Filter
Osa-aikainen
Yhdistynyt kuningaskunta England

Vertaile {mbastudies-part-time:plural} Johtamisen opinnotssa 2019/2020 England Iso-Britanniassa

Osa-aikainen MBA eli liiketoimintajohtamisen maisterin tutkinto (englanniksi Master of Business Administration) on loistava tapa päästä hyötymään jatkotutkinnon mukanaan tuomista uusista tilaisuuksista. Koulutus on suunniteltu työssäkäyviä ammattilaisia silmällä pitäen, ja niinpä osa-aikaisten MBA-ohjelmien lukujärjestykset ovat yleensä huomattavasti tavallista joustavampia.

Johtamisen MBA-tutkintoa (MBA Management) suorittavat liike-elämän ammattilaiset ja opiskelijat pääsevät hiomaan juuri niitä taitoja ja tietoja, joita ilman ei ylimpiin johtotehtäviin ole mitään asiaa. Useissa ohjelmissa liiketalouteen liittyvät kurssit ja hyvää hallintoa käsittelevät kurssit ovat yhtä tärkeässä asemassa. Opiskelijat oppivat johtamaan tehokkaasti sekä yritystä että erikokoisten organisaatioiden sisäisiä tiimejä.

Yhdistynyt kuningaskunta Ison-Britannian ja Pohjois-Irlannin, yleisesti tunnettu Iso-Britannia ja Britanniassa, on suvereeni valtio sijaitsee pois luoteisrannikolla Manner-Euroopassa.Kaksi tunnetuin (ja vanhin) yliopistot ovat Oxford ja Cambridge (kutsutaan usein Oxbridge monet britit) Englanti on myös useita muita maailmanluokan instituutioiden, mukaan lukien useita Lontoossa (erityisesti Imperial College, London School of Economics, University College Lontoossa ja kuningas 's College London, kaikki ovat osa Lontoon University)

Pyydä lisätietoa {mbastudies-part-time:plural} Johtamisen opinnotssa England Iso-Britanniassa 2019/2020

Read More Read less

1 tulosta kohteessa Johtamisen opinnot, England

Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:
London Business School

Valitsemalla Executive Education -mukainen ohjelma Lontoon Business Schoolissa luodaan mahdollisuus kehittää taitojasi ja tietämystän vierailulla yhdellä maailman menesty ... [+]

London Business Schoolin johtokunnan kehittämiskeskus suunnittelee ja toimittaa asiakaskohtaista koulutusta yhteistyössä yli 60 yrityksen asiakkaiden kanssa ympäri maailmaa. Valitsemalla Executive Education -mukainen ohjelma Lontoon Business Schoolissa luodaan mahdollisuus kehittää taitojasi ja tietämystän vierailulla yhdellä maailman menestyneimmistä kosmopoliittisista kaupungeista. Sinulla on mahdollisuus ajatusjohtajuuteen, jolla on vaikutusta kansainvälisesti tunnetusta tiedekunnasta ja tavata vertaisia ​​eri puolilta maailmaa. Lontoon kauppakorkeakoulu on todella maailmanlaajuinen yhteisö, ihanteellinen ympäristö, jossa oppii ja keskitytään tulevaisuuden tavoitteisiin. Suunnittelemme ja toimitamme mukautettuja ohjelmia, joita organisaation kriittiset strategiset ja toiminnalliset kysymykset ohjaavat. Keskitymme erityisesti oppimisprosessien kehittämiseen, jotka auttavat asiakkaitamme ymmärtämään, käyttämään ja käyttämään uusia konsepteja ja malleja tiimissä ja organisaatiossa. Taajuusmuuttaja kaikkien mukautettujen ohjelmien takana on sovellus ja tulokset. Yksilöidyt ryhmät, jotka ymmärtävät maailmanlaajuisia organisaatioita. Suhteet asiakkaidemme kanssa alkavat etsimällä. Teemme syvällisiä tarpeita ja sidosryhmien analyysejä ja kehitämme perusteellisen ymmärryksen tavoitteista, konteksteista ja kulttuurista. Tarvittaessa voimme auttaa rakentamaan sidosryhmien sitoutumista ja viestimään projektia. kumppanuus Yhteistyömme ainutlaatuinen asia on kyky sopia osaamistamme organisaation oppimisen kehittämistarpeisiin. Asiantuntijaryhmämme on toiminut kansainvälisissä kaupallisissa organisaatioissa, ja hänellä on laaja konsultointi- ja yrityskoulutuskokemus. Heidän asiantuntemuksemme tarkoittavat, että ymmärrämme ongelmasi alusta alkaen ja valitsemme oikean tiedekunnan tiimin omia tarpeitasi varten.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London
Elokuu 2020
Englanti
Part-time
Kampus
Lue lisää suomeksi