Read the Official Description

Strathclyde MBA Malesia

Strathclyden MBA Malesia, hallinnoi CDC Management Development (M) Sdn Bhd on joustava tyyli toimitus sisältää osa-aika- ja avoin oppimisen elementtejä 180 luotto muodossa. Opiskelijat voivat pysyä työssä ja ottaa koko kurssin vain kahdessa vuodessa. Tämä tekee meidän ohjelma kannattava vaihtoehto sekä sinulle, yksittäisiä, ja oman yrityksen.

kumppanuus

University of Strathclyde Business School tarjoaa kaikki ytimen materiaalit ohjelma ja käy kaikki seminaareja valitun joukkueen johtava professorit niiden henkilöstön Britanniassa. Yhdistyneen kuningaskunnan henkilökunnan jäsenet ovat myös vastuussa aihe kyselyitä ja tukea. Kaikki maahanpääsyä ja arviointimenetelmät ovat vastuussa Strathclyde ja onnistuneen osallistujat palkitaan Strathclyden yliopisto Master of Business Administration.

CDC Malesiassa tarjoaa paikallista hallinnolliset palvelut sekä tilalla neuvonta istuntoja, seminaareja ja tutkimuksia. SBS tarjoaa ydin opetusmateriaalin ja lähettää Strathclyden yliopiston tiedekunnan jäseniä Malesiaan juosta intensiivinen seminaareja. CDC on myös useita paikallisia johdon koulutuksen asiantuntijoita, jotka tarjoavat jatkuvaa ohjausta tukea.

MBA kesäkoulu

Kohokohta Strathclyden International MBA kalenteri on vuotuinen MBA kesäkoulun, joka tapahtuu Glasgow, yli touko- ja kesäkuussa. Kesäkoulu on avoin kaikille tutkimuksen reitit MBA, jotka ovat saavuttaneet valittavia tutkimus vaiheessa ja on loistava tilaisuus opiskella valittavia vaihtoehtoja rinnalla ryhmä samanhenkisiä kansainvälinen kollegansa.

Opiskelija suosittelu

"Strathclyde MBA on yksi alkuun kauppakorkeakouluissa strategian ja kaiken kaikkiaan on ollut hieno ja erittäin elämys. Tutkittavat että opetetaan auttaa opiskelijoita analysoimaan kriittisesti sekä ulkoiset ympäristöt ja sisäisiä valmiuksia strategiaa. Se vaatii meitä tarkastella asioita, jotka vaikuttavat organisaation eri ja eri näkökulmista. Yksi etu Strathclyden MBA on sen avulla opiskelijat voivat suorittaa useimmat tehtävät, ja jopa niiden tutkielma tai hanke joko yksilönä tai ryhmänä. Kuten opiskelijat tulevat eri taustoista ja teollisuuden, ja sekä Malesian ja monikansalliset yritykset, mielipiteitämme ja lähestymistavat ovat erilaisia ​​ja me kaikki oppia näistä eri näkökulmista. "

Atsushi Ikarashi
MBA 2012

Program taught in:
Englanti
Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Tammi 2020
Duration
2 - 6 vuotta
Part-time
Hinta
74,300 MYR
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Tammi 2020
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Tammi 2020

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä