MBASTUDIES

Täältä löydät Osa-aikainen {mbastudies-part-time:plural} Kansainvälinen johtaminenssa Euroopassa 2020

Osa-aikainen MBA eli liiketoimintajohtamisen maisterin tutkinto (englanniksi Master of Business Administration) on loistava tapa päästä hyötymään jatkotutkinnon mukanaan tuomista uusista tilaisuuksista. Koulutus on suunniteltu työssäkäyviä ammattilaisia silmällä pitäen, ja niinpä osa-aikaisten MBA-ohjelmien lukujärjestykset ovat yleensä huomattavasti tavallista joustavampia.

Kaikki, jotka haluavat hankkia uutta tietoa kansainvälisestä yritysten välisestä kaupankäynnistä sekä globaalista johtamisesta, voivat hyötyä huomattavasti kansainvälisen johtamisen kurssin suorittamisesta. Kurssi on erityisen hyvä vaihtoehto niille, joilla on edes jonkin verran kokemusta johtotehtävistä tai kansainvälisistä opinnoista.

Eurooppa on kuudenneksi suurin maanosa ja sisältää 47 maassa ja valikoituja riippuvuuksia, saaret ja alueet. Se rajoittuu Välimereen etelässä, Aasiassa itään, ja Atlantin valtameri lännessä.

Pyydä lisätietoa Paras Osa-aikainen {mbastudies-part-time:plural} Kansainvälinen johtaminenssa Euroopassa 2020

2 tulosta kohteessa Kansainvälinen johtaminen, Eurooppa Filter

MBA In International Management

Horizons University
Osa-aikainen MBA
Syys 2020
<
Osa-aikainen
<
2&nbsp;-&nbsp;3 vuotta
Englanti
Kampus
Online

MBA in International Management keskittyy ulkoisiin ja sisäisiin johtamisen toiminnot tyypillinen monikansallisiin yhtiöihin (ylikansallisten yhtiöiden).

Lue lisää

MBA International Management

El Centro de Estudios Económicos y Comerciales
Osa-aikainen MBA
<
Osa-aikainen
<
12 kuukautta
Espanjalainen
Kampus

Jotta miehittää uuden ulottuvuuden koulutustarjonnan jatko International University Menéndez Pelayo (Uimp) ja ICEX Espanjan vientiin ja investointeihin (via Business School IC ...

Lue lisää