Filter
Osa-aikainen
Yhdistynyt kuningaskunta Scotland Edinburgh

Katso {mbastudies-part-time:plural} Johtamisen opinnotssa 2019/2020 in Scotland Iso-Britanniassa

Osa-aikainen MBA eli liiketoimintajohtamisen maisterin tutkinto (englanniksi Master of Business Administration) on loistava tapa päästä hyötymään jatkotutkinnon mukanaan tuomista uusista tilaisuuksista. Koulutus on suunniteltu työssäkäyviä ammattilaisia silmällä pitäen, ja niinpä osa-aikaisten MBA-ohjelmien lukujärjestykset ovat yleensä huomattavasti tavallista joustavampia.

Johtamisen MBA-tutkinto (MBA Management) on hyödyllinen tutkinto niille, jotka haluavat työskennellä erilaisten organisaatioiden johtotehtävissä. Maisteriohjelmassa voidaan suorittaa muun muassa seuraavia aiheita käsitteleviä kursseja: laskentatoimi, markkinointi, kauppaoikeus, logistiikka, viestintä, konfliktitilanteiden ratkaiseminen, etiikka, johtajuus ja suhdetoiminta eli PR.

Yhdistynyt kuningaskunta Ison-Britannian ja Pohjois-Irlannin, yleisesti tunnettu Iso-Britannia ja Britanniassa, on suvereeni valtio sijaitsee pois luoteisrannikolla Manner-Euroopassa.Kaksi tunnetuin (ja vanhin) yliopistot ovat Oxford ja Cambridge (kutsutaan usein Oxbridge monet britit) Englanti on myös useita muita maailmanluokan instituutioiden, mukaan lukien useita Lontoossa (erityisesti Imperial College, London School of Economics, University College Lontoossa ja kuningas 's College London, kaikki ovat osa Lontoon University)

Skotlannissa on pohjoisen Ison-Britannian ja sillä on yli 790 saarta. Pääkaupunki on Edinburgh, yksi suurimmista taloudellisia keskuksia. Heidän koulutusjärjestelmä on aina ollut erillään muusta Britanniassa. Skotlannissa on 15 yliopistojen, joista jotkut ovat maailman vanhimmista.

Aloita tänään {mbastudies-part-time:plural} Johtamisen opinnotssa in Scotland Iso-Britanniassa 2019/2020

Read More Read less

1 tulosta kohteessa Johtamisen opinnot, Edinburgh

Tutkinnot
Sijainti
Yhdistynyt kuningaskunta
Scotland
Edinburgh
Opiskelutyyppi
Edinburgh Business School

Jos haluat aloittaa, olet omassa liiketoiminnassasi tai edistyksessä organisaatiosi, Edinburgh Business School Executive MBA, Heriot-Watt University on sinua varten. ... [+]

Kaksi ihmistä ei ole sama. Eri olosuhteet, erilaiset motivaatiot, erilaiset menestysnäkymät.

Siksi tarjoamme yhtä ainutlaatuisia oppimiskokemuksia. Olitpa tasapainossa henkilökohtaisia ja ammatillisia sitoumuksia ja haluat opiskella MBA-ohjelmaa, olemme valmiita auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteenne.

Tässä on kyse elinikäisestä oppimisesta omilla ehdoillaan; käsite, jonka olemme yrittäneet saada mahdollisimman monille henkilöille saataville MBA- , Masters- ja pre-doctoral- sekä DBA- ja PhD- ohjelmistojen kautta.

Paranna oppimista jakamalla ideoita ja kokemuksia muiden opiskelijoiden kanssa

Osa-aikainen Executive MBA-ohjelma on opettanut maailmanlaajuisesti kokenut kansainvälinen tiedekunta yliopiston Edinburghin kampuksella.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta Edinburgh
Tammikuu 2020
Englanti
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi