close

Suodattimet

Katso tulokset

Löydä Osa-aikainen {mbastudies-part-time:plural} Projektinhallintassa Aasiassa 2020

Osa-aikainen MBA on erinomainen tapa kehittää omaa osaamista ja hankkia sellaista liikemaailmaan liittyvää tietoa, joka on vauhdilla etenevän uran kannalta välttämätöntä. Tämä ohjelma on erinomainen vaihtoehto niille työssäkäyville ammattilaisille, jotka haluavat mieluiten suorittaa kurssejaan viikonloppuisin tai iltaisin.Projektijohtamisen opinnoissa perehdytään siihen, miten pro… Lue lisää

Osa-aikainen MBA on erinomainen tapa kehittää omaa osaamista ja hankkia sellaista liikemaailmaan liittyvää tietoa, joka on vauhdilla etenevän uran kannalta välttämätöntä. Tämä ohjelma on erinomainen vaihtoehto niille työssäkäyville ammattilaisille, jotka haluavat mieluiten suorittaa kurssejaan viikonloppuisin tai iltaisin.

Projektijohtamisen opinnoissa perehdytään siihen, miten projekteja organisoidaan ja hallinnoidaan menestyksekkäästi. Projektijohtaminen vaatii usein kysyä hallita riskejä ja sopeutua muutokseen, ja tärkeää on myös, että pystyy viestimään tehokkaasti sidosryhmille ja ymmärtämään näiden odotukset. Projektinjohtaja voi olla mukana useassa projektissa yhtä aikaa.

Koska suurin ja väkirikkain maanosa, Aasia koostuu erilaisia ​​etnisiä ryhmiä, kulttuurien, ympäristöjä, taloustiede, historialliset siteet, ja valtion järjestelmiin.

Pyydä lisätietoa Parhaita Osa-aikainen {mbastudies-part-time:plural} Projektinhallintassa Aasiassa 2020

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet

Hanyang University School of Business
Seoul, Etelä-Korea

Valmistumisvaatimukset: 45 op (15 lukukautta) 5. Opintojakson kesto: 2 vuotta (4 lukukautta)

Valmistumisvaatimukset: 45 op (15 lukukautta) 5. Opintojakson kesto: 2 vuotta (4 lukukautta) -
Osa-aikainen MBA
Osa-aikainen
2 vuotta
Englanti
Maalis 2021
Kampus
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä