Keystone logo
Alankomaat

Parhaat yliopistot MBA Ohjelmat sisään Alankomaat 2023

Laitosten lukumäärä: 110
  • Tilburg, Alankomaat
  • Utrecht, Alankomaat

  TIAS School for Business and Society on Tilburgin yliopisto ja Eindhovenin teknillisen yliopiston kauppakorkeakoulu johtamiskoulutukseen. Tämä on paikka johtajille, ammattilaisille ja johtajille, jotka haluavat tehdä muutoksen, aivan kuten sinäkin; saada paras irti itsestään ja luoda vaikutusta organisaatiossaan ja sen kanssa.

  • Wageningen, Alankomaat

  Elintarvikelainsäädännön ja sääntelyasioiden erikoistuminen on maisteriohjelman elintarviketurvallisuus Wageningenin yliopistossa ja tutkimuksessa Alankomaissa. Ohjelma tarjoaa ainutlaatuisen lähestymistavan elintarvikelainsäädäntöön, koska se yhdistää sekä teknisen että oikeudellisen tietämyksen opiskelijoiden uran edistämiseksi ja panoksen tulevaisuuden oikeudellisiin muutoksiin elintarvikejärjestelmissä. Erilaisista taustoista tulevat opiskelijat ovat tervetulleita, mukaan lukien opiskelijat, joilla on oikeus-, yhteiskunta- ja luonnontieteellinen tausta. Kursseja ovat EU: n ja kansainvälinen elintarvikeoikeus, vertaileva elintarvikeoikeus, elintarvikejärjestelmien sääntely ja oikeudellinen muutos ja paljon muuta! Ainutlaatuinen yhdistelmä teknistä ja oikeudellista tietämystä tarjoaa opiskelijoillemme joukon taitoja, jotka tekevät heistä kilpailukykyisiä nykypäivän työmarkkinoilla. Valmistuneet suorittavat erilaisia urapolkuja, mukaan lukien konsultointi, valtion organisaatiot (kuten EU, WHO ja FAO), elintarvikkeiden tarkastuspalvelut, asianajotoimistot ja akateeminen maailma.

  • Rotterdam, Alankomaat
  • Bilbao, Espanja
  • + 5 lisää

  Euroopan jälkiteollisten kaupunkien yliopisto (UNIC) perustettiin vuonna 2020 tavoitteena tarjota osallistavaa koulutusta uudelle opiskelijasukupolvelle. Jälkiteollisissa kaupungeissa sijaitsevien 10 eurooppalaisen yliopiston yhteenliittymä, jota rahoittaa Euroopan komissio, tekee yhteistyötä kaupunkien oppilaitosten kanssa varmistaakseen, että kaupunkikysymykset otetaan huomioon opetuksessa ja tutkimuksessa tavalla, joka on kaikkien oppijoiden saavutettavissa ja osallistava. Allianssi käynnistää ensimmäisen yhteisen maisteritutkintonsa vuonna 2023 ja etsii opiskelijoita, jotka edistävät kaupunkiensa jälkiteollisia muutoksia ja tulevat korkeasti koulutetuiksi tutkinnon suorittaneiksi uusilla tieteenaloilla, jotka vastaavat muuttuvan talouden tarpeisiin Euroopassa ja ympäri maailmaa.

  • Amsterdam, Alankomaat
  • Breukelen, Alankomaat

  Nyenrode Business University, Alankomaiden ainoa yksityinen tutkimus (taso)yliopisto, perustettiin vuonna 1946 kansainvälisten yritysten, kuten Philipsin, AkZo Nobelin ja Unileverin, merkittävien yritysjohtajien toimesta. Nyenrode kehittää johtajia, joilla on tiedot ja tarvittavat taidot menestyäkseen huomisen kansainvälisessä liike-elämässä. Nyenrode tarjoaa intensiivistä akateemista koulutusta sekä lyhyt- ja pitkän aikavälin ohjelmia liiketoiminnan, johtamisen, kirjanpidon, valvonnan ja verooikeuden aloilla kahdella kampuksella, Amsterdamissa ja Breukelenissa.

  • Breda, Alankomaat

  Breda University of Applied Sciences on keskikokoinen, valtion rahoittama korkeakoulu. Yli 7 000 hollantilaista ja kansainvälistä opiskelijaa noin 100 maasta opiskelee instituutissamme. Tarjoamme kandidaatti- ja maisteriohjelmia ammatillisella ja akateemisella tasolla pelien, median, hotellien, kiinteistöjen, logistiikan, rakennetun ympäristön, matkailun sekä vapaa-ajan ja tapahtumien aloilla.

  • Madrid, Espanja
  • Amsterdam, Alankomaat
  • + 8 lisää

  IE University on Espanjan kansainvälinen huippuyliopisto, jolla on kampukset Madridissa ja Segoviassa. IE on tunnustettu yhdeksi maailman johtavista korkeakouluista, ja se muokkaa johtajia, jotka edistävät innovaatioita ja muutosta organisaatioissa, tarjoamalla oppimisympäristön, jossa teknologioilla ja monimuotoisuudella on keskeinen rooli globaalin vision, yrittäjähenkisen ajattelutavan ja humanistisen lähestymistavan edistämisessä.

  • Amsterdam, Alankomaat

  Amsterdam Business School on osa korkea-arvoista Amsterdamin yliopistoa ja tarjoaa useita johtamisohjelmia liiketalouden ja rahoituksen alalla. Executive Master in International Finance on Triple-akkreditoitu ja #2 FT-rankingissa vuonna 2021. Sijaitsee Amsterdamin sydämessä!

  • Haarlem, Alankomaat

  Yhteistyössä perustettu oppilaitos Haarlem Campus tarjoaa opiskelijoille innovatiivisia opetus- ja oppimiskonsepteja, jotka kannustavat ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kasvuun. Haarlem Campus on perustanut kaksi kokenutta korkeakoulutuksen puolestapuhujaa. Johtava yksityisten yliopistojen verkosto Saksassa, SRH Group ja ammattikorkeakoulu nimeltä Global School for Entrepreneurship – edistävät ketterää, motivoivaa ja innovatiivista oppimiskulttuuria. Vuosikymmenten kokemus koulutuksesta, tutkimuksesta ja tiedon siirtämisestä yrittäjyysympäristössä on johtanut optimoituihin akateemisiin ohjelmiin, jotka on suunniteltu tarjoamaan paras mahdollinen valmistautuminen halutulle työalalle.

  • Amsterdam, Alankomaat

  Omistettu monikulttuuriselle koulutukselle globaalilla näkökulmalla, autamme tulevia johtajia saavuttamaan täyden potentiaalinsa oikean ohjelman ja opastuksen avulla joka vaiheessa.

  • Amsterdam, Alankomaat

  VU Graduate Winter School tarjoaa viikon mittaisen verkkokurssisarjan 10.-14.1.2022. Talviohjelma on maisteriopiskelijoiden, tohtorintutkinnon suorittaneiden ja ammattilaisten käytettävissä. Olitpa aloitteleva dataanalyytikko, jolla on intohimo murskaamaan numeroita, kirjoittaja tai amatöörifilosofi, jolla on nälkä suuriin kysymyksiin – meillä on sinulle jotakin! Kursseja on yhteensä 19, joista jokainen käsittelee yhtä aihetta syvällisesti.

  • The Hague, Alankomaat
  • Amsterdam, Alankomaat

  Horeca on lyhenne, joka tarkoittaa hotellin (Ho) ravintola (Re) kahvila (Ca). Horeca Academy perusti hollantilainen Horeca Academie. Horeca Academie tarjoaa koulutusta ateriapalvelun ammattilaisille. Hollantilainen Horeca Academie perustettiin vuonna 2011. Hän on erikoistunut kokkien ja catering-ammattilaisten kouluttamiseen. Vuonna 2018 hollantilainen Horeca Academy aloitti ensimmäisenä Alankomaissa kokin koulutuksen englanniksi. Tämä koulutus on tarkoitettu erityisesti Alankomaissa asuville ihmisille, jotka eivät vielä osaa hollannin kieltä riittävän hyvin. Tällä tavoin jokainen voi saada hyvän koulutuksen ja hallita eurooppalaisia ruoanlaittotekniikoita.

  • Amsterdam, Alankomaat

  Vuosien kokemuksen ja laajan osakkeenomistajien verkoston ansiosta Inter College Business School tarjoaa erinomaisesti käytännöllisyyteen suuntautuneen liiketalouden ohjelman - yrittäjille, yrittäjille. Inter College Campus sijaitsee vanhassa keskustassa. Se sijaitsee lähellä startup-yrityksiä, yrityksiä ja kulttuuriperintöä. Opiskelu Amsterdamissa on jännittävä ylimääräinen ulottuvuus Inter College -kokemukseen, ja BBA-ohjelmia seuraavat 200 + opiskelijaa asuvat usein kaupungissa ja yhdistävät opintonsa yritysten perustamiseen, joista Amsterdam on kuuluisa. Kyse on lahjakkuudesta ja päättäväisyydestä. Työskennellä kovasti eikä anna periksi. Pudota ja nousta uudelleen. Inter College uskoo lahjakkuuteen ja tarjoaa oikeat työkalut tämän lahjakkuuden muuttamiseksi päättäväisyydeksi.

  • Vlissingen, Alankomaat
  • Middelburg, Alankomaat

  HZ University of Applied Sciences sijaitsee Lounais-Alankomaissa. Noin 4 800 kotimaisen ja kansainvälisen opiskelijan asukaslukumme on pieni yliopisto, jolla on henkilökohtainen lähestymistapa. HZ tarjoaa korkealaatuisia opinto-ohjelmia. Vuodesta 2011 lähtien - eli viimeiset 11 vuotta - HZ on ollut Hollannin kolmen parhaan monialaisen ammattikorkeakoulun joukossa.

  • Stockholm, Ruotsi
  • Helsinki, Suomi
  • + 5 lisää

  Kaksoistutkinto-ohjelmissamme yhdistyvät erinomainen tekninen koulutus innovaatio- ja yrittäjyyskoulutukseen sekä työharjoitteluun yrityksissä, toimialakumppaneissa ja kaupungeissa ympäri Eurooppaa.

  • The Hague, Alankomaat

  Jos etsit kandidaatin tutkinto-ohjelmaa, olet tullut oikeaan paikkaan THUASissa. Meillä on yli 65 kandidaatin tutkinto-ohjelmaa, jotka vaihtelevat tyypiltään ja pituudeltaan. Suurin osa niistä on nelivuotisia ohjelmia, tosin joitakin voidaan lyhentää kolmeen vuoteen. Huomattava määrä opetetaan englanniksi. Sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto riippuu mieltymyksistäsi ja aiemmasta koulutuksesta. Matkan lopussa saat ammattikorkeakoulututkinnon.