We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Brasilia

Opiskelu MBA sisään Brasilia 2024

Opiskelu paikassa Brasilia

Nykyään monet liiketoiminnan opiskelijat ovat siirtymässä Brasiliaa he etsivät liiketoimintaa tutkinto uutena taloudesta. Silti, saada liiketoiminnan määrin Brasiliassa tuo merkittäviä haasteita. Harkitsevien mestari 's liiketoiminnan Brasiliasta täytyy ymmärtää näihin haasteisiin. Useimmat yliopistot tarjoavat MBA-ohjelmien osa-aikaisesti, ei kokopäiväisesti. Korkea korko opintolainoja vaikeuttavat kansallisten opiskelijoiden jatkaa kokopäiväisesti tutkinto samalta alalta, joten useimmat opiskelijat ovat työskennelleet opiskelijat. Tämä tarkoittaa sitä 's vaikea sanoa, kuinka kauan, erityisesti, ohjelma kestää. Useimmat ohjelmat tarjotaan portugaliksi, joten tietoa äidinkielellä Brasilia on tarpeen menestystä tällä alalla. Brasilia on monia yliopistoja, mutta vain kourallinen ovat avoimia kansainvälisiä opiskelijoita ja vain kourallinen on MBA-ohjelmia. Löytää yliopisto, joka tekee molemmat on haaste niille, jotka haluavat opiskella Brasilian liiketoiminnasta.Laki direktiivien ja lähtökohdat Brasilian Koulutus vaatii kaikkia lukuvuotta, myös yliopistoja, on 200 päivää. Useimmat yliopistot aloittavat lukuvuoden helmikuun ensimmäisellä viikolla, sitten lopettaa joulukuun ensimmäisellä viikolla, jossa kahden viikon tauko heinäkuussa talveksi. Pohjoisilla alueilla Brasilian kuitenkin lukuvuoden voi seurata, että Pohjois-maiden, alkaa syyskuussa ja päättyy kesäkuussa. Lukukausien kutsutaan joko pisteitä tai lukukautta Brasiliassa. Kustannukset MBA Brasiliassa on menossa vaihdella yliopistojen valittu. Apurahat ovat käytettävissä. Valmistuttuaan kanssa MBA Brasiliassa, voit odottaa löytää parempia työllistymismahdollisuuksia yrityksissä koko Etelä-Amerikassa.

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  185
 • Osuus apuohjelmista

  23
 • Internet-liittymä

  19
 • Paikallinen kuljetus

  41

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  7
 • Elokuvalippu

  7
 • Tuoppi paikallista olutta

  2

Tietoja Brasilia

Tunnetaan koti Amazonin sademetsää, Brasilia on suurin maa Latinalaisessa Amerikassa. Se on myös suurin portugalinkielisten maa maailmassa, jossa se erottelu portugalinkielisten ihmisiä. Brasilia on myös omistaa ero raja kaikki Etelä-Amerikan maat, lukuun ottamatta Ecuadorin ja Chili. Koska Brasilia on maailman 's seitsemänneksi suurin talous sekä BKT ostovoima, ja on yksi maailman ' s nopeimmin kasvavista talouksista, liiketoiminta Brasiliassa on lupaava. Sitä pidetään syntymässä maailman sähköntuotannosta ja on valmis on vahva asema maailmantaloudessa lähitulevaisuudessa.

Viisumivaatimukset

Kaikkia Brasilian opiskelijaviisumeja kutsutaan väliaikaiseksi viisumiksi IV tai VITEM-IV: ksi.

Millaisen Visan tarvitset?

Visan nimi

Opiskelijaviisumi (VITEM-IV)

Hinta ja valuutta

Brasiliaan suuntautuvien opiskelijaviisumien hinnat vaihtelevat hakijan kansalaisuuden mukaan. Seuraavat kustannukset voivat muuttua:

 • Yhdistyneiden arabiemiirikuntien kansalaisille: 95 USD
 • Ranskan kansalaisille: 140 USD
 • Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaiset, joiden viisumi on voimassa enintään 180 päivää: 40 USD
 • Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaiset, joiden viisumi on voimassa yli 180 päivää: 195 USD
 • Yhdysvaltain kansalaisille: 160 USD
 • Minkä tahansa muun maan kansalaisille: 40 USD

Kuka voi hakea viisumia?

Kaikkien ulkomaalaisten, jotka haluavat opiskella Brasiliassa - ilman maahanmuuttotavoitteita tai aikomusta suorittaa maksettua toimintaa, joka ei ole harjoittelupaikkaa - on haettava opiskelijaviisumia. Tärkein vaatimus opiskelijaviisumin saamiseksi on, että olet ilmoittautunut Brasilian yliopistoon, joka on rekisteröity Brasilian opetusministeriöön.

Missä voit tehdä hakemuksen?

Lähimmässä pääkonsulaatissa tai Brasilian suurlähetystössä

Voit hakea opiskelijaviisumia Brasiliaan lähimmästä pääkonsulaatista tai Brasilian suurlähetystöstä.

Verkkosivusto:

Kuinka tehdä hakemus?

Sinun tulee tutustua pääkonsulaattisi verkkosivustoon saadaksesi opiskelijaviisumihakemuksen, luettelon vaatimuksista ja tarkistaaksesi hakuprosessin ja aikataulun. Tee ehdottomasti tapaaminen konsulaattisi tai suurlähetystösi kanssa mahdollisimman pian.

VITEM-IV: n hakemiseksi on tarpeen laatia seuraavat asiakirjat:

 • Hakijan passi, jonka voimassaolo ei voi päättyä 6 kuukauden kuluessa ja jossa on oltava vähintään kaksi tyhjää sivua
 • Yksi viisumihakemuslomake hakijaa kohden, luotu verkossa
 • Kaksi 3cm x 4cm kokoista valokuvaa
 • Todistus suurlähetystön konsuliosaston lainkäyttöalueella asumisesta viimeisten 12 kuukauden ajalta
 • Hakijan paikallisen poliisilaitoksen yli 18-vuotiaille hakijoille myöntämä muu kuin rikosrekisteritodistus, joka on myönnetty alle 90 päivää ennen hakemusta
 • Todistus apurahasta, jos ei, todiste taloudellisesta kyvystä maksaa koko kurssin ajan
 • Todistus ilmoittautumisesta laitokseen, joka todistaa, että hakija osallistuu opintojaksoon, ja jossa ilmoitetaan selvästi luokan tuntien määrä viikossa
 • Notaarin vahvistama syntymätodistus tai -ilmoitus
 • Edellisen oppilaitoksen antama todistus, jossa ilmoitetaan hakijan koulutustaso
 • Jos hakija on alle 18-vuotias eikä matkusta vanhempiensa tai huoltajiensa kanssa, notaarin vahvistama kopio portugaliksi tai englanniksi käännetystä syntymätodistuksesta ja molempien vanhempien tai laillisten holhoojien allekirjoittama valtuutus Brasilian viisumin myöntämiseen alaikäisille julkisessa notaarissa
 • Brasiliassa voimassa oleva sairausvakuutus, joka kattaa hoidon ja sairaalahoidon, tai PB4, jos kyseessä on Portugalista tulevat opiskelijat

Milloin kannattaa hakea?

Käsittelyaika voi olla nopea ja kestää vain pari päivää, mutta tämä riippuu maasta.

VITEM-IV on voimassa enintään vuoden kerrallaan riippuen siitä, mille kurssille opiskelija on ilmoittautunut, ja se voidaan uusia niin monta kertaa kuin on tarpeen, jotta opiskelija voi suorittaa kurssin loppuun. Viisumin jatkamista koskeva pyyntö on tehtävä liittovaltion poliisilaitoksella tai oikeusministeriössä 30 päivän kuluessa ennen nykyisen viisumin voimassaolon päättymistä. Jotta viisumi voidaan uusia vuoden kuluttua, sinun on esitettävä yliopiston asiakirjat, jotka osoittavat, että sinulla on kohtuullinen läsnäolo ja suorituskyky kurssin jatkamiseksi.

Harjoittelijoiden opiskelijaviisumi on voimassa yhden vuoden, eikä sitä voi uusia.

Kun opiskelijaviisumi on myönnetty hakijalle, opiskelijalla on kolme kuukautta aikaa saapua Brasiliaan. Brasiliaan saapumisen jälkeen opiskelijalla on enintään 30 päivää aikaa rekisteröityä sen kaupungin liittovaltion poliisilaitokselle, jossa he asuvat.

Käsittelyaika

Työmahdollisuudet

Ne, jotka tulevat Brasiliaan VITEM-IV: n kanssa, eivät saa harjoittaa maksullista toimintaa, joka ei ole harjoittelupaikkoja. Ulkomaiset opiskelijat, jotka ovat halukkaita olemaan harjoittelijoita Brasiliassa, saavat kuitenkin suorittaa maksullista toimintaa. Enintään neljän kuukauden harjoittelupaikoissa ei tarvita muodollista yhteyttä Brasilian oppilaitokseen. Yli neljä kuukautta kestävissä harjoittelupaikoissa muodollinen yhteys brasilialaiseen oppilaitokseen on pakollinen.

Tuntia viikossa

0

Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?