Filter
Osa-aikainen
Opiskelutyyppi: Kaikki

Etsi 5 {mbastudies-part-time:plural} Markkinoinnin opinnotssa

MBA tai Master of Business Administration on korkeakoulututkinto, joka yleensä keskittyy liiketoiminnan hallintaan. Tämän asteen osa-aikainen versio on vain tavoite opiskella työskentelyssä tai perheen huollossa.

Tarkemmin ottaen, mikä on osa-aikainen MBA markkinointitutkimuksissa? Markkinointi keskittyy tavaroiden ja palveluiden myyntiin kuluttajille, ja usein on monia osa-alueita, joista voit valita. Näihin kuuluvat ylellinen, kansainvälinen, sormenjälki ja virusmarkkinointi. Markkinointitutkinnossa voit odottaa mikrotalouden ja makrotalouden, teoreettisen markkinoinnin ja ympäristöanalyysin periaatteiden tutkimista. Jotkin edellytykset ovat liiketoiminnan työkokemus ja ymmärrys perus markkinointitekniikoista.

Kolme taitoa, joita voit oppia tässä koulutusohjelmassa, ovat luovuus, julkinen puhe ja viestintä. Luovuus voi auttaa päivittäisissä ongelmanratkaisutehtävissä, kun taas viestintä ja julkinen puhuminen voivat auttaa sinua tuntemaan olosi mukavaksi sosiaalisissa tilanteissa.

Sinun on todennäköisesti tehtävä budjetti ennen kuin aloitat MBA-ohjelman, jotta et pääse loppumaan rahoituksesta puolivälissä. Kun kaventat koulun valintoja, ota yhteyttä päätoimistoon selvittääksesi kustannukset, kuten rekisteröinti ja muut palkkiot, jotka vaihtelevat koulusta toiseen.

MBA voi saada sinut erilaisiin tehtäviin liike-, teollisuus-, koulutus- ja hyväntekeväisyysasioissa. Voit keskittyä taiteelliseen markkinointimateriaaliin hakemaan asemaa mainosjulisteiden johtajana. Jos keskitymme enemmän sanahakuun nykyajan keinoin, joitain työpaikkoja, joihin etsitään, ovat sosiaalisen median päällikkö ja PR-päällikkö. Muita työtehtäviä, joita voit hakea ovat tapahtumien hallinta, markkinatutkija, mediaplanner ja web-sisällönhallinta.

Markkinointi voi olla hyödyllistä kaikkialla maailmassa, joten voit löytää koulut, joilla on MBA tällä alalla lähes missä tahansa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

 

Lue lisää Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

5 tulosta kohteessa Markkinoinnin opinnot

Grand Canyon University

Hanki taitoja kilpailemaan korkean tason yrityspositioista brändäys- ja mainostamisessa Grand Canyonin yliopiston kauppatieteiden maisterin tutkintoon ja markkinoinnin ko ... [+]

Tarjoaa: colangelo College of Business

Yleiskatsaus

Lisätä mahdollisuuksia MBA markkinointi Hanki taitoja kilpailemaan korkean tason yrityspositioista brändäys- ja mainostamisessa Grand Canyonin yliopiston kauppatieteiden maisterin tutkintoon ja markkinoinnin korostamiseen. Colangelo College of Business tarjoaa tämän online MBA markkinointi-ohjelma sisältää teknologian ja tieteellisen tutkimuksen auttaa sinua vaikuttamaan yritysten markkinointiin. Strategian kehittämiseen sisältyvän opetussuunnitelman avulla tämä ohjelma edistää luovaa henkeäsi ja kannustaa käyttämään eettisiä käytäntöjä.

Vuonna MBA markkinoinnin koulutusohjelma, analysoit nykyiset suuntaukset ja ongelmat kansainvälisillä yrityksillä. Aloita strategioita, joilla kohdennetaan erilaisia ​​markkinoita vertailemalla kieltä, estetiikkaa, uskontoja, yritysten tapoja ja asenteita markkinointikonsepteihin ja -strategioihin. Pienissä, akateemisesti stimuloiva oppimisympäristöjä, keskustella muotoilu ja toteutus strategiat organisaatioissa ja kestävyyttä maailmanmarkkinoilla. Tutkimus osastojen toimintoja johdon asenne, ja keskustelevat käyttäytymistä ja tekniikoita, jotka vaikuttavat toiminnan ja omaksua monimuotoisuutta.... [-]

Yhdysvallat feeniks Albuquerque Sun City Scottsdalessa  + 1 More
Syyskuu 2020
Englanti
Part-time
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
DeSales University

... [+]

Sen lisäksi, että kehitetään ymmärrystä hienostuneesta luonteesta ja toisiinsa liittyvistä suhteista liiketoiminnan perustoiminta-alueiden välillä, MBA-ohjelma korostaa johdon osaamisen kehittämistä. Ensisijaiset alueet ovat johtajuus, viestintä, päätöksenteko, itsetietoisuus, analyysi ja synteesi sekä kriittinen ajattelu.

Ohjelman yleiskuvaus

Ohjelma hyödyntää kokonaisvaltaista ja strategista lähestymistapaa organisatoristen ongelmien ratkaisemisessa.

[-]
Yhdysvallat Keskustalaakso Romania Bukarest Allentown  + 1 More
Syyskuu 2020
Englanti
Part-time
2 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
Horizons University

Tämä ohjelma käsittelee käyttöliittymää markkinoinnin logistiikan ja kulttuurisia ilmiöitä kuin ne ovat olemassa nykyajan globaalissa ympäristössä. ... [+]

MBA International Marketing

&nbsp

MBA-ohjelmassa Horizons yliopiston valmentaa johtotehtäviin globaaleja organisaatioita ja uran riippumattomista konsulteista, yrittäjien ja yritysten tutkijat.

Tämä ohjelma käsittelee käyttöliittymää markkinoinnin logistiikan ja kulttuurisia ilmiöitä kuin ne ovat olemassa nykyajan globaalissa ympäristössä. Opiskelijat täyttämällä tämä erikoistuminen voi hakea uran markkinoinnin hallintaa, tutkimus, konsultointi, tai yritysten johtamiseen. Core Kurssit

Johtajuus Nykytaiteen elinkeinoelämän järjestöjen Global yhdentymisprosesseja Financial Resource Management Business Research Application

&nbsp... [-]

Ranska Pariisi
Syyskuu 2020
Englanti
Part-time
2 vuotta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
EIML Paris Ecole Internationale de Marketing du Luxe

EIML Pariisin MBA- EIML on tarkoitettu opiskelijoille ja ammattilaisille, jotka haluavat jatkaa uraa ylellisillä aloilla. Tämä koulutus antaa opiskelijoille mahdollisuude ... [+]

Erikoistunut MBA Luxury Markkinointi

EIML Pariisin MBA- EIML on tarkoitettu opiskelijoille ja ammattilaisille, jotka haluavat jatkaa uraa ylellisillä aloilla. Tämä koulutus antaa opiskelijoille mahdollisuuden hankkia ylivoima-alan hallintaan tarvittavat taidot hallitsemalla teknisiä, taiteellisia ja kulttuurisia näkökohtia.

Erikoistunut MBA luksusmarkkinoinnissa antaa opiskelijoille mahdollisuuden saada Ranskan valtion sertifioima ja tunnustettu tutkintotodistus (Etat Niveau 1 BAC 5), joka on myönnetty IPE Management Schoolin alaisuudessa.

JÄRJESTÄYTYMINEN

EIML Paris "Erikoistunut MBA Luxury Markkinointi tapahtuu 15 kuukauden aikana (marraskuu N-helmikuu N 1).... [-]

Ranska Pariisi
Syyskuu 2020
Englanti,Ranskalainen
Part-time
15 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi
WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

Yritykset, jotka tekevät eroa markkinoillaan, ovat onnistuneet tehokkaasti antamaan markkinoinnin ja myynnin yhdistävän voimansa palvelemaan asiakkaitaan ja ilahduttamaan ... [+]

Markkinointi

Yritykset, jotka tekevät eroa markkinoillaan, ovat onnistuneet tehokkaasti antamaan markkinoinnin ja myynnin yhdistävän voimansa palvelemaan asiakkaitaan ja ilahduttamaan heitä. Meidän huippuluokan MBA-ohjelma antaa osanottajille mahdollisuuden parantaa heidän tietämystään ja taitojaan hallita markkinointihaasteita ja hyödyntää hyödyt myynnin huippuosaamisen kautta.

Välittömästi sovellettava asiantuntemus

Ammatillinen MBA-markkinointi

AkkreditointiEQUISAMBAAACSBKohderyhmäMarkkinointi ja / tai myynti johtajat, joille MBA on seuraava askel syventää ja päivittää tietämystään.

Onnistuneita johtajia, jotka näkevät tulevaisuutensa markkinoinnissa tai myynnissä ja etsivät näin tarvittavaa asiantuntemusta.... [-]

Itävalta Launceston
Request Info
Englanti
Part-time
18 kuukautta
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi