MBASTUDIES.FI

Katso {mbastudies-1-year-mba:plural} Hotelli- ja matkailualassa Espanjassa 2020

1 vuoden MBA on jatkokoulutusohjelma opiskelijoille, jotka haluavat enemmän ymmärrystä liiketoiminnan hallintaa. Perusteellisen ohjelman loppuun saattaminen voi antaa työnhakijoille kilpailuetua markkinoilla.

MBA vieraanvaraisuus on tarkoitettu avuksi kaikille niille, jotka kuuluvat matkailu-ja vieraanvaraisuutta. Tämä koulutusohjelma paitsi parantaa taitojaan, mutta se myös opettaa heille joitakin liiketoimintaosaamista ja tapoja houkutella asiakkaita. Tämä on olennainen ja tehokas koulutusohjelma.

Espanja (Spanish: España) on monipuolinen maa jakaa Iberian niemimaan Portugalin kanssa länsipäässä Välimerelle. Espanja pidetään eksoottinen maa Euroopassa, koska sen ystävälliset asukkaat ja rento elämäntyyli. Normaali kesto yliopiston kurssit Espanjassa on 4 vuotta, paitsi lääketieteen ja kaksinkertainen astetta, mikä on 6. Madrid ja Barcelona ovat tunnettuja kaupungeissa ympäri maailmaa sen keittiö, vilkas yöelämä, ja maailmankuulu kansanperinne ja juhlat.

Paras {mbastudies-1-year-mba:plural} Hotelli- ja matkailualassa Espanjassa 2020

1 tulosta kohteessa Hotelli- ja matkailuala, Espanja Filter

MBA International Hotel & Tourism Management

Vatel Madrid International Business School Hotel & Tourism management
Kampus Full-time 1 vuosi Avoin ilmoittautuminen Espanja Madrid

MBA International Hotel & Tourism Management tavoitteena on kehittää taitoja, kykyjä ja osaamista toimia menestyksekkäästi globaalissa ympäristössä.