MBASTUDIES

Etsi Osa-aikainen {mbastudies-part-time:plural} Projektinhallintassa Etelä-Koreassa 2020

Osa-aikaiset MBA ohjelmat on suunniteltu niille opiskelijoille, jotka eivät pysty syystä tai toisesta sitoutumaan täysipäiväisiin yliopisto-opintoihin. Osa-aikainen tutkinto voi monille opiskelijoille olla tapa hankkia valtavasti uutta tietoa liiketoiminnan hallinnosta, teoriasta ja johtamisesta, ja niinpä se on loistava lisä jo suoritetun kandidaatin tutkinnon rinnalle.

Projektinjohtajia työskentelee monilla eri aloilla, muun muassa rakennusfirmoissa ja kuntatasolla. Aina kun suuri yritys aloittaa projektin, joka vaatii eri osastojen välistä koordinointia, voi pätevä projektijohtaminen olla juuri se tärkeä osanen, jonka ansiosta projekti etenee sujuvasti ja pysyy aikataulussa.

Etelä-Korea, virallisesti Korean tasavalta, on suvereeni maa, joka sijaitsee Etelä-Korean niemimaan. Nimi "Korea " on peräisin Goryeo, dynastia, joka hallitsi keskiajalla. Etelä-Korea on nyt liberaali demokratia ja taloudellinen voimatekijä. Arvostetuin kattava yliopistot ovat Seoul National University, Korea Advanced Institute of Science and Technology, Yonsein yliopisto ja Korean yliopisto.

Aloita tänään Parhaita Osa-aikainen {mbastudies-part-time:plural} Projektinhallintassa Etelä-Koreassa 2020

1 tulosta kohteessa Projektinhallinta, Etelä-Korea Filter

Hanyang University School of Business
Osa-aikainen MBA
Maalis 2021
<
Osa-aikainen
<
2 vuotta
Englanti
Kampus

Valmistumisvaatimukset: 45 op (15 lukukautta) 5. Opintojakson kesto: 2 vuotta (4 lukukautta)

Lue lisää