Filter
Osa-aikainen
Itävalta Vienna

Näytä kaikki {mbastudies-part-time:plural} Johtamisen opinnotssa 2019/2020 in Vienna Itävallassa

Osa-aikainen MBA eli liiketoimintajohtamisen maisterin tutkinto (englanniksi Master of Business Administration) on loistava tapa päästä hyötymään jatkotutkinnon mukanaan tuomista uusista tilaisuuksista. Koulutus on suunniteltu työssäkäyviä ammattilaisia silmällä pitäen, ja niinpä osa-aikaisten MBA-ohjelmien lukujärjestykset ovat yleensä huomattavasti tavallista joustavampia.

Johtamisen MBA-tutkinto (MBA Management) on hyödyllinen tutkinto niille, jotka haluavat työskennellä erilaisten organisaatioiden johtotehtävissä. Maisteriohjelmassa voidaan suorittaa muun muassa seuraavia aiheita käsitteleviä kursseja: laskentatoimi, markkinointi, kauppaoikeus, logistiikka, viestintä, konfliktitilanteiden ratkaiseminen, etiikka, johtajuus ja suhdetoiminta eli PR.

Itävallan tasavallan ylpeilee laaja politiikan, koulutuksen ja taiteellisen kulttuurin. Maantiede Itävallan mahdollistaa myös kaikenlaisten kauden kokemuksia.

Wien on pääkaupunki Itävallassa ja on monia palveluita vastaamaan tähän asemaan. Koulutuskeskukset ovat erinomaisessa kunnossa menossa määrin ottaa Kansainväliset koulut kuten American International School Vienna ja International University Vienna.

Ota suoraan yhteyttä oppilaitoksiin {mbastudies-part-time:plural} Johtamisen opinnotssa in Vienna Itävallassa 2019/2020

Read More Read less

1 tulosta kohteessa Johtamisen opinnot, Vienna

Tutkinnot
Sijainti
Itävalta
Vienna
Opiskelutyyppi
TU Wien - Continuing Education Center

Wienin teknillinen yliopisto ja Slovakian teknillinen yliopisto Bratislavassa (STU Bratislava) tarjoavat yhdessä kanssa yhteistyössä Mobility Cluster Wienin Yrityspalvelu ... [+]

Master of Business Administration autoteollisuudessa (ammatillinen MBA)

TU Wien ja Slovakian teknillisen yliopiston Bratislavassa (STU Bratislava) tarjoavat yhdessä kanssa yhteistyössä Mobility Cluster Wienin Business Agency Professional MBA-ohjelma on kansainvälisessä muodossa. Ammatillisen MBA-autoteollisuuden päätavoite on tarjota tietoa ja päivittää autoteollisuuden ja sen komponenttien toimittajien nykyisiä ja tulevia johtajia. Lopullinen Degree "Master of Business Administration" (MBA) myöntämä TU Wien yhteistyössä Slovakian teknillisen yliopiston Bratislavassa akkreditointi FIBAA Opetuskieli Englanti Kesto 4 lukukautta, osa-aikainen ohjelma, joka on esitetty moduulit ohjelma Alkaa 22 maaliskuu 2018 Hakemuksen jättöpäivä 31. tammikuuta 2018 Tämän ohjelman jatko-opiskelijoilla on vahva osaaminen alan johtamisesta ja heidän tulee pystyä tunnistamaan lyhytaikaiset ja pitkäaikaiset haasteet, monimutkaisten ja dynaamisten hankkeiden organisointi hankkeen projektin hallintatyökaluilla, tekemään oikeita päätöksiä monimutkaisissa ja vaikeissa tilanteissa, pysymään ajan tasalla sekä kansallisissa että kansainvälisissä muutoksissa.... [-]

Itävalta Vienna
Request Info
Englanti
Part-time
4 lukukaudet
Kampus
Lue lisää suomeksi