen sekä maisterin- ja jatkotutkinnot. Siksi nuo yliopisto-opinnot ovat täysin virallisia ja tunnustettuja.

  • Barcelona, Espanja

  Koko 20-vuotisen oppilaitoksen historiamme aikana jokainen Zigurat Global Institute of Technology -instituutin askeleemme on kehittynyt. Zigurat oli yksi ensimmäisistä Mesopotamian rakennuksista ja symboloi paremmin kuin mikään muu tekniikan, arkkitehtuurin, tiedon ja teknologisen muutoksen historiaa, joka edustaa meitä.

  • Barcelona, Espanja
  • Zürich, Sveitsi

  Swiss School of Business Research tarjoaa akateemista huippuosaamista sveitsiläisellä laadulla opiskelijoillemme, jotka hakevat kaikkialta maailmasta innovatiivisia kandidaatin, maisterin ja tohtorin tutkintoja. Tarjoamme lukuisia etuja ja mahdollisuuksia kasvuun ja kehitykseen dynaamisessa kansainvälisessä ympäristössä, jossa opiskelijat voivat juhlia kulttuurienvälistä monimuotoisuutta ja innovatiivisia opetustyylejä.

  • Madrid, Espanja

  CUNEF on yksityinen yliopisto, joka on tunnustettu Madridin yhteisön lailla 6/2019, 27. maaliskuuta. CUNEF Universidad inspiroivia elementtejä ovat opetuksen ja tutkimuksen erikoistuminen, huippuosaaminen ja kansainvälistyminen.

  • Salamanca, Espanja

  UPSA, syntynyt vuonna 1940, on Espanjan piispankonferenssin yliopisto. Se ei tavoittele voittoa, ja sen kulttuurinen kutsumus ja palvelu yhteiskunnan edistymiselle muodostavat sen päivittäisen toiminnan ytimen, joka tehdään aina avoimella ja osallistavalla hengellä.

  • Madrid, Espanja

  ESIE on perustettu arvostetun CES Cardenal Cisnerosin kauppakorkeakouluksi, joka on perustettu tavoitteena keksiä koulutusmalli uudelleen joustavalla ja innovatiivisella metodologialla, mikä tekee siitä entistä helpompaa resurssien ja ajan suhteen.

  • Madrid, Espanja

  Valmistaudu palkitsevaan kokemukseen, jonka muistat ikuisesti. Opiskelu EAE:ssä on muutosmatka, jonka jaat luokkatovereiden kanssa eri puolilta maailmaa ja osallistut monenlaisiin aktiviteetteihin luokkahuoneen ulkopuolella jatkuvan ärsykkeen ympäröimänä.