Romanian - Kanadan MBA-ohjelma

Yleistä

Ohjelman kuvaus

1

MBA-ohjelma

Roomalainen - Kanadan MBA-ohjelma on yksi arvokkaimmista ohjelmia Romaniassa ja aidosti kansainvälinen MBA. Opetushenkilöstö koostuu Kanadan ja Romanian opettajat kaksinkertaistui menestyviä yrittäjiä ja liiketoiminnan asiantuntijoita kuin vierailevia puhujia. joiden kansainvälinen opetussuunnitelmien ja luettavaa eikä yli 3 vuotta Ohjelman tuo uutta tietoa kansallisista ja globaalien markkinoiden ja edistää todellinen kansainvälinen MBA kokemus. Aikataulu luotiin opiskelijan tarpeita ajatellen ja tärkeyden nykyisestä työstään ja urakehitystä suunnitelmia. Luennot ohjelmoidaan kahdesti viikossa, keskiviikkoisin iltapäivisin (kahdeksantoista-kaksikymmentäyksi) ja lauantaisin (klo 9 ja 16:30) joten ne eivät häiritse niin paljon työaikana.

Meidän kampus sijaitsee Bukarestin keskustassa ja siinä on kaikki modernit mukavuudet, joita odottaa MBA-ohjelma ja enemmän. Otamme suurta kiinnostusta mielipiteitä ja tarpeisiin opiskelijoiden ja myös yrittää täyttää heidän vaatimuksensa.

Jokainen sukupolvi myötävaikuttaa Roca MBA kokemus ja toivomme, että joka vuosi tulee jotain uutta ja tuo meidät lähemmäksi opiskelijoille ja kumppanit.

lyhyt historia

Perustettiin vuonna 1993, Romanian ja Kanadan MBA-ohjelma oli seurausta hedelmällisen kumppanuuden hallitusten kahden maan. Ottavat taloudelliset ja teknisen asiantuntemuksen anteliaasti tarjoamia Kanadan osan ja sisämarkkinoita tietoa ja paikallisten palvelujen Romanian puolelta ohjelma oli aikaansa edellä, ja se oli pian tunnustettu kilpailukykyinen ja performant MBA.

Vuodesta 2006 alkaen asti nykypäivään ohjelma on kehittänyt Bukarestin yliopiston talouden tutkimuksen ja Telfer School of Management muodostavat Ottawan yliopisto.

Tutkintovaatimukset

Building vahva opetussuunnitelma on ainoa tapa varmistaa, että opiskelijat altistuvat kaikki tarvittavat tiedot, jotta menestyä ja saada irti MBA kokemus. Kattava monivuotinen tutkimus tehdään lähtien 1. vuoden ohjelmamme pitääkseen luokan paketti tasalla ja keskittyy todellisiin tarpeisiin nykyaikaisen liiketoimintaympäristössä.

Sarjat on jaettu 4 lukukautta (seuraa linkkiä kunkin luokan täydellistä oppimäärän) varten 1. ja 2. opintovuoden:

 • Johtamistaitoja ja Organisaatiokäyttäytyminen
 • The World of General Manager ja Strategic Management
 • Johto Data Analysis
 • Marketing Management
 • Johdon Micro ja Macro Economics
 • kansainvälisen liiketoiminnan
 • TALOUDELLISET JA Sisäinen laskenta
 • Managerial Finance
 • Käyttö ja Supply Chain Management
 • Toimitusjohtaja Human Resources
 • Riski, investoinnit ja Corporate Financial Johdon
 • Yrittäjyys ja johtaminen
 • Kestävä kehitys ja yritysten yhteiskunnallista vastuuta
 • Strategiset ja tutkimus Issues in Marketing
 • Oikeudellinen ja verotus Issues in Business / Projektinhallinta
 • Strategic Management of Information Technology
 • Muutosten hallinta
 • Strategiatyötä ja toteutukset
 • Business Simulation
 • Opinnäytetyö

Laitteet

Meidän kampus sijaitsee Bukarestin keskustassa, Helppo pääsy autolla, julkisilla kulkuneuvoilla tai metro (5 minuutin kävelymatkan päässä Piata Romana asemalta). Parkkipaikka ei ole varmuutta, mutta useat yksityiset pysäköintialueet ovat saatavilla lähellä kampuksella.

Luokat ovat pidetään hiljattain kunnostetun historiallinen rakennus, ensimmäinen Romaniassa hyötyä vallankumouksellinen maanjäristyksen stabilointiaine tekniikkaa, joka eristää rakennuksen kokonaan maasta.

Luennon huoneet ovat täysin pakattu kaikki tarvittava teknologia on täydellinen luento kokemus (äänijärjestelmä, ilmanvaihtojärjestelmä järjestelmä deodorantit, interaktiivinen aluksella, korkean kontrastin video-projektori, 5 laajakulmainen kamera video-konferenssi järjestelmä, PC, lasertulostin, nopea Wi-Fi ja yksittäisten pistorasiat).

Opiskelija voi myös käyttää tutkimus huonetta yksittäisten tai tiimiprojektien ja IT labs ovat aina käytettävissä liiketoiminnan simulointi ja tietokone liittyvistä aiheista.

Koska kaikki luettavaa kuulumme maailman parhaiksi julkaisuista eikä yli 3 vuotta oppilaat kutsutaan käyttää MBA kirjasto, jossa he voivat lukea halutun kirjoja malmi lainata niitä etäoppimisympäristöissä.

Vahva tuoretta kahvia, teetä ja kylmää vettä on aina käytettävissä luokissa.

Yhteistyökumppanit

Viimeisten 20 vuoden ajan tehostetaan kansalliset ja monikansalliset yritykset aktiivisesti Romanian markkinoille luotettu ohjelmamme kanssa koulutusta niiden asiantuntijoiden ja olemme ilo todeta, että yksikään niistä ei ollut pienempi kuin tyytyväinen tuloksiin.

Kuten vuotta kulki nämä yritykset muuttui perinteisten asiakkaiden, joilla on vähintään yksi opiskelija jokaisessa sukupolvessa, ja nyt pidetään kumppaneitamme. Vuosittain palaute kerätään opiskelijoiden ja heidän yritystensä on analysoitava huolellisesti ja käyttää ensisijaisena tietolähteenä parantaa sekä opetussuunnitelmien ja opetuksen lähestymistavan.

Romanian ja Kanadan MBA-ohjelma Advantage

Romanian-kanadalainen MBA-ohjelma on ainutlaatuinen paikallisilla markkinoilla tuoden MBA kokemus lähemmäksi opiskelijoiden ansiosta tietyn kokoonpanon, rakennettu vaatimuksiin liiketoimintaympäristön. Sekä yritykset ja ammattilaiset matkalla päästä alkuun. Mahdollisuus saada MBA kun vielä pystyy toimimaan on enemmän kuin pelkkä parempana, se on edellytys.

Ottaa asiantuntija työkyvytön 14 viikon / vuosi, 2 vuotta peräkkäin ei ole enää vaihtoehto useimmille kumppaniyritysten ja potentiaaliset opiskelijat, siis meidän MBA-ohjelma tulee edullinen aikataulun iltapäivällä (keskiviikko kahdeksantoista-kaksikymmentäyksi) ja viikonloppuna (lauantai klo 9 16:30) luokat.

Toinen keskeinen etu meidän ohjelma on sekoitettu opetus joukkue koostuu kansainvälisten maineikkain Kanadan ja Romanian opettajat ja vierailevat puhujat vahvoista yrityksistä ja onnistuneita yrittäjiä. Tämä lähestymistapa tarjoaa kaikki kulmat aiheesta ja edistää arvon kerätyn tiedon.

Ohjelma on rakennettu soveltuu erittäin lähestymistapaa, jolla pyritään saamaan opiskelija mahdollisimman lähelle todellista elämänkokemus. Kädet-lähestymistapaa vastaanotettiin avosylin kumppaneidemme ja kannusti niiden osallistumista tarjoamalla tosielämän konsultointiprojekteissa opiskelijoille.

Alumni on yksi vahvimmista ominaisuus, 1.000+ kansainvälinen verkosto valmistuneiden tukee pyrkimyksiämme ja edistää kiitollisuudella kokemuksen meidän opiskelijoiden ja heidän tulevaa urakehitystä.

yhteisömme

MBA-ohjelmat ovat kaikki noin verkottumista ja vahvojen monikansallisten yhteisöjä ja Romanian Kanadan MBA-ohjelma ei ole poikkeus. Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista ohjelmamme tuo yhteen maineikkain Romanian ja Kanadan professorit, menestyviä yrittäjiä, liike asiantuntijoita, monikansalliset yritykset, alumnit ja opiskelijat.

Kun aihe tutkitaan niin monista eri näkökulmista voi vain tuottaa suorituskyvyn ja arvokasta tosielämän kokemuksia.

Opiskelijat

Koska opiskelija meidän 24 kuukautta ohjelmoida oikeudet ja edut ulottuvat paljon osallistuvat luokat. Ydin MBA kokemus on kyse tiimiprojektien, konsulttisopimuksista tosielämän järjestöjen verkottumista istuntoja ja muista toiminnoista kuin opetussuunnitelmissa.

Opiskelijamme ovat pysyvästi kannustetaan osallistumaan niin paljon toimintaa kuin mahdollista ja saada mahdollisimman ulos kahden vuoden MBA luokissa. Kansainvälinen opetushenkilöstön dosentin ja konsultit ovat aina suunnittelevat uusia kokemuksia testata opiskelijoiden erilaisia ​​ja innovatiivisia tapoja ja valmistella niitä todellinen asia.

Monet opiskelijat haluavat päästä mukaan haastavia projekteja tarjoamalla neuvonta voittoa sektori tai pk joilla on suuri kasvupotentiaali, jotta testi kykynsä ja esittää lopullinen paperi joka yksinkertaisesti erottuu joukosta tulokset ja sosiaalisia vaikutuksia.

Pääsy

MBA sekä tietoa ja kokemusta kiinnitetty varmasti edustaa uran booster ja päätös ilmoittautua Romanian-kanadalainen ohjelma voi olla vain yksi tärkeimmistä päätöksistä työtehtävissänne. Jutella valmistuneista ja seuraa uransa ylösnousemukseen.

Täällä, Romanian-Kanadan MBA, teemme parhaamme jatkuvasti tuoda ohjelman lähemmäksi tulevaisuuden opiskelijoille ja tulokset puhuvat itseltään. Olemme aina täällä sinua varten ja mielellään opastaa asiakirjat vaiheessa ja hakuprosessin.

Beyond virallisen oikeudellisen maahanpääsymenettelyjä, prosessi tulossa yksi meidän opiskelijoiden on yksinkertainen ja looginen. Vain aloittaa ottamalla yhteyttä meihin. Vieraileva kampuksen, täyttävät opettajat, hoitava avoin luokkia tai koulutusta pääsykoe ovat aina auki vaihtoehtoja sinulle ja halumme on tehdä olosi mahdollisimman mukava kanssa MBA-opiskelija kokemusta ennen siirtymistään meille.

Pääsymaksu Kalenteri

Romanian ja Kanadan MBA-ohjelma ottamista istunto on avoinna helmikuusta syyskuuhun. Tiedostot voidaan lähettää tänä aikana ja pääsykoe ja haastattelut suunniteltu asiakkaan mukavuutta.

Ehdokkaat voivat ajoittaa 1-to-1 kampuksen vierailuja, osallistua vapaa pääsy testin valmistelussa seminaareja ja osallistua avoin luokat kampuksella.

Arviointiperusteet

Kukin ehdokas esittää tiedoston vaaditut ottamista asiakirjoja, jotka arvioidaan, jotta laatu ehdokkaita ja esittää ne järjestetyn listan perusteella tulokset saadaan.

Ottamista tiedot kunkin ehdokkaan arvioidaan kahdella riippumattomien arvioijien järjestelmässä enintään 60 pistettä. Lopullinen pistemäärä on keskiarvo kahdesta arviointien ja tullaan summataan GMAT arviointi / Admission Test enintään 40 pistettä.

60 pistettä tiedosto arviointi koostuu seuraavista:

 • 10 pistettä - keskiarvo perustutkintoa tietenkin laadut;
 • 10 pistettä - keskiarvon alkaen kandidaatin tutkinto;
 • 20 pistettä - työ ja johtamiskokemusta (10 pistettä);
 • 10 pistettä - motivaatio;
 • 10 pistettä - kaksi suositus kirjainta (5 pistettä).

Hakijat, joiden yhteenlaskettu pistemäärä alle 60 pistettä epäonnistuu arvioinnin ja niiden soveltaminen hylätään.

Pääsymaksu File

Näin ollen Romanian lakia koulutuksen kaikkien ehdokkaiden on täytettävä 3 tärkeitä muodolliset edellytykset ollakseen oikeutettu hakevat MBA-ohjelma:

 • Korkeakoulututkinto tunnustettu kansainvälisessä oikeudessa (romania tai vastaava);
 • Vähintään 3 vuoden työkokemus;
 • Englanti kielitaito.

Kaikkien ulkomaisten tutkintojen on käännettävä Englanti / romanian ja siirtää validointi Romanian ministeriön tai koulutukset.

Jos nämä ehdot täyttyvät, hakijan on valmistella tiedoston seuraavat asiakirjat:

 • Täytetty hakulomake;
 • Valmiit henkilökohtainen tausta levy;
 • Yksityiskohtainen liite työkokemusta;
 • Kaksi luottamuksellinen suositus kirjeet suljetussa kirjekuoressa;
 • Kandidaatin tutkintotodistus (oikeaksi kopio);
 • Academic transkripti (notaarin kopio);
 • Syntymätodistus (notaarin kopio);
 • Vihkitodistus on sovellettavissa (notaarin kopio);
 • Terveystodistus (todistetaan, että ehdokas ei ole tarttuva tauti tai sairaus yhteensopimaton osallistuvat luokat tai tulevaan ammattiin);
 • 4 ID tyyppi kuvaa;
 • Todiste sisäänpääsy / rekisteröintimaksu maksu;
 • Kopio henkilötodistus tai passi;

Jos ehdokas on romanialainen opiskelija, joka opiskeli ulkomailla todistus opetusministeriön tarvitaan.

Ulkomaalaisille, arvioinnin jälkeen ottamista tiedoston, väliaikainen tutkimus päätökset tehdään antama vararehtori ASE jotka toimitetaan MBA-ohjelmassa. Jokainen tiedosto lähetetään arviointia ja hyväksyntää opetus-, tutkimus- ja nuorten kansainvälisessä suhteiden osasto, opiskelijan liikkuvuutta jako.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Bucharest Business School was established in 2014 as the postgraduate business faculty of Bucharest Academy of Ecnomic Studies and has two major MBA programs: Romanian Canadian MBA and Romanian-French ... Lue lisää

Bucharest Business School was established in 2014 as the postgraduate business faculty of Bucharest Academy of Ecnomic Studies and has two major MBA programs: Romanian Canadian MBA and Romanian-French MBA (former INDE). Näytä vähemmän