MBASTUDIES

Täältä löydät 2 {mbastudies-part-time:plural} Kansainvälinen johtaminenssa Osa-aikainen {mbastudies-part-time:singular}

Osa-aikainen MBA eli liiketoimintajohtamisen maisterin tutkinto (englanniksi Master of Business Administration) on loistava tapa päästä hyötymään jatkotutkinnon mukanaan tuomista uusista tilaisuuksista. Koulutus on suunniteltu työssäkäyviä ammattilaisia silmällä pitäen, ja niinpä osa-aikaisten MBA-ohjelmien lukujärjestykset ovat yleensä huomattavasti tavallista joustavampia.

Kansainvälisen johtamisen kurssi on erinomainen vaihtoehto kaikille, joilla on jo jonkin verran koulutusta tai ammatillista kokemusta joltain vastaavalta alalta. Kurssi tarjoaa perusteellisen perehdytyksen johtamisen periaatteisiin ja tapoihin, joilla niitä voi globaaleissa tilanteissa soveltaa. Koska johtaminen voi tarkottaa monenlaista ja koska hyvin erilaisissa yrityksissä tarvitaan johtajia, kurssilla hankittua osaamista voi soveltaa lukuiin eri tehtäviin.

{mbastudies-part-time:singular} Kansainvälinen johtaminenssa Osa-aikainen

2 tulosta kohteessa Kansainvälinen johtaminen Filter

MBA In International Management

Horizons University
Osa-aikainen MBA
Syys 2020
<
Osa-aikainen
<
2&nbsp;-&nbsp;3 vuotta
Englanti
Kampus
Online

MBA in International Management keskittyy ulkoisiin ja sisäisiin johtamisen toiminnot tyypillinen monikansallisiin yhtiöihin (ylikansallisten yhtiöiden).

Lue lisää

MBA International Management

El Centro de Estudios Económicos y Comerciales
Osa-aikainen MBA
<
Osa-aikainen
<
12 kuukautta
Espanjalainen
Kampus

Jotta miehittää uuden ulottuvuuden koulutustarjonnan jatko International University Menéndez Pelayo (Uimp) ja ICEX Espanjan vientiin ja investointeihin (via Business School IC ...

Lue lisää