Filter
Yksivuotinen MBA
Japani

Etsi 2 suosituista {mbastudies-1-year-mba:plural} Japanissa 2019

Opiskelijat, jotka ansaitsevat 1 vuoden MBA voidaan varustaa tietoa ja taitoja, jotka ovat välttämättömiä saavuttaa johtava asema liike-elämässä. Master of Business Administration -ohjelma yhdistää tyypillisesti luokkahuoneen ja henkilökohtaisen valmennuksen henkilökohtaiseen kehitykseen.

Master of Business Administration (MBA) esitetään valmistuneet päätyttyä kahden vuoden kehittyneitä ja erikoistunut tutkimus kattaa aiheita kuten liiketoiminta, hallinto, rahoitus ja kirjanpito. Ansaita MBA voi antaa tutkinnon kilpailuetua muihin työnhakijoita aggressiivisessa työmarkkinoilla.

 

Japani on saarivaltio Itä-Aasiassa. Sijaitsee Tyynellämerellä, se sijaitsee itään Japanin meren, Kiina, Pohjois-Korea, Etelä-Korea ja Venäjä, joka ulottuu Ohotanmeri pohjoisessa Itä-Kiinan meren ja Taiwan etelässä.

Ota yhteyttä oppilaitoksiin suosituista {mbastudies-1-year-mba:plural} Japanissa 2019

Read More Read Less

Tulokset

International University of Japan

MBA 1-Year Rata on suunniteltu koko ajan, asuntojen ohjelma, 12 kuukautta (kolme lukukautta ja kesän aikana) vaaditaan loppuun astetta. Aiempi tutkimus muissa toimielimi ... [+]

Syvällinen, käynnissä Shift in Global Competition

Kun nopea nousu kehittyvien mega-markkinoilla ja yhä integroitu globaali talous, globaali kilpailu tänään ollaan vakavan muutos.

Vaihda Leadership for Global Kilpailuetu

On selvää, että yksinkertaisesti tarkkailemalla ja vastata muutos ei ole riitävästi. Sen sijaan yhteisöjen tulee aktiivisesti aloittaa muutos luoda kilpailuetua niiden kilpailijat. Tällaiset aloitteet ovat rajat toiminnallisia integroiva luonteeltaan irrotetaan toiminnallinen liikkuu tuskin johtaa kilpailuedun. Siten päivän globaalissa kilpailussa edellyttää kriittinen altaan maailmanlaajuisen johtajia, jotka voivat toimia eri rajojen toimintojen ja mobilisoimaan liike yhtenäisenä kokonaisuutena.... [-]

Japani Niigata
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
1 vuosi
Kampus
Lue lisää suomeksi
Hitotsubashi University Business School, School of International Corporate Strategy

Tokiossa, Japanissa sijaitseva Hitotsubashi ICS on sitoutunut kehittämään maailmanlaajuisia johtajia. Vuonna 2018 Hitotsubashi ICS sijoittui Japanin # 1 yrityskouluksi (Q ... [+]

Vuonna 2000 perustettu yritysryhmäryhmäryhmä, Hitotsubashi ICS, oli Japanin ensimmäinen maailmanlaajuinen englantilainen MBA-ohjelma . Nykyään se on yleisen Hitotsubashi University Business Schoolin (HUB) kasvot ja tarjoaa sekä tutkinto- että ei-koulutusohjelmia.

Hitotsubashin ICS- luokkahuoneen yrittäjähenkeä nostaa yrityskoulutuksen rajat . Koulu sitoutuu yksilöllisten allekirjoituskurssien, keskeisten opetussuunnitelmien jatkuvan uudistamisen ja yksilöllisten urakehityspalvelujen kautta kunkin opiskelijan oppimiskokemukseen.

Yhden vuoden tai kahden vuoden ohjelma

Yhden vuoden MBA-ohjelma on hihgly suosittu opiskelijoiden keskuudessa, jotka yleensä haluavat vertikaalisen uranvaihdon jälkeistä MBA-ohjelmaa tai jotka ovat yrityksen sponsoroimia.... [-]

Japani Tokyo
Syyskuu 2019
Englanti
Full-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi