MBASTUDIES.FI

Vertaile {mbastudies-part-time:plural} Johtamisen opinnotssa Saksassa 2019/2020

Osa-aikaiset MBA ohjelmat on suunniteltu niille opiskelijoille, jotka eivät pysty syystä tai toisesta sitoutumaan täysipäiväisiin yliopisto-opintoihin. Osa-aikainen tutkinto voi monille opiskelijoille olla tapa hankkia valtavasti uutta tietoa liiketoiminnan hallinnosta, teoriasta ja johtamisesta, ja niinpä se on loistava lisä jo suoritetun kandidaatin tutkinnon rinnalle.

Johtamisen MBA-tutkinto (MBA Management) on hyödyllinen tutkinto niille, jotka haluavat työskennellä erilaisten organisaatioiden johtotehtävissä. Maisteriohjelmassa voidaan suorittaa muun muassa seuraavia aiheita käsitteleviä kursseja: laskentatoimi, markkinointi, kauppaoikeus, logistiikka, viestintä, konfliktitilanteiden ratkaiseminen, etiikka, johtajuus ja suhdetoiminta eli PR.

Saksa on hyvä kohde kansainväliselle scholarsand on laadukas korkeakoulujärjestelmä. Arvo tämän koulutustaso on parannettu Saksan 's vahva talous. Ulkomaiset opiskelijat erinomaiset elintasoa varma ja turvallinen ympäristö. Berliini on pääkaupunki.

Suosittua {mbastudies-part-time:plural} Johtamisen opinnotssa Saksassa 2019/2020

3 tulosta kohteessa Johtamisen opinnot, Saksa Filter

Mba yleinen johto

Fachhochschule der Wirtschaft FHDW
Kampus Part-time 18 kuukautta Request Info Saksa Paderborn

Osa-aikainen ohjelma in General Management johtaa astetta Master of Business Administration (MBA). Se tapahtuu FIBAA

Kauppatieteiden maisteri General Management

Diploma University of Applied Sciences
Online Part-time 4 lukukaudet Request Info Saksa Germany Online

DIPLOMA-yliopiston maisteriohjelman maisteriohjelma, jossa on MBA-maisterin tutkinto, mahdollistaa kokeneiden luonnontieteiden, tekniikan, humanististen tai yhteiskuntatieteiden tutkinnon hankkimaan johtamistaitoja, joiden avulla he voivat jatkaa johtajuutta oikeutettuja.

MBA General Management Osa-aikainen tai kokopäiväinen

Munich Business School
Kampus Full-time Part-time 12 - 24 kuukautta Maaliskuu 2020 Saksa Munich + 1 lisää

MBA General Management on state-of-the-art MBA-ohjelma räätälöity tarpeisiin ja vaatimuksiin nykypäivän globalisoituneen liiketoiminnan maailmassa. Se on suunniteltu välittämään kattava joukko liiketoimintaosaamista ja hallintatyökaluja sekä opettamaan, kehittämään ja tehostamaan toimeenpano- ja johtamistaitojasi.