Post-Graduate Program Business Management

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Mahdollisuuksien maailma

Haluatko edetä uraasi johtamiseen ja yrittäjyyteen? Haluatko soveltaa viimeisimpiä hallintatyökaluja ja -kehyksiä organisaatiosi, aloitusyrityksen tai perheyrityksen toimintaan?

Sinun aikasi katapulttiin! PGMBE on ISME on 11 kuukauden ohjelma, joka antaa sinulle dynaamisen yhdistelmän osaamista ja taitoja neljällä kriittisellä aihealueella: johtaminen, rahoitus, strategia ja yrittäjyys. ISMEn kokeneet tiedekunnat, yritys- ja globaalit yhteydet, uusinta infrastruktuuri ja keskeinen sijainti antavat sinulle ilmiön edun. Kurssi antaa opiskelijoille mahdollisuuden hyödyntää täysimääräisesti luovuutta ja tarjota yhteiskunnallisia ja taloudellisia hyötyjä yrittäjäyritysten, perheyritysten ja yrityssijoittajien kautta.

ISME: ssä pääset verkkoon 500 kampanjaa käyvien yritysten kanssa, jotka vierailevat kampuksella yhteisprojekteista, vierailevista luentoista tai harjoittelupaikoista ja rekrytoinneista. Vuoden aikana saat myös runsaasti kokemuksellisia oppimismahdollisuuksia saadaksesi käytännön kokemuksia todellisista yrityksistä ja ratkaisemaan reaalimaailman ongelmia.

Kokeellinen oppiminen

Yrittäjyys ja innovointi

Meidän kolmen hautomme tarjoavat tukea opiskelijoille yrittäjille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään yrityshankkeita tarjoamalla heille tiedekunnan ja opiskelijoiden tukea, toimistotilaa, pääsyä teknologiseen asiantuntemukseen ja muihin inkubointipalveluihin.

Opiskele ulkomailla Pathways

Opiskelijoillamme on ainutlaatuinen opiskelu ulkomailla tilaisuus suorittaa MBA Yorkin St.John University, Yhdistynyt kuningaskunta 1 vuosi osana Global Pathways ohjelma ISME. Opiskelijat suorittavat kaksi lukukautta ensimmäisten 6 kuukauden aikana Mumbaissa ja seuraavan 6 kuukauden lukukauden York St.John -yliopistossa.

Yritysprojektit

Opiskelija saa työllistymismahdollisuuksia johtavan yrityksen kanssa rahoituksen, markkinoinnin, median, johtamisen ja konsultoinnin aloilla. Opiskelijat ovat turvautuneet sijoitteluihin esimerkiksi Deloitte, YES Bank, Knight Frank, Discovery Channel, Schbang, Gray Group, ICICI muun johtavista yrityksistä. Opiskelun aikana voit myös työskennellä elävissä projekteissa sellaisten yritysten kanssa, kuten Eureka Forbes, Whirlpool, Diageo, L

Viimeksi päivitetty Elo 2018

Oppilaitoksesta

ISME is a revolutionary academic ecosystem with a focus on creative thinking and design led innovation. We invest in students to help them do more and challenge their entrepreneurial minds.

ISME is a revolutionary academic ecosystem with a focus on creative thinking and design led innovation. We invest in students to help them do more and challenge their entrepreneurial minds. Näytä vähemmän