Filter
Osa-aikainen
Saksa Munich

Tutustu {mbastudies-part-time:plural} Johtamisen opinnotssa 2019/2020 in Munich Saksassa

Osa-aikainen MBA on erinomainen tapa kehittää omaa osaamista ja hankkia sellaista liikemaailmaan liittyvää tietoa, joka on vauhdilla etenevän uran kannalta välttämätöntä. Tämä ohjelma on erinomainen vaihtoehto niille työssäkäyville ammattilaisille, jotka haluavat mieluiten suorittaa kurssejaan viikonloppuisin tai iltaisin.

Johtamisen MBA-tutkinto (MBA Management) on jatkotutkinto, jonka suorittaneet opiskelijat ovat valmiita ylimmän johdon tehtäviin. Opiskelijat kehittävät opintojen aikana niitä taitoja, asenteita ja tietoja, joita ilman ei yritysympärstössä voi pärjätä tai menestyä.

Saksa, virallisesti Saksan liittotasavalta, on liittovaltion parlamentaarinen tasavalta Länsi-Keski-Euroopassa. Maa koostuu 16 valtion ja sen pääkaupunki ja suurin kaupunki on Berliini.

München on 3. suurin kaupunki Saksassa. Se sijaitsee Baijerin ja sillä on yli miljoona asukasta. Kuten johtava paikka tiede ja tutkimus, München on yli 4 suuria yliopistoja ja useita korkeakouluissa.

Pyydä lisätietoa {mbastudies-part-time:plural} Johtamisen opinnotssa in Munich Saksassa 2019/2020

Read More Read less

1 tulosta kohteessa Johtamisen opinnot, Munich

Tutkinnot
Sijainti
Saksa
Munich
Opiskelutyyppi
Munich Business School

MBA General Management on state-of-the-art MBA-ohjelma räätälöity tarpeisiin ja vaatimuksiin nykypäivän globalisoituneen liiketoiminnan maailmassa. Se on suunniteltu väli ... [+]

Master of Business Administration Yleisnimi

MBA General Management on suunniteltu antamaan sinulle erinomaisen tietopohjan yleiseen johtamiseen, mikä parantaa yksilöllistä osaamistasi olla empatinen ja erittäin suorituskykyinen johtaja, ja tarjoaa sinulle syvällistä tietoa kansainvälisistä markkinoista ja kulttuurista.

MBA General Management yhdellä silmäyksellä

OHJELMOINTI

syyskuu

OPETUSKIELI

100% englanti

KESTO

12 kuukautta / 2 ehtoa tai 24 kuukautta / 4 ehtoa

TYÖMÄÄRÄ

60 op

MUOTO

Kokopäiväinen tai osa-aika

OHJELMAN KOROSTA

1 2 valittavasta opintojaksosta1 3: sta kansainvälisestä tarkennuksesta1 Kansainvälinen viikko... [-]
Saksa Munich
Maaliskuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
12 - 24 kuukautta
Kampus
Lue lisää suomeksi