Read the Official Description

AACSB Accredited

Penn state smeal mba - markkinointi

Penn State Smeal -markkinointikonsernissa on joukko kursseja, jotka on suunniteltu parantamaan tietämystä kuluttajien käyttäytymisestä, tuotekehityksestä ja tasapuolisuudesta, strategisen johtamisen ja viestinnän kehyksistä sekä markkinointitoimintoja ja prosesseja parantavista tekniikoista.

Markkinointikurssin kohokohdat

 • Uusi tuotekehitys ja hallinta: Tunnista liiketoimintamahdollisuus, ymmärrä mahdolliset asiakkaiden tarpeet ja kehitä uusi tuote konseptista virtuaaliseen prototyyppiin.
 • Kuluttajien käyttäytyminen: Saada tietoa psykologian, sosiologian, taloustieteiden ja muiden tieteenalojen teorioista ja käsitteistä, jotka ovat hyödyllisiä kuluttajien ymmärtämisessä ja markkinoinnissa.
 • Brand Management: Tutki ja ymmärtää brändipääoman rakentamisen, suunnittelun, mittauksen ja ylläpidon prosessi.

Markkinointitieteiden tiedekunta

Smeal Markkinoinnin tiedekunnan jäseniä arvostetaan kentällä, ja yksikkö on jatkuvasti rankattu maailman huippuluokan tutkimustulosten mukaan maailmanlaajuisesti tutkimustyötä tuottavaksi tuottavaksi tekijäksi Texasin yliopistossa Dallas Research Rankingsissa.

Smeal Marketing tiedekunta, jotka opettavat MBA-ohjelmassa ovat:

 • Ralph Oliva: Pitkän markkinointitoimisto Texas Instrumentsissa ja entisen liiketoimintamarkkinoiden tutkimusinstituutin johtaja.
 • Meg Meloy: Entinen tiedemiehen jäsen Cornellissa tutkimuksessa, jossa tutkitaan, miten mielialat vaikuttavat kuluttajien käyttäytymiseen.
 • Wayne DeSarbo: Pfizerin, Merckin ja Motorolan markkinatutkimusalan konsultti, jolla on asiantuntemusta esimerkiksi paikannuksen, kuluttajien valinnan ja markkinoiden segmentoinnin alalla.

IN FOCUS: TOIMINTAMARKKINOIDEN TUTKIMUKSEN INSTITUUTTI

ISBM on tutkimuskeskus, jonka pääkonttori sijaitsee Penn Stateissa. Se on globaali verkosto tutkijoilta ja jäsenyrityksiltä, ​​jotka keskittyvät yritysten välisiin markkinointihaasteisiin.

Ura Tulokset

Smeal MBA-tutkinnon suorittaneet, jotka keskittyvät markkinointiin, jatkavat kokopäivätyöntekijöitä Fortune 500 -yrityksen organisaatioiden, pienyritysten ja voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden kanssa. Yritykset, jotka ovat hiljattain palkkaneet Smeal MBA-valmistuneita markkinoinnin rooleja ovat:

 • Amazon.com, Inc.
 • Dell Inc.
 • GE
 • IBM
 • JPMorgan Chase & Co.
 • Procter & Gamble

PENN VALTIOSSA PITKÄN VOITTEET

"My Smeal MBA markkinointikursseja keskittyi paljon arvoehdotus ja miten sijoitat tuotteesi. Todella ymmärrät yleisösi, heidän tarpeensa ja miten olet ainutlaatuisella tavalla vastaamaan näihin tarpeisiin - tällainen ajattelu on se, mitä sinun on löydettävä menestystä mistä tahansa tuotteesta tai markkinointitoiminnasta. "
-Ezra Nanes '12, digitaalisen median tuotannon johtaja, AccuWeather, Inc.

Program taught in:
Englanti
Smeal College of Business, Penn State

See 3 more programs offered by Smeal College of Business, Penn State »

Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
2 vuotta
Full-time
Hinta
40,874 USD
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Syys 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä