MBASTUDIES

Näytä kaikki Osa-aikainen {mbastudies-part-time:plural} Projektinhallintassa Itävallassa 2020

Osa-aikaiset MBA ohjelmat on suunniteltu niille opiskelijoille, jotka eivät pysty syystä tai toisesta sitoutumaan täysipäiväisiin yliopisto-opintoihin. Osa-aikainen tutkinto voi monille opiskelijoille olla tapa hankkia valtavasti uutta tietoa liiketoiminnan hallinnosta, teoriasta ja johtamisesta, ja niinpä se on loistava lisä jo suoritetun kandidaatin tutkinnon rinnalle.

Projektijohtamisessa tärkeää on arvioida, mitä ovat ne tehtävät, joita projektissa on saatava suoritettua, milloin ne on suoritettava ja kuka ne suorittaa. Projektin johtajan täytyy myös pitää huolta, että työ tehdään kunnolla ja että projektiin mahdollisesti liittyvät riskit tunnistetaan ja minimoidaan varhaisessa vaiheessa.

Perusominaisuus Itävallan korkeakoulujärjestelmän on neljän vuoden aikana. Päätyttyä astetta, yliopistojen usein stipendejä niille opiskelijoille, jotka ehkä haluavat lisätutkimuksia maisterin ja jopa tohtorintutkinto.

Pyydä lisätietoa Suosituinta Osa-aikainen {mbastudies-part-time:plural} Projektinhallintassa Itävallassa 2020

1 tulosta kohteessa Projektinhallinta, Itävalta Filter

Ammatillinen MBA-projektinhallinta

WU Executive Academy
Osa-aikainen MBA
19 Loka 2020
<
Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta
<
Osa-aikainen
<
18 kuukautta
30 Kesä 2020
Englanti
Kampuksella ja verkossa
Kampus
Online

Ammatillinen MBA-projektinhallinta tarjoaa johtajille ajantasaisia ​​työkaluja ja keskeistä asiantuntemusta optimoimaan projektinhallintaan - alkamisesta onnistuneeseen päätök ...

Lue lisää