Osa-aikainen MBA (Rady FlexMBA)

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Osa-aikainen MBA (Rady FlexMBA)

FlexMBA-opiskelijat työskentelevät ammattilaisilla, joilla on intohimo innovaatiotoiminnalle ja ajaa liiketoiminnan menestystä. He tutkivat uusia ideoita ja mahdollisuuksia sekä löytävät ja kehittävät tapoja muuttaa liiketoimintaa ja maailmaa.

FlexMBA-opiskelijat menestyvät nykyisissä rooleissaan ja ovat valmiita ottamaan enemmän vastuuta ja antamaan suuremman panoksensa. Osa-aikaisen MBA-ohjelman avulla opiskelijat voivat saavuttaa tavoitteet, jotka he ja heidän organisaationsa ovat määrittäneet kasvatukselliseen ja ammatilliseen kehitykseen.

Tuki FlexMBA-opiskelijoille

FlexMBA on suunniteltu työskenteleville ammattilaisille vaativissa tehtävissä ja vastuualueissa. Rady Schoolin hallinnollisen tuen ansiosta voit maksimoida opiskeluaikasi keskittyvän ajan ja luoda vahvoja yhteyksiä muiden opiskelijoiden, professorien ja yritysjohtajien kanssa. Kun elämä tapahtuu, FlexMBA-henkilöstö tarjoaa neuvoja ja apua, jotta voit ylläpitää akateemista edistystäsi ja saavuttaa tavoitteesi.

Radyn tukipalveluihin kuuluvat:

 • Kurssin rekisteröinti ja pysäköintilupien jakelu
 • Ateriat ja majoitus FlexWeekendessä
 • Asuntojen aikana FlexEvening residentials ja illallinen FlexEvening luokka yötä
 • Luokkien videotuottaminen epäonnistui liiketaloudellisista syistä
 • Oppikirjat ja kurssimateriaalien jakelu
 • Verkko-oppimisen hallintajärjestelmä, joka tarjoaa opetusohjelmia, luokkamateriaaleja ja tiedekunnan ja opiskelijoiden viestintäkanavan
 • Opetusavustajat ja tarkastelutunnit tuntikausia mukavilla työskenteleville ammattilaisille
 • Rady-tutkimustilat avautuvat ympäri vuorokauden
 • Pääsy uranhallintakeskukseen

Jos olet valmis hakemaan tätä ohjelmaa, voit tehdä sen täällä.

Valitse aikataulu

FlexEvening
 • Kaksi iltaa viikoittain
 • Valmis 30 kuukautta.
 • Suorita Rady MBA ilman säännöllistä aikataulua poissa työpaikastasi.
 • Avaamis- ja puolivuotisjärjes- telmät tarjoavat intensiivisemmän vuorovaikutuksen luokkatovereiden kanssa.
 • Illallinen tarjoillaan luokan iltoina.
FlexWeekend
 • Perjantaina ja lauantaina vuorotellen viikonloppuisin.
 • Valmistunut 24 kuukautta.
 • Keskity kokonaan koulutustarpeisiisi intensiivisillä luokkakausilla.
 • Ateriat ja majoitus tarjolla viikonloppuisin.

Siirtyminen sotilailta

Rady MBA-perusopetussuunnitelma tarjoaa analyyttiset välineet ja liiketoiminnan perustekijät, jotka menestyvät liiketoimintaympäristössä. Sitten Lab to Market -hankkeessa ja erilaisissa oppimisopinnoissa voit soveltaa näitä perusperiaatteita todellisiin liiketoimintaongelmiin ja rakentaa uran siirtymiseen auttavien kokemusten joukon. Rady-koulun pienikokoinen tarkoittaa, että urakehitysjoukkueesi voi tarjota yksilöllistä huomiota, kun arvioit vahvuuksiasi ja tutustu uuteen urapolkuun.

Sotilaallisen uran edistäminen

Sotilasjohtajat - sekä aktiiviset että varaajat - ovat yhä paremmin koulutettuja ja kilpailu huippupisteistä on kovaa. Rady MBA luo kilpailukykyisen urakehityksen antamalla tiukan koulutuksen liiketoiminnassa ympäristöön, joka vastaa armeijan arvoja. Vielä tärkeämpää on se, että se parantaa kansallisen puolustuksen panosta, jonka avulla voit olla tehokkaampi johtamaan suurempia ja monimutkaisempia organisaatioita muutoksen aikana.

Rady School of Management arvostaa palvelustasi maamme palveluksi, joka luopuu kaikista nykyisistä ja entisistä armeijan jäsenistä, jotka hakevat kaikkia Rady MBA-ohjelmia. Ota yhteyttä jatko-opiskelijaan saadaksesi hakemusmaksuvapauden ennen hakemuksen jättämistä.

Jos olet valmis hakemaan tätä ohjelmaa, voit tehdä sen täällä.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The Rady School of Management at UC San Diego is a professional school within one of the top-ranked institutions in the U.S. for higher education and research. Established in 2003 and accredited by AA ... Lue lisää

The Rady School of Management at UC San Diego is a professional school within one of the top-ranked institutions in the U.S. for higher education and research. Established in 2003 and accredited by AACSB International (The Association to Advance Collegiate Schools of Business) in 2011, the Rady School is the only new business school created at a U.S. News & World Report top 10 ranked public research university during the past 30 years, and is one of the youngest in the nation ever to achieve AACSB recognition. Näytä vähemmän

Akkreditoinnit

AACSB Accredited