MBASTUDIES.FI

Näytä kaikki 25 {mbastudies-part-time:plural} Johtamisen opinnotssa

MBA, kauppatieteiden maisteri, on jatko-tutkinto, joka antaa tutkinnon suorittaneille kilpailuetua liike-elämässä. Se keskittyy erilaisiin liiketoiminnan johtamisen ja toiminnan eri osa-alueisiin, jotka tarjoavat käytännön taitoja sekä vahvan teoreettisen perustan. Kandidaatin tutkinto on useimmiten edellytys.

Mikä on osa-aikainen MBA Management Studies? Tämä maisteriohjelma perustettiin ottamaan tieteellinen lähestymistapa liiketoiminnan johtamisen tutkimukseen. Keskeisiin kursseihin kuuluu usein taloustiede, rahoitus, tilastot, markkinointi, liiketoimintastrategia ja toiminta. Lisäksi opiskelijat oppivat johtamistekniikoita, johtamistaitoja ja liiketoiminnan parhaita käytäntöjä, jotka valmistavat heitä pääsemään suoraan johtotehtäviin opintojen päätyttyä.

Liiketoiminnan ja strategian käytännön taidot tekevät tästä tutkinnoista erityisen toivottavan, koska ne antavat tutkinnon suorittaneille mahdollisuuden päästä kentällä ensimmäisellä sijallaan. He kuitenkin oppivat sellaisia ​​taitoja kuin johtajuutta ja viestintää, jotka auttavat heitä kaikilla henkilökohtaisen ja ammatillisen elämänsä osa-alueilla.

Hallintaopintojen osa-aikaisen MBA-ohjelman kustannukset riippuvat valitusta oppilaitoksesta, sen sijainnista ja ohjelman kestosta. On tärkeää tutkia jokaista ohjelmaa sen varmistamiseksi, että se sopii henkilökohtaisiin odotuksiin. Ota yhteyttä valittuun kouluun tai yliopistoon pääsyn osastolle täsmällisistä kustannuksista.

Saatuaan MBA Management Studies, valmistuneet usein joutuvat etua aikana työnhaun. He voivat käyttää valmiuksiaan ja osaamistaan ​​siirtyä suoraan johtotehtävään. Mahdollisiin työmahdollisuuksiin voivat kuulua toiminnan johtaja, markkinointipäällikkö tai liiketoiminnan kehityspäällikkö. Tämä tutkinto on arvokas myös niille, jotka työskentelevät tällä hetkellä, mutta haluavat jatkaa uraansa.

MBA-osa-aikaisen opiskelun joustavuus antaa opiskelijoille mahdollisuuden työskennellä ohjelman aikana, saada todellista kokemusta ja saada lisäetua valmistumisen jälkeen. Kurssit verkossa tarjoavat vielä enemmän joustavuutta. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

25 tulosta kohteessa Johtamisen opinnot Filter

Ammatillinen MBA-projektinhallinta

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business
Kampuksella ja verkossa Part-time 18 kuukautta Request Info Itävalta Launceston

Ammatillinen MBA-projektinhallinta tarjoaa johtajille ajantasaisia ​​työkaluja ja keskeistä asiantuntemusta optimoimaan projektinhallintaan - alkamisesta onnistuneeseen päätökseen. Projektin kustannuslaskennasta ja organisaation suunnittelusta riskienhallintaan ja projektin epäjatkuvuuksiin asiantuntijaopiskelija jakaa syvällisiä näkemyksiä, testattuja menetelmiä ja auttaa kehittämään kiillotettuja sosiaalisia taitoja, jotka projektin ja prosessin johtajat tarvitsevat tuottaa laadukkaita ja kestäviä tuloksia ja johtaa ryhmien menestystä.

Executive MBA, Edinburgh

Edinburgh Business School
Kampus Part-time 2 vuotta Tammikuu 2020 Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh

Jos haluat aloittaa, olet omassa liiketoiminnassasi tai edistyksessä organisaatiosi, Edinburgh Business School Executive MBA, Heriot-Watt University on sinua varten.

Liiketalouden hallinnan päällikkö autoteollisuudessa (ammatillinen mba)

TU Wien - Continuing Education Center
Kampus Part-time 4 lukukaudet Request Info Itävalta Vienna

Wienin teknillinen yliopisto ja Slovakian teknillinen yliopisto Bratislavassa (STU Bratislava) tarjoavat yhdessä kanssa yhteistyössä Mobility Cluster Wienin Yrityspalvelut Professional MBA-ohjelma on kansainvälisessä muodossa ...

MBA General Management Osa-aikainen tai kokopäiväinen

Munich Business School
Kampus Full-time Part-time 12 - 24 kuukautta Maaliskuu 2020 Saksa Munich + 1 lisää

MBA General Management on state-of-the-art MBA-ohjelma räätälöity tarpeisiin ja vaatimuksiin nykypäivän globalisoituneen liiketoiminnan maailmassa. Se on suunniteltu välittämään kattava joukko liiketoimintaosaamista ja hallintatyökaluja sekä opettamaan, kehittämään ja tehostamaan toimeenpano- ja johtamistaitojasi.

Kauppatieteiden maisteri General Management

Diploma University of Applied Sciences
Online Part-time 4 lukukaudet Request Info Saksa Germany Online

DIPLOMA-yliopiston maisteriohjelman maisteriohjelma, jossa on MBA-maisterin tutkinto, mahdollistaa kokeneiden luonnontieteiden, tekniikan, humanististen tai yhteiskuntatieteiden tutkinnon hankkimaan johtamistaitoja, joiden avulla he voivat jatkaa johtajuutta oikeutettuja.

MBA in International Management

Horizons University
Kampus Online Part-time 2 - 3 vuotta Syyskuu 2019 Ranska Paris + 1 lisää

MBA in International Management keskittyy ulkoisiin ja sisäisiin johtamisen toiminnot tyypillinen monikansallisiin yhtiöihin (ylikansallisten yhtiöiden).

MBA Sports Management

SMS - Sports Management School
Kampus Part-time 2 vuotta Lokakuu 2019 Ranska Courbevoie

Tämä ohjelma koostuu neljännestä ja viidennestä vuodesta ja tarjoaa MBA-ohjelman. Erittäin erikoistunut, se on tarkoitettu urheiluliiketoiminnan maailmankaikkeuden tuleville johtajille ja asiantuntijoille. Yhtenäinen yhteinen ydin on MBA 1. vuoden urheilun hallinnassa. Tämän jälkeen opiskelijalle tarjotaan kolme vaihtoehtoa, jatkaa jatko-opintojaan MBA 2: n johtamisessa urheilusta tai erikoistua MBA 2: een urheilumarkkinoinnissa tai MBA 2: ssa urheilutapahtumissa.

Kauppasuunnittelun päällikkö, jossa painopiste projektinhallinnassa

Grand Canyon University
Kampus Online Part-time Syyskuu 2019 Yhdysvallat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale + 3 lisää

Valmistaudu projektinhallintainstituuttiin (PMI) ® sertifikaattiin Grand Canyonin yliopiston (GCU) Master of Business Administration (MBA) -ohjelmalla, jossa painotetaan projektinhallinnassa, voit tehostaa osaamista tehokkaissa liiketoimintakäytännöissä.

MBA HR: ssä

Westford University College
Kampus Online Part-time 12 kuukautta Avoin ilmoittautuminen Arabiemiirikunnat Sharjah Nigeria Lagos United Arab Emirates Online Kuwait Kuwait City Saudi-Arabia Riyadh Etelä-Afrikka Johannesburg Dammam Bahrain Bahrain Online Dubai Kanada Canada Online Abu Dhabi Malesia Malaysia Online Yhdistynyt kuningaskunta UK Online + 21 lisää

MBA HR: ssä

MBA International Management

El Centro de Estudios Económicos y Comerciales
Kampus Part-time 12 kuukautta Request Info Espanja Madrid

Jotta miehittää uuden ulottuvuuden koulutustarjonnan jatko International University Menéndez Pelayo (Uimp) ja ICEX Espanjan vientiin ja investointeihin (via Business School ICEX-CECO) on suunniteltu uuden painoksen Virallinen ohjelma MBA International Management (entinen Master in International Business Management) puitteissa ICEX apurahaohjelma.

Mba yleinen johto

Fachhochschule der Wirtschaft FHDW
Kampus Part-time 18 kuukautta Request Info Saksa Paderborn

Osa-aikainen ohjelma in General Management johtaa astetta Master of Business Administration (MBA). Se tapahtuu FIBAA

Mba kansainvälinen hallinta

Limak - Austrian Business School
Kampus Part-time 18 kuukautta Request Info Itävalta Linz

Avainhenkilöt ja asiantuntijat / sisä / s, jotka haluavat kerätä ylimääräisiä heidän erikoistunut johdon MBA kansainvälistä kokemusta ja tavata uusia näkymiä. Vetoan teihin? Sitten tarjoaa International Management MBA hänen yhden viikon opintomatka täydellinen täydennys.

Mba - tapahtumien hallinta ja seremoniallinen luxo®

Roberto Miranda Educação Corporativa
Kampus Part-time 3 - 4 lukukaudet Brasilia São Paulo

tapahtumien hallinta, aivan alusta lähtien, suunnittelu ja moitteeton toteutus, liittyy laaja kirjo tietoa. Tämä ohjelma antaa osallistujille työkaluja ja osaamista tarvitaan hallita monimutkaisia, ainutlaatuisia tapahtumia ja korkea ylellisyyttä.

MBA johtajuutta

Tiffin University
Kampus Online Part-time Syyskuu 2019 Yhdysvallat Tiffin

Ohjelma keskukset kun niitä ominaisuuksia, jotka kehittävät ja edistävät johtajuutta. Sisällä johtajuutta yhteydessä, ohjelmassa korostetaan päätöksenteko ja johtamistaitoja.

MBA in Strategic Project Management (SPM MBA)

Hanyang University School of Business
Kampus Part-time 2 vuotta Maaliskuu 2020 Etelä-Korea Seoul