Filter
Yksivuotinen MBA
Eurooppa

Vertaa {mbastudies-1-year-mba:plural} Projektijohtaminenssa Eurooppa 2019

1 vuoden MBA on jatkokoulutusohjelma opiskelijoille, jotka haluavat enemmän ymmärrystä liiketoiminnan hallintaa. Perusteellisen ohjelman loppuun saattaminen voi antaa työnhakijoille kilpailuetua markkinoilla.

MBA Projektinhallinta on ohjelma tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat erikoistua Project Management. Kun jatkuva kehittyminen liikemaailmassa, yritykset etsivät johtajille, jotka voivat ajaa tiensä kohti onnistuneita hankkeita keskellä erilaisuudet ja parannuksia. MBA Project Management antaa opiskelijoille työkaluja onnistunut toiminta ja hallinnoinnista. Opiskelijat saavat tietoja ja taitoja siitä, miten hallita projekteja ja aikarajoitukset, saavuttaa sujuvan toiminnan luomalla hankesuunnitelmat, henkilöstöhallinnolle ja laadun mittaaminen ja standardit projektin tuotoksia.

Euroopassa, yksi maailman 's seitsemällä mantereella, on yleensä tunnettu läntisin niemimaa Euraasian. Toiseksi pienin maanosa, jossa 10.180.000 (km2), alue on koottu 50 maassa.

Tutustu {mbastudies-1-year-mba:plural} Projektijohtaminenssa Eurooppa 2019

Read More Read Less
Other options within this field of study:

1 Results in Projektijohtaminen, Eurooppa

Other options within this field of study:
ESLSCA Business School

Uuden tieto- ja viestintätekniikan syntyminen tuo päätösten keskipisteen tiedot ja tekee siitä digitaalisen vallankumouksen katalysaattorin. ... [+]

Uuden tieto- ja viestintätekniikan syntyminen tuo päätösten keskipisteen tiedot ja tekee siitä digitaalisen vallankumouksen katalysaattorin.

Digitaalisen teknologian saapuminen liike-elämään on todellakin muuttanut perinteisiä koodeja ja kuvioita. Nykyinen laskentateho yhdistettynä sähköisten viestintäkanavien korkeaan saatavuuteen vaikuttaa ja vaikuttaa edelleen tähän maailmaan. Tämän seurauksena näiden uusien avoimen lähdekoodin teknologioiden ja teknisen tarjonnan moninaisuuden ansiosta teknologian ja toiminnallisen tarpeen välinen yhteys on monimutkaisempi.

Tähän uuteen digitaaliseen talouteen liittyvät uudet nousevat yritykset ja uudet mahdollisuudet avautuvat yrityksille, jotka haluavat hyödyntää valtavaa tietomäärää, joka ympäröi meitä päivittäin ja keräsi voimakkaasti. Näiden raaka- ja monitahoisten tietojen valorisointi on nykyään keskeinen osa yritysten strategioita, ja ne muodostavat asiantuntemuksen ja päätöksenteon tukeminen näillä aloilla.... [-]

Ranska Paris
October 2019
Full-time
1 vuosi
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi