Keystone logo
Espanja

Opiskelu MBA sisään Espanja 2024

Opiskelu paikassa Espanja

Espanjan jatko alan tutkintoja on suunniteltu niille, jotka ovat äskettäin valmistunut liiketalouden koulutusta tai jotka ovat työskennelleet liikemaailmassa hetkeksi ja etsivät etenemismahdollisuuksia. Lukuvuosi on hajotetaan kaksi lukukautta. Ensimmäinen kestää lokakuusta helmikuuhun, ja toinen kulkee helmikuusta kesäkuuhun. Kunkin yliopiston vaihtelee sen erityinen aikataulu, mutta useimmat kiinni tästä perus aikataulussa. Espanja käyttää julkinen yliopisto, jonka avulla kansainväliset opiskelijat saavat saman alhainen lukukausimaksuista hinnat espanjalaisista opiskelijoista. Saat jatko koulutus, kustannus riippuu opintopistemäärä ohjelman. Kustannus on välillä 960 ja 1800 euroa riippuen opintopistemäärä, ja tämä on hallituksen asettaman. Opiskelijat pääsevät ilmaiseksi terveydenhuollon opiskellessaan Espanjassa, joka on etu valita tämän maan MBA-opintoja.Pituus MBA-ohjelma Espanjassa vaihtelee opiskelijan 's aikataulu. Opiskelijat, jotka voivat opiskella kokopäiväisesti voi suorittaa ohjelman yhtenä vuonna, mutta muut, jotka tarvitsevat tilaa opintonsa töihin tai nauttia kulttuurista Espanja voi kestää kaksi vuotta tai enemmän saattamaan MBA. Riippumatta, kun tutkinto on valmis, espanjalainen MBA on erinomainen voimavara niille, jotka haluavat työskennellä liiketoimintaa koko espanjankielisessä maailmassa ja suuressa osassa Eurooppaa. Tämä tutkinto avaa oven ylemmän johdon ja johtotehtäviin. Se on myös arvokas tutkinnon yrittäjille, jotka etsivät reuna koska ne kehittävät omia yrityksiä. Valmistuttuaan opiskelijat pidetään usein ylennyksiä ja palkankorotuksia, ja ne, jotka eivät tällä hetkellä toimi löydät parantaa työnsaantimahdollisuuksia, koska niiden lisäkoulutusta.

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  416
 • Osuus apuohjelmista

  42
 • Internet-liittymä

  33
 • Paikallinen kuljetus

  34

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  8
 • Elokuvalippu

  8
 • Tuoppi paikallista olutta

  3

Tietoja Espanja

Espanja, joka istuu Välimeren Iberian niemimaalla, on yksi Euroopan 's suosituimmista matkailukohteista. Rikas historia ja elävää kulttuuria Espanjan on tavaraa legendoja. Silti se ei ole vain paikka turisteille viettää aikaa katsellen härkätaistelun ja löhöilyä rannalla. Espanja on myös johtava uusiutuvien energialähteiden kehittäminen ja tarjoaa kulttuuria ja kosmopoliittinen elämäntapa että on kadehtivat suuressa osassa Eurooppaa. Maan 's koulutusjärjestelmä on myös hyvin vastaan, ja ihmiset, jotka valmistautuvat tutkimaan liiketoiminnan löydät monia mahdollisuuksia kansainvälisten opiskelijoiden suurimmissa kaupungeissa Espanjassa.

Viisumivaatimukset

EU:n/ETA:n tai Sveitsin ulkopuoliset opiskelijat, jotka haluavat osallistua opiskelijavaihtoon, suorittaa tutkimusta tai harjoittelua tai työskennellä palkattomana harjoittelijana tai vapaaehtoisena Espanjassa yli kolmen kuukauden ajan.

Millaisen Visan tarvitset?

Visan nimi

Opiskelijaviisumi (tyyppi D)

Hinta ja valuutta

EUR 160

Opiskelijaviisumin hinnat Espanjaan ovat noin 160 euroa. Viisumianomismaksu voi muuttua milloin tahansa.

Kuka voi hakea viisumia?

EU:n/ETA:n tai Sveitsin kansalaiset eivät tarvitse opiskelijaviisumia Espanjassa oleskelunsa pituudesta riippumatta. EU / ETA / Sveitsin opiskelijat eivät tarvitse viisumia asuakseen Espanjassa, mutta heidän on rekisteröidyttävä paikallisille viranomaisille ja hankittava oleskelutodistus.

Kaikkien muiden maiden kansalaiset tarvitsevat opiskelijaviisumin, jos he aikovat oleskella ja opiskella yli 90 päivää Espanjassa. Tämä viisumi myönnetään niille opiskelijoille, jotka Espanjan tunnustettu oppilaitos on jo hyväksynyt maahanpääsyä varten.

Missä voit tehdä hakemuksen?

Espanjan konsulaatti tai suurlähetystö

Voit hakea opiskeluviisumia Espanjan konsulaatista tai suurlähetystöstä kotimaassasi.

Verkkosivusto:http://www.exteriores.gob.es/Portal/en/ServiciosAlCiudadano/Paginas/EmbajadasConsulados.aspx

Kuinka tehdä hakemus?

Ennen kuin voit hakea opintoviisumia, sinun on löydettävä kurssi tai ohjelma virallisesti tunnustetun laitoksen kanssa Espanjassa. Tämän jälkeen sinun on saatava organisaatiolta virallinen vahvistus siitä, että sinut on hyväksytty kurssille tai ohjelmaan, todistuksen tai hyväksymiskirjeen muodossa. Kun sinulla on tämä, voit ottaa yhteyttä Espanjan suurlähetystöön tai konsulaattiin kotimaassasi ja hakea opiskelijaviisumia.

Se, mitä tarkalleen vaaditaan, voi vaihdella konsulaatista konsulaattiin, mutta yleensä sinun on näytettävä passisi sekä seuraavat:

 • tiedot Espanjassa tekemästäsi tutkimuksesta, harjoittelusta tai tutkimuksesta, mukaan lukien opiskelutunnit viikossa (vähintään 20);
 • todiste siitä, että sinulla on sairausvakuutus;
 • lääkärintodistus, joka vahvistaa, että sinulla ei ole sairauksia, jotka edellyttäisivät karanteenia;
 • todiste siitä, että sinulla on varat tukeaksesi sinua Espanjassa oleskelusi ajan (esim. apurahatiedot, espanjalainen pankki, joka osoittaa riittävät varat, tai kirje vanhemmilta / huoltajilta, jotka ottavat täyden taloudellisen vastuun);
 • tiedot siitä, missä asut;
 • rikosrekisteritodistus, jonka kotimaasi asianomaiset viranomaiset ovat myöntäneet viimeisten viiden vuoden aikana.

Jos oleskelet Espanjassa yli kuusi kuukautta opiskellaksesi, sinun on haettava opiskelijan oleskelulupaa 30 päivän kuluessa Espanjaan saapumisesta. Haet sitä paikallisesta ulkomaalaistoimistosta (Oficina de Extranjeros) tai poliisiasemalta. Kortti on voimassa vuoden ja voit uusia sen joka vuosi viideksi vuodeksi niin kauan kuin jatkat opintojasi.

Milloin kannattaa hakea?

Sinun on haettava viisumia kahdesta kolmeen kuukauteen ennen kuin aiot matkustaa Espanjaan, jotta hakemuksesi käsittelyyn jää aikaa.

Yleensä opiskelijaviisumi Espanjassa myönnetään koko opintojakson ajaksi. Voit uusia opiskelijaviisumisi pidentääksesi opintojasi edelleen tai aloittaaksesi uuden opintojakson Espanjassa. Älä yritä lähettää opiskelijaviisumihakemustasi yli neljä kuukautta etukäteen tai alle 7 viikkoa ennen lähtöpäivää, muuten hakemusta ei hyväksytä.

Jos opintosi Espanjassa kestävät yli kuusi kuukautta, sinun on haettava vuoden kestävää opiskelijan oleskelulupaa. Opiskelijan oleskelulupa on uusittava vuosittain.

Käsittelyaika

Työmahdollisuudet

Espanjan oleskelulupa oikeuttaa sinut työskentelemään joko osa-aikaisesti tai tilapäisesti, kunhan et käytä ansaitsemiasi rahoja elättääksesi itsesi Espanjassa ollessasi. Voit työskennellä enintään 20 tuntia viikossa opiskelun aikana, kunhan se ei häiritse opintojasi. Sinut työllistävän yrityksen on hankittava sinulle työlupa ulkomaalaistoimistosta. Työsopimuksesi ei saa ylittää opiskeluviisumin kestoa.

Jos suoritat harjoittelun osana kurssiasi, jolle oleskelulupasi on myönnetty, et tarvitse työlupaa.

Tuntia viikossa

20

Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?

Tässä on joitain syitä, miksi opiskelijaviisumi Espanjaan voidaan evätä:

 • Aiemmat tai nykyiset rikolliset toimet
 • Riittämätön selitys suunnitellun oleskelun tarkoitukselle ja olosuhteille
 • Riittämättömät toimeentulovarat
 • Virheellinen matkavakuutus
 • Ei esitetä todistetta majoituksesta
 • Epäsuotuisa Schengen-viisumitilanne - Schengen-viisumirajoitusten noudattamatta jättäminen (eli sallitun oleskeluajan ylittäminen Schengen-alueella, esitetyn matkareitin noudattamatta jättäminen - ohittamalla oleskelu enimmäkseen Schengen-alueen pääkohdemaassa ja niin edelleen).