MBASTUDIES

Vertaa {mbastudies-part-time:plural} Johtajuusssa

Master's in Business Administration (MBA) on jatko-tutkinto, joka yleensä edellyttää suorittaneen kandidaatin tutkinnon akkreditointilaitokselta. Kuitenkin joissakin tapauksissa koulut hyväksyvät laajan työkokemuksen perustutkinnon sijasta. MBA tarjoaa monipuolisen ymmärryksen liike-elämästä ja johtamiskäytännöistä.

Mikä on osa-aikainen MBA Leadership? On monia ominaisuuksia, jotka tekevät hyvää johtajaa, mutta johtajuus on ehkä tärkein. MBA Leadership opettaa opiskelijoita ymmärtämään paitsi ins-outs liiketoiminta-maailma, se opettaa, miten olla menestyvä johtaja, johtaa tiimisi tavalla, joka johtaa mahdollisimman tehokkuutta ja tuottavuutta. Johtamisen ja johtamisen kurssien lisäksi kurssi voi sisältää markkinoinnin, liiketoiminnan etiikan, rahoituksen, kirjanpidon, talouden, liiketoimintastrategian ja toiminnan.

Menestyvä johtaja on yksi arvokkaimmista taidoista, ei pelkästään työympäristössä vaan kaikilla elämän osa-alueilla. Kyky johtaa, yhdistettynä vahvoihin viestintätaitoihin ja ymmärrykseen liiketoiminnasta auttaa osoittamaan potentiaalisille työnantajille, että MBA Leadership-ohjelmasta valmistuneet ovat sen, mitä tarvitaan menestymään.

Koska kustannukset voivat vaihdella paljon koulusta toiseen, on tärkeää tutkia useita vaihtoehtoja ennen MBA-ohjelman valitsemista. Jotta saat tarkan käsityksen opetuksesta ja palkkioista tietystä laitoksesta, on parasta ottaa suoraan yhteyttä vastaanottoosastoon.

MBA Leadership-ohjelma on houkutteleva mahdollisille opiskelijoille, koska se tarjoaa mahdollisuuden siirtyä johtotason rooli valmistumisen jälkeen. Ammattilaiset saattavat joutua työskentelemään liiketoiminnan kehitysjohtajina, viestintäpäällikkönä, talousjohtajana tai operatiivisena johtajana. Jotkut jopa päättävät tulla yrittäjiksi ja avata omia yrityksiä. Valmistujat voivat työskennellä useilla aloilla, joten työmahdollisuudet ovat yleensä runsaat.

MBA-osa-aikainen opiskelu antaa tutkijoille mahdollisuuden yhdistää opintonsa muihin ammatillisiin tai henkilökohtaisiin sitoumuksiin. Monet koulut tarjoavat MBA Leadership verkossa, antaa ohjelman osanottajille entistä enemmän joustavuutta. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

1 tulosta kohteessa Johtajuus Filter

MBA johtajuutta

Tiffin University
Osa-aikainen MBA
Syys 2020
<
Part-time
Englanti
Kampus
Online

Ohjelma keskukset kun niitä ominaisuuksia, jotka kehittävät ja edistävät johtajuutta. Sisällä johtajuutta yhteydessä, ohjelmassa korostetaan päätöksenteko ja johtamistaitoja. ...

Lue lisää