Solvay Executive MBA

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Solvay Executive MBA on ainutlaatuinen ohjelma Euroopan sydämessä, jonka Solvay Brysselin kauppakorkeakoulu luo johtajille urakehityksessä ja kasvussa. Solvay Executive MBA sisältää huippuluokan kursseja, maailmanluokan professoreita, innostavia vierailevia puhujia, monikulttuurista monimuotoisuutta luokkahuoneessa, henkilökohtaista kehitystä ja yksilöllistä valmennusta. Vahvan henkilökohtaisen lähestymistavan avulla autamme osallistujiamme muuttamaan omaa elämäänsä ja uraansa, jotta he voisivat vaikuttaa yhteiskuntaan kokonaisuudessaan ja työskennellä yhdessä ”olemalla liiketoimintaa parempaan maailmaan”.

Tarjoamme 18 kuukauden kestävän ohjelman, joka on sopusoinnussa henkilökohtaisen ja ammatillisen tasapainon kanssa, kiitos pitkillä viikonloppuisin järjestettäville luokille joka kolmas viikko Brysselissä.

Kenelle se on

Solvay Executive MBA on suunnattu dynaamisille johtajille ja johtajille, jotka haluavat edetä urallaan ja parantaa tietämystään uusimmista hallintatyökaluista.

Se on myös räätälöity ammattilaisille, jotka haluavat edetä uransa johtotehtävään tai muuttaa nykyistä kenttää tai uraa.

6 syytä ottaa Solvay Executive MBA

CAREER ADVANCEMENT FOCUS

Solvay Executive MBA tarjoaa sinulle maailmanluokan johtajan ja antaa sinulle kilpailuedun kansainvälisillä työmarkkinoilla. Johtamisen taidot eivät enää riitä. Sinun täytyy kääntää lahjakkuus, saavutukset, luonne ja potentiaali arvokkaaksi asemaksi, joka tuo sinut eturintamassa. Uraohjausohjelman avulla saat ammatillista valmennusta ja menetelmiä, joilla voit tavata markkinat selkeillä tavoitteilla, erinomaisilla taidoilla ja luottamuksella voittaa haastavan ja palkitsevan mahdollisuuden.

HOLISTIC 360 ° lähestymistapa

Solvay Executive MBA muuttaa teorian käytäntöön. Tämän päivän liike-elämä vaatii tietoa ja taitoa, strategista näkemystä ja yksityiskohtaista asiantuntemusta, ennakoivaa yksilöllistä aloitetta ja uraauurtavaa tiimityötä. Ensimmäisestä päivästä lähtien integroitat aiheista saatuja tietoja ja soveltamalla oivalluksiasi todellisiin liiketoimintaolosuhteisiin, hankkimalla kovia ja pehmeitä taitoja sekä kekseliäisyyttä, joka auttaa sinua sopeutumaan uuteen tilanteeseen. Olet valmis toteuttamaan tietosi työssä päivästä alkaen. Reaalimaailman haaste huipentuu todelliseen hankkeeseen yrittäjyyslaboratoriossa, strategialaboratoriossa tai neuvoa-antavassa laboratoriossa. ty KANSAINVÄLINEN OPPIMINEN YMPÄRISTÖ

Solvay Executive MBA tarjoaa stimuloivan monikulttuurisen kokemuksen englanniksi. Me houkuttelemme osallistujia yli 30 maasta, joissa on erilaisia ammatillisia taustatietoja, kuten tiede ja teknologia, rahoitus, kauppa, laki, markkinointi, julkiset asiat, konsultointi ja taide. Sitoutumisemme monipuolisuuteen = "ty varmistaa ideoiden ja menetelmien välisen vuorovaikutuksen, luo innovaatioita ja synergioita ja valmistautuu globaalien muutosten monimutkaisiin haasteisiin. GLOBAL ALUMNI NETWORKS Nykyisessä mobiilitaloudessa vahva kansainvälinen verkosto tekee kriittisen eron Aktiivinen ja sitoutunut alumniyhdistys lisää yli 20 000 aktiivista jäsentä, jotka sijaitsevat yli 100 maassa ja tarjoaa elinikäisiä kontakteja liiketoimintamahdollisuuksiin, ratkaisuihin ja mentorointiin missä tahansa. KANSAINVÄLINEN KANSAINVÄLINEN FAKULTYY Dynaaminen ja erittäin pätevä faculalt = "ty ympäri maailmaa on johtava voima Solvay Executive MBA: n menestyksessä. Koko ohjelman aikana voit hyötyä uusimmista yrityskoulutuksista, jotka on räätälöity tunnetuille kansainvälisille johtajille, tutkijoille, ammattilaisille ja asiantuntijoille. Olet varmasti altistunut liiketoimintakäytäntöjen huippuluokalle, tietämykselle eri puolilta maailmaa ja erilaisiin näkökulmiin. BRUSSELS, Euroopan sydän Solvay Executive MBA -luokassa voit siirtyä nopeasti kasvavaan sosiaaliseen ja taloudelliseen yritykseen, joka on Eurooppa. Opi opettelemaan, miten voit hallita eurooppalaista liiketoimintaa ja ottaa tietosi maailmalle. Solvay Ponts on sinun porttisi Eurooppaan ja sieltä, ja kumppanit kampuksilla Vietnamissa, Yhdysvalloissa ja Meksikossa. Pääsyvaatimukset Hakijat ovat pakollisia:

  • On merkittävä ja arvokas työkokemus;
  • Erinomainen akateeminen kirja - Englannin kielen taito;
  • Halu työskennellä kansainvälisessä ympäristössä ja avoimuus monipuolisuudelle = "ty;
  • Ammatillinen kunnianhimo;
  • Johtamisen taidot ja ahkeruus yhdessä kyvykkyyden kanssa.

Pyrimme luomaan communialt = "ty osallistujia, jotka edistävät MBA-ohjelman monimuotoisuutta =" ty ja ainutlaatuisuutta. Siksi pääsyvaliokunta tutkii huolellisesti biografiset ja akateemiset taustatiedot, GMAT-pisteet, saavutukset, palkinnot ja kunnianosoitukset, työhistoria ja suosituskirjeet.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Created in 1903 by Ernest Solvay, the famous Belgian chemical industrial of his times, Solvay Brussels School is the faculty of Economics and Management of the Université libre de Bruxelles, one of th ... Lue lisää

Created in 1903 by Ernest Solvay, the famous Belgian chemical industrial of his times, Solvay Brussels School is the faculty of Economics and Management of the Université libre de Bruxelles, one of the largest universities in Belgium. Näytä vähemmän
Bryssel , Georgetown , Milano + 2 Lisää Vähemmän

Akkreditoinnit