MBASTUDIES.FI

Vertaa {mbastudies-part-time:plural} Johtamisen opinnotssa Itävallassa 2019/2020

Osa-aikaiset MBA ohjelmat on suunniteltu niille opiskelijoille, jotka eivät pysty syystä tai toisesta sitoutumaan täysipäiväisiin yliopisto-opintoihin. Osa-aikainen tutkinto voi monille opiskelijoille olla tapa hankkia valtavasti uutta tietoa liiketoiminnan hallinnosta, teoriasta ja johtamisesta, ja niinpä se on loistava lisä jo suoritetun kandidaatin tutkinnon rinnalle.

Johtamisen MBA-tutkinto (MBA Management) on jatkotutkinto, jonka suorittaneet opiskelijat ovat valmiita ylimmän johdon tehtäviin. Opiskelijat kehittävät opintojen aikana niitä taitoja, asenteita ja tietoja, joita ilman ei yritysympärstössä voi pärjätä tai menestyä.

Itävalta altistaa opiskelijat erilaisia ​​tämän maan 's "loistava " kulttuuria. Itävalta on erinomainen opiskella ulkomailla valinta opiskelijoiden kiinnostusta saksan kielellä.

Paras {mbastudies-part-time:plural} Johtamisen opinnotssa Itävallassa 2019/2020

4 tulosta kohteessa Johtamisen opinnot, Itävalta Filter

Mba kansainvälinen hallinta

Limak - Austrian Business School
Kampus Part-time 18 kuukautta Request Info Itävalta Linz

Avainhenkilöt ja asiantuntijat / sisä / s, jotka haluavat kerätä ylimääräisiä heidän erikoistunut johdon MBA kansainvälistä kokemusta ja tavata uusia näkymiä. Vetoan teihin? Sitten tarjoaa International Management MBA hänen yhden viikon opintomatka täydellinen täydennys.

Liiketalouden hallinnan päällikkö autoteollisuudessa (ammatillinen mba)

TU Wien - Continuing Education Center
Kampus Part-time 4 lukukaudet Request Info Itävalta Vienna

Wienin teknillinen yliopisto ja Slovakian teknillinen yliopisto Bratislavassa (STU Bratislava) tarjoavat yhdessä kanssa yhteistyössä Mobility Cluster Wienin Yrityspalvelut Professional MBA-ohjelma on kansainvälisessä muodossa ...

Ammatillinen MBA-yhteiskunnallinen johtaminen (saksaksi)

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business
Kampuksella ja verkossa Part-time 24 kuukautta Request Info Itävalta Launceston

Ammatillinen MBA yhdistää käytännönläheiset lähestymistavat äänen teoreettisella pohjalla.

Ammatillinen MBA-projektinhallinta

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business
Kampuksella ja verkossa Part-time 18 kuukautta Request Info Itävalta Launceston

Ammatillinen MBA-projektinhallinta tarjoaa johtajille ajantasaisia ​​työkaluja ja keskeistä asiantuntemusta optimoimaan projektinhallintaan - alkamisesta onnistuneeseen päätökseen. Projektin kustannuslaskennasta ja organisaation suunnittelusta riskienhallintaan ja projektin epäjatkuvuuksiin asiantuntijaopiskelija jakaa syvällisiä näkemyksiä, testattuja menetelmiä ja auttaa kehittämään kiillotettuja sosiaalisia taitoja, jotka projektin ja prosessin johtajat tarvitsevat tuottaa laadukkaita ja kestäviä tuloksia ja johtaa ryhmien menestystä.