Keystone logo
Espanja

Parhaat yliopistot MBA Ohjelmat sisään Espanja 2023

Laitosten lukumäärä: 270
  • Santander, Espanja

  Henkisen luovuuden ja kriittisen ajattelun ohjaamana vuodesta 1932 lähtien UIMP: n opiskelijat ovat laajentaneet näköaloja ja auttaneet viemään maailmaa eteenpäin. Missiomme on edistää kulttuuria ja tiedettä, edistää kansainvälisiä ja alueiden välisiä suhteita, tiede- ja kulttuurivaihtoa sekä harjoittaa pitkälle vietyä ja erikoistunutta tutkimustoimintaa. Kesäkurssit ovat kohokohta jatkuvassa akateemisessa toiminnassamme ja tekevät meistä uraauurtavan yliopistokeskuksen Espanjassa. Santander on perinteinen akateeminen perusta, vaikka monia muita aktiviteetteja järjestetään ja pidetään muilla kampuksillamme. Lisäksi yliopisto on edelläkävijä Espanjassa espanjan kielen ja kulttuurin kurssien järjestämisessä ulkomaalaisille. Järjestämme myös englannin kielen kielikylpykursseja opiskelijoille ja opettajille yhteistyössä opetus- ja ammattiministeriön kanssa. Lisäksi opetamme eurooppalaisen korkeakoulutusalueen mukaisia virallisia jatko-ohjelmia, jotka johtavat akkreditoituihin maisterin ja tohtorin tutkintoihin kaikkialla Espanjassa. Tarjoamme puolestaan akkreditoituja UIMP-spesifisiä jatko-ohjelmia.

  • Valencia, Espanja

  ValgrAI (Valencian tutkijakoulu ja tekoälyn tutkimusverkosto) on voittoa tavoittelematon säätiö, joka koostuu Generalitat Valencianasta, Valencian alueen viidestä julkisesta yliopistosta (UV, UPV, UA, UJI ja UMH) ja yrityksistä, koordinoi tekoälykoulutusta ja -tutkimusta Comunitat Valencianassa vastatakseen yritysten teknologisiin tarpeisiin ja edistääkseen uusien kykyjen luomista tekoälyyn (AI) Valencian alueen tuotantomallin uudistamiseksi.

  • Rotterdam, Alankomaat
  • Bilbao, Espanja
  • + 5 lisää

  Euroopan jälkiteollisten kaupunkien yliopisto (UNIC) perustettiin vuonna 2020 tavoitteena tarjota osallistavaa koulutusta uudelle opiskelijasukupolvelle. Jälkiteollisissa kaupungeissa sijaitsevien 10 eurooppalaisen yliopiston yhteenliittymä, jota rahoittaa Euroopan komissio, tekee yhteistyötä kaupunkien oppilaitosten kanssa varmistaakseen, että kaupunkikysymykset otetaan huomioon opetuksessa ja tutkimuksessa tavalla, joka on kaikkien oppijoiden saavutettavissa ja osallistava. Allianssi käynnistää ensimmäisen yhteisen maisteritutkintonsa vuonna 2023 ja etsii opiskelijoita, jotka edistävät kaupunkiensa jälkiteollisia muutoksia ja tulevat korkeasti koulutetuiksi tutkinnon suorittaneiksi uusilla tieteenaloilla, jotka vastaavat muuttuvan talouden tarpeisiin Euroopassa ja ympäri maailmaa.

  • Alcoi, Espanja
  • Gandia, Espanja
  • + 1 lisää

  Universitat Politècnica de València on paras espanjalainen teknologinen yliopisto Espanjassa Shanghain rankingina tunnetun maailmanyliopistojen akateemisen rankingin (ARWU) mukaan. Tällä hetkellä sillä on 25 400 opiskelijaa, 3 600 opettajaa ja tutkijaa sekä 1 400 hallinto- ja palvelualan ammattilaista kolmelle kampukselle, jotka sijaitsevat Alcoyn, Gandian ja Valencian kaupungeissa. UPV opettaa 40 astetta ja 13 kaksoisastetta; 90 yliopiston maisterin ja kaksoismaisterin tutkintoa sekä 30 tohtoriohjelmaa. 72 % UPV:n opiskelijoista työskentelee jo vuoden opintojensa jälkeen. Ja tämä johtuu suurelta osin työharjoitteluista yrityksissä, jotka ovat palkallisia. Oppilaitoksella on yli tuhat sopimusta, jotka mahdollistavat opiskelijavaihdon muiden Euroopan ja Latinalaisen Amerikan yliopistojen, Yhdysvaltojen, Kanadan, Australian, Kiinan tai Japanin kanssa. Se on kuudes Euroopassa Erasmus-ohjelmassa saatu yhteensä 4 500 ohjelmaan osallistuvan oppilaitoksen joukosta. Hieman yli 50 vuoden historiansa aikana UPV on tuottanut noin 145 000 tieteellistä julkaisua. Se on kansallinen johtava patenttien lukumäärä ja yksi Espanjan akateemisista laitoksista, joka saa eniten tuloja tutkimustoiminnastaan.

  • Barcelona, Espanja
  • Esch-sur-Alzette, Luxemburg
  • + 6 lisää

  Eurooppa-yliopistojen yhteenliittymä kehitti uuden ja innovatiivisen yleiseurooppalaisen EUMaster4HPC-ohjelman, joka keskittyy korkean suorituskyvyn ratkaisuihin. EUMaster4HPC kokoaa yhteen Euroopan suurteholaskentakoulutuksen tärkeimmät toimijat kouluttamaan seuraavan sukupolven korkeasti koulutettuja ja lahjakkaita suurteholaskennan asiantuntijoita edistämään Euroopan digitaalista muutosta. EUMaster4HPC perustuu innovatiivisiin opetussuunnitelmiin ja opetusparadigmoihin, akateemiseen huippuosaamiseen, maailmanluokan suurteholaskenta-asiantuntijoihin, pääsyyn suurteholaskentakeskuksiin ja vahvaan teollisuuden tukeen.

  • Barcelona, Espanja

  Swiss School of Management Barcelona on kansainvälinen kauppakorkeakoulu, joka tarjoaa BBA-, MBA- ja tohtoriopintoja. SSM Barcelonalla on yli 20 kumppanilaitosta ympäri maailmaa, ja se antaa opiskelijoilleen mahdollisuuden matkustaa ja viettää muutaman kuukauden kumppanikoulujensa kanssa osana kansainvälistymisohjelmaansa. Opiskelijat pääsevät kokemaan erilaisia oppimismuotoja, kulttuurista upotustoimintaa ja suoraa vuorovaikutusta eri kulttuuritaustoista tulevien opiskelijoiden ja tiedekunnan jäsenten kanssa.

  • Barcelona, Espanja

  LABASAD on johtava Online Art & Design School, joka sijaitsee Barcelonan sydämessä Espanjassa. Toimitamme maisteriohjelmamme vallankumouksellisen ONLIVE-muotomme kautta, joten voit opiskella milloin ja missä haluat! Kaikki ohjelmamme ovat 100% verkossa ja myös live-lähetyksiä, joten olemme verkkokoulu, mutta meillä on kasvotusten.

  • Sitges, Espanja

  IAB on johtava eurooppalainen esittävien taiteiden instituutti, joka valmistaa taiteilijoita maailman näyttämölle intensiivisessä studiopohjaisessa oppimisympäristössä. Kaikki opetus on englanniksi ja tarjoamme korkeatasoista ammatillista koulutusta useilla eri aloilla, mukaan lukien: Näyttelijä (BA Hons) Kaupallinen tanssi (BA Hons) Tanssi (säätiö, BA Hons) Musiikkiteatteri (säätiö, BA Hons) Masters ( Näyttelijän, musiikkiteatterin ja koreografian erikoisalat) Sitgesin kauniissa rantakaupungissa Barcelonassa sijaitseva IAB on todella kansainvälinen ja dynaaminen organisaatio, jossa on opiskelijoita yli 50 kansallisuudesta. Kaikki kurssit on suunnattu valmistelemaan tutkinnon suorittaneita ammattiesiintyjiä valitsemallaan alalla, ja kandidaatti- ja maisterikurssimme on validoinut Liverpool John Moores University (LJMU) Yhdistyneessä kuningaskunnassa, joka on palkintoelimemme.

  • La Rochelle, Ranska
  • Athens, Kreikka
  • + 4 lisää

  EU-CONEXUS - European University for Smart Urban Coastal Sustainability on vahva kumppanuus yhdeksän yliopiston välillä, jotka kehittävät tiedettä ja innovaatioita Smart Urban Coastal Sustainability (SmUCS) huippuosaamisen keskukseksi. EU-CONEXUS - European University for Smart Urban Coastal Sustainability edistää yhteisiä eurooppalaisia arvoja ja vahvistunutta eurooppalaista identiteettiä tuomalla yhteen uuden sukupolven eurooppalaisia, jotka voivat tehdä yhteistyötä ja työskennellä eri eurooppalaisissa kulttuureissa, eri kielillä ja yli rajojen.

  • Madrid, Espanja
  • Barcelona, Espanja
  • + 1 lisää

  ESERPille, jolla on yli kolmenkymmenenviiden vuoden kokemus, on ominaista sen erinomaiset menetelmät ja jatkuva innovointi. Se on yksi maan viidestä parhaasta kauppakorkeakoulusta, jonka pääkonttori on Barcelonassa, Madridissa ja Mallorcalla, ja se tarjoaa valikoiman kursseja, jotka sisältävät maisteri- ja MBA-tutkintoja markkinoinnin, johtamisen, ylellisyyden, henkilöstöhallinnon, yritysviestinnän, rahoituksen ja kansainvälisten suhteiden aloilla. ESERPistä on tullut kansallisten ja kansainvälisten opiskelijoiden kohtaamispaikka, jonka avulla yli 41,000 XNUMX opiskelijaa on voinut kehittää kykyjään liike-elämässä. - Pääpuhujat Opi niiltä, joilla on kokemusta. ESERP:n puhujilla on vankka kokemus, joka tekee heistä kokemusta, mikä tekee heistä vertailualan ammattilaisia. - Nestemäinen oppiminen Mukaansatempaava koulutuskokemus. Tutkii todellisia liiketoimintatapauksia käyttämällä teknologioita ja simulaatioita, yhdistämällä teknologioita ja simulaatioita, yhdistämällä online- ja offline-ympäristöjä. Joustava koulutus e-taitojen kehittämiseksi - Pehmeät taidot Sopeutuminen muutokseen, johtajuus, strateginen visio. Joitakin pehmeitä taitoja, joita Maailman talousfoorumi pitää välttämättöminä, sisällytämme ne ohjelmiimme taitojen pinoamismenetelmän mukaisesti. - Ammatillinen kehittyminen Mitkä ovat ammatilliset tavoitteesi? Mentorointi- ja valmennusistuntojen kautta seuraamme ja neuvomme sinua suunnittelemaan urasuunnitelmasi tai suuntaamaan sen uudelleen. Tai jopa aloittaa henkilökohtaisen brändisi rakentaminen. Verkostoituminen: Rakenna arvokas kontaktiverkosto. Mahdollisuus ottaa yhteyttä muiden alojen ammattilaisiin, jotka ovat yhteydessä ammattialueeseesi.

  • Madrid, Espanja
  • Amsterdam, Alankomaat
  • + 8 lisää

  IE University on Espanjan kansainvälinen huippuyliopisto, jolla on kampukset Madridissa ja Segoviassa. IE on tunnustettu yhdeksi maailman johtavista korkeakouluista, ja se muokkaa johtajia, jotka edistävät innovaatioita ja muutosta organisaatioissa, tarjoamalla oppimisympäristön, jossa teknologioilla ja monimuotoisuudella on keskeinen rooli globaalin vision, yrittäjähenkisen ajattelutavan ja humanistisen lähestymistavan edistämisessä.

  • Vitoria-Gasteiz, Espanja
  • Leioa, Espanja
  • + 1 lisää

  Missiomme on kasvattaa valistunutta väestöä tarjoamalla laadukasta koulutusta, joka perustuu tietoon, innovaatioihin ja tasapuolisuuteen. Julkisena oppilaitoksena olemme yhteisön rahoittamia, ja sekä maksut että palvelut riippuvat vain vähän opiskelijoista: yliopistomme on kaikkien omistama, kaikille avoin. Tuemme vaihdon hyväksymistä ja kaikkien jäsenten mukaan ottamista kaikenlaisten erojen lisäksi.

  • Las Palmas de Gran Canaria, Espanja

  Las Palmas de Gran Canarian yliopisto on julkinen yliopisto, jolla on laaja valikoima tutkintoja kaikilla tärkeimmillä tiedon aloilla ja kaikilla tasoilla (tutkinnot, maisterit ja tohtorit). Strategiamme suuntautuu innovaatioon, laatuun ja kansainvälistymiseen, tiiviiseen osallistumiseen paikalliseen yhteiskuntaan.

  • Barcelona, Espanja

  EUROAULA University College on vuonna 1987 perustettu matkailualan koulutukseen erikoistunut oppilaitos. Vuodesta 1997 EUROAULA on ollut sidoksissa Gironan yliopistoon, ja se tarjoaa matkailun tutkinnon, matkailun kaksoistutkinnon ja kansainvälisen vieraanvaraisuuden ja matkailun johtamisen sekä maisterin- ja jatkotutkinnot. Siksi nuo yliopisto-opinnot ovat täysin virallisia ja tunnustettuja.

  • Barcelona, Espanja

  Koko 20-vuotisen oppilaitoksen historiamme aikana jokainen Zigurat Global Institute of Technology -instituutin askeleemme on kehittynyt. Zigurat oli yksi ensimmäisistä Mesopotamian rakennuksista ja symboloi paremmin kuin mikään muu tekniikan, arkkitehtuurin, tiedon ja teknologisen muutoksen historiaa, joka edustaa meitä.