Keystone logo
Alankomaat

Opiskelu MBA sisään Alankomaat 2024

Opiskelu paikassa Alankomaat

Korkeakoulujen Koulut Alankomaissa Opiskelijat voivat opiskella liiketoiminnan Middelbaar beroepsonderwijs (MBO), jotka ovat ammatillisten oppilaitosten, jotka tarjoavat yhden (avustaja koulutus), kaksi (ammatillisen peruskoulutuksen), kolme (itsenäisiä ohjelmia) ja neljä (keskijohto) vuoden ohjelmat. Alankomaat on myös ammattikorkeakoulujen yliopistojen ja tutkimuslaitosten yliopistoista kandidaatin 's, Master ' s ja tohtorin tutkinnot. Opetus on standardoitu noudattaa Bolognan prosessin ja ECTS. Mukaan Hollanti koulutuspolitiikan 60 opintopistettä vastaa yhtä opiskeluvuoden (kokopäiväistä) ja yksi opintopiste vastaa 28 tuntia kursseista. Tutkimus yliopistot ovat vain korkeakoulujen, jossa opiskelijat voivat ansaita tohtorin, korkein aste voit ansaita Hollannissa. Miksi ansaita Business tutkinto Alankomaissa?Tasaisen sijoittui olevan yksi top 10 koulutusjärjestelmät maailmassa, Alankomaat on myös monimutkainen koulujärjestelmä säännellään Alankomaiden opetus-, kulttuuri- ja tiedeministeri. Opiskelijat saavat erinomaisen koulutuksen ja arvostettu tutkinto päättymisen jälkeen liiketoiminnan tutkinnon, mutta tarvitsee apua navigoinnin eri ammatillisen ohjelmia ja mitkä ohjelmat ryhtyä päästä sisään yliopistoon. Paljonko se maksaa Osallistu Ammattikoulu tai yliopistossa? lukukausimaksut voivat vaihdella koulusta toiseen, myös riippuen kurssin tavoitteista ja tutkinnon kenttä. Millainen alan tutkintoja ovat saatavilla Alankomaissa? Monet opiskelijat haluavat jatkaa maisterin 's International Business in Alankomaat koska nopea kasvu kansainvälisen liiketoiminnan alalla.Liiketalouden, johdon ja liiketoiminnan rahoitus ovat muita suosittuja astetta saatavilla Alankomaissa.

Vaihda valuutta

Perus kuukausittaiset elinkustannukset

 • Vuokrataan yhteisessä asunnossa

  611
 • Osuus apuohjelmista

  70
 • Internet-liittymä

  40
 • Paikallinen kuljetus

  79

Esimerkki elämäntapakustannuksista

 • Pikaruokayhdistelmä

  10
 • Elokuvalippu

  12
 • Tuoppi paikallista olutta

  5

Tietoja Alankomaat

Virallisesti kutsutaan Alankomaiden kuningaskunnalle, Nederland (Alankomaiden) sijaitsee Länsi-Euroopassa ja sisältää kolme Karibian saarilla sen vaalipiirissä. Reunustavat Saksa, Belgia ja Pohjanmeren, Alankomaat yhtyy myös merirajojen Saksan, Belgian ja Yhdistyneen kuningaskunnan Amsterdam on Alankomaiden pääkaupungin, jossa Rotterdamin ja Haagin edustavat muuta ensisijaista kaupungeissa. Kunnioitetaan siitä, perustajajäsen Nato, Euroopan unioni, G-10 ja Maailman kauppajärjestö, Alankomaat on myös asuu viisi kansainväliset tuomioistuimet, jotka ovat tällä hetkellä perustettu Haagissa. Vaikka Hollanti on virallinen kieli Alankomaissa, lähes 90 prosenttia sen kansalaisista puhuu Englanti, 70 prosenttia puhuu saksaa ja 30 prosenttia puhuu ranskaa.

Viisumivaatimukset

MVV (väliaikainen oleskelulupa) – maahantuloviisumi.

VVR (oleskelulupa) - jos aiot oleskella Alankomaissa yli kolme kuukautta, maahantuloviisumin lisäksi sinun on myös haettava oleskelulupaa (VVR) - henkilökorttia, joka on opiskeluviisumi.

Millaisen Visan tarvitset?

Visan nimi

MVV (väliaikainen oleskelulupa); VVR (oleskelulupa)

Hinta ja valuutta

EUR 311

Tällä hetkellä MVV-hakemuksen ja Alankomaissa opiskelua varten myönnetyn oleskelulupahakemuksen käsittely maksaa 311 euroa, jota ei palauteta. Maksut tarkistetaan kahdesti vuodessa, ja ne voivat muuttua vuoden puolivälissä.

Kuka voi hakea viisumia?

Jos olet EU- tai ETA-maan tai Sveitsin kansalainen, et tarvitse opiskelijaviisumia tai oleskelulupaa Alankomaissa oleskeluun.

EU:n, ETA:n tai Sveitsin ulkopuoliset kansalaiset tarvitsevat oleskeluluvan oleskellakseen Alankomaissa yli 90 päivää – lyhyemmäksi ajaksi tarvitset vain turistiviisumin. Tarvitset kaksi asiakirjaa. Useimmissa tapauksissa tarvitset väliaikaisen oleskeluluvan (machtiging tot voorlopig verblijf, MVV) matkustaaksesi Alankomaihin. Lisäksi tarvitset oleskeluluvan (VVR) oleskellaksesi maassa.

Muutaman maan kansalaiset tai tietyissä olosuhteissa olevat henkilöt on vapautettu velvollisuudesta hakea VVR:ää. Voit lukea lisää tästä täältä: https://www.expatica.com/nl/visas-and-permits/Getting-a-Dutch-visa-or-temporary-residence-permit_108412.html

Missä voit tehdä hakemuksen?

Oppilaitos

Oppilaitoksen on haettava puolestasi, joten sinun on otettava heihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja menettelystä. Jos ei, pyydä apua ottamalla yhteyttä isäntälaitoksesi kansainväliseen toimistoon (tai jos olet tutkija, HR-osastoon).

Verkkosivusto:

Kuinka tehdä hakemus?

Yliopisto aloittaa viisumihakemusmenettelyn heti, kun opiskelija on virallisesti hyväksytty opinto-ohjelmaan.

Viisumihakemukseen tarvittavat asiakirjat on lueteltu yliopiston mahdollisille opiskelijoille lähettämässä kirjeessä. Yleensä tarvitaan seuraavat asiakirjat:

 • kopio voimassa olevan passin ensimmäisestä sivusta (henkilöllisyyssivusta);
 • todiste siitä, että voit elättää itsesi taloudellisesti;
 • lisää passin kokoisia valokuvia (koko: 35mm x 45mm, katso IND-vaatimukset .pdf);
 • todiste lukukausimaksuista ja viisumihakemusmaksuista;
 • todistus majoituksesta, joka on järjestetty vähintään 1 lukuvuodeksi (10 kuukautta);
 • kiinalaisille opiskelijoille NESO-todistus voi olla tarpeen.

Pätevä todiste ehdokkaan taloudellisesta omavaraisuudesta voidaan osoittaa seuraavasti:

 • Vastaanottavan hollantilaisen oppilaitoksen kirje, jossa mainitaan harjoittelumaksusi tai harjoittelijan stipendisi.
 • Hollantilaisen yliopiston pääsykirje, jossa on tietoja opiskelija-apurahastasi, lukukausimaksusta luopumisesta tai stipendistä.
 • Pankkitilisi tiliote kansainvälisessä pankissa, josta käy ilmi, että sinulla on riittävästi varoja maksaaksesi ehdottamasi kulut Alankomaissa.

Milloin kannattaa hakea?

Opiskelijaviisumihakemuksesi käsittelyaika Alankomaihin on yleensä yksi kuukausi, vaikka joskus se voi kestää jopa 3 kuukautta.

Oleskelulupa myönnetään opiskelijan opinto-ohjelman ajaksi plus 3 kuukautta, enintään 5 vuotta. Jos opiskelija haluaa suorittaa valmistavan kurssin, sen kesto lisätään viisumin kestoon. Jos koulutuksen kesto kestää yli 5 vuotta, oleskelulupaa voidaan jatkaa yhdellä vuodella.

VVR:n voimassaoloon liittyy toinenkin ehto. Se pysyy voimassa, jos opiskelija saa 50% opintopisteistä koko kurssin keston ajan.

Korkeakoulu- tai yliopisto-opinnoista (kandidaatin, maisterin tai tohtorin tutkinnot) valmistuneet voivat hakea orientaatiovuotta valmistuneiden lupaa varten kolmen vuoden kuluessa valmistumisesta. Tämä antaa sinulle vuoden aikaa etsiä työtä, jonka aikana voit työskennellä ilman rajoituksia tai työnantajan tarvetta pitää sinulle työlupa.

Käsittelyaika

1 Month

Työmahdollisuudet

Kaikki kansainväliset opiskelijat saavat työskennellä opintojensa ohessa.

EU: n ja ETA: n ulkopuolisille opiskelijoille tarvitaan työlupa työskennellä. Mahdollisen työnantajan on hankittava tämä lupa puolestasi. Jopa tällä työluvalla opiskelijat voivat työskennellä vain rajoitetun määrän tunteja eli 10 tuntia viikossa. He saavat työskennellä kokopäiväisesti kesä-, heinä- ja elokuussa.

EU:n, ETA:n (paitsi Kroatian) ja Sveitsin opiskelijat eivät tarvitse työlupaa.

Tuntia viikossa

10

Miksi tarvitset tämän tyyppisen viisumin?

Viisumihakemuksesi voidaan hylätä, jos et pysty osoittamaan todisteita vaadituista varoista tai jos toimitat virheellisiä tai puutteellisia asiakirjoja.