Filter
Osa-aikainen
Etelä-Korea

Vertaa {mbastudies-part-time:plural} Johtamisen opinnotssa Etelä-Koreassa 2019/2020

Osa-aikainen MBA on erinomainen tapa kehittää omaa osaamista ja hankkia sellaista liikemaailmaan liittyvää tietoa, joka on vauhdilla etenevän uran kannalta välttämätöntä. Tämä ohjelma on erinomainen vaihtoehto niille työssäkäyville ammattilaisille, jotka haluavat mieluiten suorittaa kurssejaan viikonloppuisin tai iltaisin.

Johtamisen MBA-tutkintoa (MBA Management) suorittavat liike-elämän ammattilaiset ja opiskelijat pääsevät hiomaan juuri niitä taitoja ja tietoja, joita ilman ei ylimpiin johtotehtäviin ole mitään asiaa. Useissa ohjelmissa liiketalouteen liittyvät kurssit ja hyvää hallintoa käsittelevät kurssit ovat yhtä tärkeässä asemassa. Opiskelijat oppivat johtamaan tehokkaasti sekä yritystä että erikokoisten organisaatioiden sisäisiä tiimejä.

Korkeakoulujen sisältyi säännöllisiä neljän vuoden korkeakouluissa ja yliopistoissa. Koulutus on otettava hyvin vakavasti Etelä-Koreassa, ja maa asuu useita maailmanluokan yliopistoja, joista monet ovat vaihdon kanssa eri ulkomaisten yliopistojen, ja ovat hyvä tapa ulkomaalaisille kokea elämää maassa.

Parhaat {mbastudies-part-time:plural} Johtamisen opinnotssa Etelä-Koreassa 2019/2020

Read More Read less

1 tulosta kohteessa Johtamisen opinnot, Etelä-Korea

Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:
Hanyang University School of Business

... [+]

4. Valmistumisvaatimukset: 45 op (15 lukukautta)

5. Opintojakson kesto: 2 vuotta (4 lukukautta)

[-]
Etelä-Korea Seoul
Maaliskuu 2020
Englanti
Part-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi