Filter
Osa-aikainen

Vertaile 2 {mbastudies-part-time:plural} Johtajuusssa

Master's in Business Administration (MBA) on jatko-tutkinto, joka yleensä edellyttää suorittaneen kandidaatin tutkinnon akkreditointilaitokselta. Kuitenkin joissakin tapauksissa koulut hyväksyvät laajan työkokemuksen perustutkinnon sijasta. MBA tarjoaa monipuolisen ymmärryksen liike-elämästä ja johtamiskäytännöistä.

Mikä on osa-aikainen MBA Leadership? On monia ominaisuuksia, jotka tekevät hyvää johtajaa, mutta johtajuus on ehkä tärkein. MBA Leadership opettaa opiskelijoita ymmärtämään paitsi ins-outs liiketoiminta-maailma, se opettaa, miten olla menestyvä johtaja, johtaa tiimisi tavalla, joka johtaa mahdollisimman tehokkuutta ja tuottavuutta. Johtamisen ja johtamisen kurssien lisäksi kurssi voi sisältää markkinoinnin, liiketoiminnan etiikan, rahoituksen, kirjanpidon, talouden, liiketoimintastrategian ja toiminnan.

Menestyvä johtaja on yksi arvokkaimmista taidoista, ei pelkästään työympäristössä vaan kaikilla elämän osa-alueilla. Kyky johtaa, yhdistettynä vahvoihin viestintätaitoihin ja ymmärrykseen liiketoiminnasta auttaa osoittamaan potentiaalisille työnantajille, että MBA Leadership-ohjelmasta valmistuneet ovat sen, mitä tarvitaan menestymään.

Koska kustannukset voivat vaihdella paljon koulusta toiseen, on tärkeää tutkia useita vaihtoehtoja ennen MBA-ohjelman valitsemista. Jotta saat tarkan käsityksen opetuksesta ja palkkioista tietystä laitoksesta, on parasta ottaa suoraan yhteyttä vastaanottoosastoon.

MBA Leadership-ohjelma on houkutteleva mahdollisille opiskelijoille, koska se tarjoaa mahdollisuuden siirtyä johtotason rooli valmistumisen jälkeen. Ammattilaiset saattavat joutua työskentelemään liiketoiminnan kehitysjohtajina, viestintäpäällikkönä, talousjohtajana tai operatiivisena johtajana. Jotkut jopa päättävät tulla yrittäjiksi ja avata omia yrityksiä. Valmistujat voivat työskennellä useilla aloilla, joten työmahdollisuudet ovat yleensä runsaat.

MBA-osa-aikainen opiskelu antaa tutkijoille mahdollisuuden yhdistää opintonsa muihin ammatillisiin tai henkilökohtaisiin sitoumuksiin. Monet koulut tarjoavat MBA Leadership verkossa, antaa ohjelman osanottajille entistä enemmän joustavuutta. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Read More Read less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

2 tulosta kohteessa Johtajuus

Tiffin University

Ohjelma keskukset kun niitä ominaisuuksia, jotka kehittävät ja edistävät johtajuutta. Sisällä johtajuutta yhteydessä, ohjelmassa korostetaan päätöksenteko ja johtamistait ... [+]

Tiffin yliopiston MBA: Paikannus You For Real Tulokset & todellista menestystä

T hän Tiffin University Master of Business Administration (MBA) tutkinto-ohjelma erottuu keskittyä kehittämään osaamista viestintätaidot, johtaminen ja tiimityö, tietotekniikka ja ongelmanratkaisuun. Erottaa tiedekunnan johtaa rikas ja monipuolinen ylioppilaskunnassa läpi ajankohtaisia ​​kysymyksiä johdon ja sinua teknologiavetoisilla maailmanlaajuinen työpaikalla kolmannelle vuosituhannelle.

Leadership Keskittyminen: "yhtä todellinen kuin se saa"

T hän Johtajuus Keskittyminen on suunniteltu työ ammattilainen palveluksessa poikki useita ammatteja kuten koulutuksen, terveydenhoidon, sosiaalipalvelujen, kirkko, hallinnon, lainvalvonnan, ja liike. Ohjelma keskukset kun niitä ominaisuuksia, jotka kehittävät ja edistävät johtajuutta. Sisällä johtajuutta yhteydessä, ohjelmassa korostetaan päätöksenteko ja johtamistaitoja.... [-]

Yhdysvallat Tiffin
Syyskuu 2019
Englanti
Part-time
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi
Grand Canyon University

Kehittää johtajan johtajan luottamusta ja päättäväisyyttä. Master of Business Administration (MBA), jossa korostetaan johtajuuden tutkinto-ohjelmaa, opit liiketoiminnan j ... [+]

Tarjoaa: colangelo College of Business

Yleiskatsaus

Ansaitse maisterin tutkinto johtajuudesta Kehittää johtajan johtajan luottamusta ja päättäväisyyttä. Master of Business Administration (MBA), jossa korostetaan johtajuuden tutkinto-ohjelmaa, opit liiketoiminnan johtamisen ja rakentamisen periaatteet, kun taas johtamisopinnassa painotetaan sinua johtamaan tiimisi. Tässä Colangelo College of Business -ohjelman tarjoamassa ohjelmassa voit kehittää taitoja ja piirteitä eettisesti auttamaan sinua vaikuttamaan tehokkaasti muutokseen, tuotantoon ja kasvuun.

Tämä MBA johtajuusohjelma sisältää useita aiheita, jotka liittyvät 21. vuosisadan yrityksiin. Tarkastele toiminnan johtamisen lisäksi liiketoiminnan perusteet, mukaan lukien rahoitus, kirjanpito, taloustieteet ja kvantitatiiviset tutkimukset. Pienissä dynaamisissa oppimisympäristöissä arvioitte osastotoimintoja johtotehtävistä ja keskustele innovatiivisista strategioista asiantuntijaopiston ja ammattilaisten kanssa, joilla on erilaiset taustat ja näkökulmat. Lopullinen opetussuunnitelma ohjaa sinut parhaiden käytäntöjen avulla, jotka auttavat sinua liikkumaan kehittymisen, kasvun ja muutoksen vaiheiden kautta organisaatiossasi.... [-]

Yhdysvallat Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 More
Syyskuu 2019
Englanti
Part-time
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi