Sonoman MBA-ohjelmat

Yleistä

Ohjelman kuvaus

106892_sbe_commencement_2018_emba_4x1_lowres.jpg

Kalifornian valtionyliopiston kauppakorkeakoulu, Sonoma (Sonoma State University) tarjoaa neljä AACSB-akkreditoitua MBA-ohjelman vaihtoehtoa:

  • Sonoma Executive MBA
  • Sonoma Executive MBA viiniliiketoiminnassa
  • Sonoma MBA
  • Sonoma MBA viiniyrityksessä

Sonoman MBA-ohjelmat toimitetaan joustavalla aikataululla, joka on suunniteltu ammattilaisille. Ohjelmissamme on 50-50 uros-naaras-suhde. Opiskelijat edustavat eri toimialoja, kuten kirjanpito, energia, hallitus, kuljetus, alkoholijuomat, kuluttajapakkaukset, vähittäiskaupan konsultointi, rahoituspalvelut, ei-kaupallinen, teknologia, viihde ja terveydenhuolto.

Koulutuksen tuotto:

  • 2017 ja 2018 valmistuneet Sonoma Executive MBA -ohjelmaamme raportoivat keskimäärin 25% palkankorotuksen.
  • Sonoman MBA-ohjelmien 2018 tutkinnon suorittaneista 45% ilmoitti saaneensa kampanjaa osallistumalla ohjelmiin.

Lisätietoja: http://web.sonoma.edu/mba

Sonoma Executive MBA

17 kuukauden ajan kohortti-tyylinen Executive MBA tarjoaa transformatiivisen kokemuksen, joka sisältää integroidun johtamisen kehittämisen ja strategisen ajattelun, antamalla opiskelijoille tarvittavat valmiudet analysoida liiketoimintaolosuhteita ja kartoittaa ja toteuttaa strategisia aloitteita, joilla he voivat johtaa organisaationsa eteenpäin. Ohjelman painopistealueet strategisessa päätöksenteossa, liiketoimintatiedustelussa ja viestintätaidoissa tarjoavat opiskelijoille taitoa ja luottamusta keskustelemaan ja johtamaan johtotasolla kaikilla liiketoiminta-alueilla. Opiskelijalla on mahdollisuus aloittaa kahden viikon kansainvälinen liike-elämän konsultointimatka, jonka tarkoituksena on parantaa ymmärrystä liiketoiminnasta menestyksekkäästi eri kulttuureissa ja taloudessa.

Terveydenhuollon monimutkaisuus edellyttää ymmärryksen syvyyttä liiketoiminnassa, johtamisessa ja innovoinnissa. Sonoma MBA for Executives varusti minut olennaiseen, jotta voin menestyä sairaanhoitajana . "

- Surani Hayre-Kwan '14, Sutter Healthin potilaskokemuksen johtaja

106893_EMBA_Diagram_120801_lowres.jpg

Sonoma Executive MBA viiniliiketoiminnassa

Vuonna 2012 Sonoma State Universityn kauppa- ja kauppakorkeakoulun (SBE) viiniliiketoiminta-instituutti käynnisti yhteistyössä viinialan kanssa Yhdysvaltojen ensimmäisen Executive MBA: n, joka keskittyi viiniliiketoimintaan. Sonoman Executive MBA in Wine Business -ohjelmassa tarjotaan kahdessa muodossa: matala-asuinpaikka ja kampuksella.

  • 17 kuukauden kampuksella perustuva ohjelma tarjoaa kokemusta, joka on vertaansa vailla muiden korkeakoulujen oppilaitosten kanssa. Opiskelijalla on pääsy maailmanluokan viiniliiketoimintaan, joka sijaitsee Napa, Sonoma ja San Franciscon risteyksessä. Kurssit järjestetään Wine Spectator Learning Centerissä, innovatiivisessa oppimisympäristössä, joka on kullattu kehittyneellä teknologialla ja joustavilla oppimistiloilla.
  • Matala-asuinpaikkamuoto, joka tunnetaan nimellä Global Business MBA in Wine Business, koostuu neljästä johtajuudesta Kaliforniassa, Australiassa ja Ranskassa sekä kolmen kuukauden segmenteistä online-tapauksesta ja projektipohjaisesta oppimisesta ja tiedekunnan mentorointiin. Opiskelijoilla on harvinainen mahdollisuus opiskella erottamattoman viiniliiketoiminnan tiedekunnan kanssa kaikkialta Yhdysvalloista ja maailmasta.

Opiskelijat Sonoman Executive MBA Wine Business on mahdollisuus aloittaa kahden viikon kansainvälisen liiketoiminnan konsultointi matka parantaa ymmärrystä siitä, miten tehdä menestyksekkäästi eri kulttuuri ja talous. He osallistuvat myös viikonloppujohtoiseen purjehduskoulutukseen San Diego Bayssä America's Cupin veteraaneilla.

Th e Sonoma Executive MBA in Wine Business sopii koulutuksen, uran ja perheen tarpeisiin. Asuin New Yorkissa aviomieheni ja lapsen kanssa samalla kun aloitin viinitilan Napa. Professorini asiantuntemuksen ja kohorttini monipuolisten näkökulmien ansiosta valmistuin yrittäjyysosaamisesta, luottamuksesta johtajana ja selkeydestä siitä, miten positiivisesti vaikuttaa alueelliseen viiniteollisuutemme . "

- Aimee Chang '15, Yhdeksän Sunsin viinitilan omistaja

106895_wemba_diagram_rev170702_lowres.jpg

Sonoma MBA

Sonoma MBA on suunniteltu joustavalla aikataululla työskenteleville ammattilaisille. Ilta-kurssit tukevat opiskelijoiden potentiaalia, koska he saavat käytännön tietoa ja teknisiä taitoja, joita voidaan soveltaa heidän liiketoimintaansa heti. Opiskelijalla on mahdollisuus suorittaa ohjelma yhden vuoden, kokopäiväisen tai kahden vuoden osa-aikaisesti.

Sonoma MBA: llä on joustava aikataulu, jonka avulla pääsin suorittamaan päällikköni kokopäivätyössä. Ohjelma tarjosi dynaamisia hankkeita, joissa korostettiin tehokasta viestintää ja ymmärrystä liiketoiminnan luomisesta ja ylläpidosta. Paras takeaway on yhteydet, jotka kestävät eliniän . "

- Ranjot “Ricky” Sidhu '15, Green Toys, Inc: n kirjanpitojohtaja

106894_pmba_diagram_course_rev1700702_lowres.jpg

Sonoma MBA viiniyrityksessä

Sonoman MBA viiniliiketoiminnassa on ainoa laatuaan Yhdysvalloissa ja antaa opiskelijoille viini-liiketoimintaosaamista ja alan erityisiä työkaluja, joiden avulla saavutetaan tuloksia nykypäivän kilpailukykyisillä maailmanlaajuisilla viinimarkkinoilla. Viikonpäivän iltakurssit tukevat opiskelijoiden potentiaalia, koska he saavat tietoa ja kokemusta kvantitatiivisen analyysin rakentamiseen ja esittämiseen. Opiskelija kehittää myös johtamis- ja viestintätaitoja, jotta he voivat hallita ihmisiä eettisesti ja tehokkaasti tavoitteiden saavuttamiseksi ja aloitteiden edistämiseksi minkä tahansa organisaation puolesta.

Tein uran muutoksen viihdestä viiniteollisuuteen, eikä minulla ollut koskaan muodollista liiketaloudellista koulutusta. Ohjelmassa saamani taidot ja lukuisat yhteydet verkostoitumisen kautta ovat auttaneet minua aloittamaan oman onnistuneen viiniliiketoimintani. "

- Palmer Emmitt'13, yhteisomistaja

106896_wmba_diagram_courses_rev170702_lowres.jpg

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Sonoma State is a regionally serving public university committed to educational access and excellence. Guided by our core values and driven by a commitment to the liberal arts and sciences, Sonoma Sta ... Lue lisää

Sonoma State is a regionally serving public university committed to educational access and excellence. Guided by our core values and driven by a commitment to the liberal arts and sciences, Sonoma State delivers high-quality education through innovative programs that leverage the economic, cultural, and natural resources of the North Bay. Näytä vähemmän