MBASTUDIES

Tutustu {mbastudies-1-year-mba:plural} Hotelli- ja matkailualassa Aasiassa 2020

1 vuoden MBA-ohjelma kouluttaa opiskelijoita johtajuusasemaan yritysmaailmassa. He voivat hankkia keskeisiä tietoja taloustieteiden, rahoituksen, markkinoinnin ja henkilöstöhallinnon aloilla oppimalla samalla tiimityötä ja johtamistaitoja.

Hospitality-ohjelmat kattavat tavallisesti esimerkiksi hallinnan, kirjanpidon ja markkinoinnin sekä kurssien, jotka liittyvät erityisesti hotellitoimintaan. Koska ala yleensä toimii läheisessä yhteistyössä matkailualan ja elintarviketeollisuuden kanssa, jotkin ohjelmat voivat myös sisällyttää nämä aiheet osaksi niiden painopistettä.

Opiskelijat, jotka suorittavat osan tutkinnostaan ​​Aasiassa kannatus lisääntyy. Tällä hetkellä toinen ja kolmanneksi suurin taloudet ovat Aasiassa. Rajoituksetta opiskelijat ovat kuvanneet aikaa Aasiassa paras kokemus elämänsä. Nykyään kolme neljästä väkirikkain maailman maissa ovat Aasiassa: Kiinassa, Intiassa ja Indonesiassa.

Katso {mbastudies-1-year-mba:plural} Hotelli- ja matkailualassa Aasiassa 2020

1 tulosta kohteessa Hotelli- ja matkailuala, Aasia Filter

MBA kansainvälisen Hospitality Management

The Emirates Academy of Hospitality Management
Arabiemiirikunnat, Dubai
Yksivuotinen MBA
01 Sep 2020
<
Full-time
<
Part-time
Englanti
Opetus kampuksella

Akatemia tarjoaa ensimmäinen täysin akkreditoitu maisterin tutkinnon Persianlahden alueella, joka on akkreditoitu UAE, Britanniassa ja Australiassa. Senior vieraanvaraisuus jo ...

Lue lisää