Osa-aikainen Executive MBA

Yleistä

3 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Haluatko olla syksyn opintosuunnitelmasi? Olemme mukauttaneet ohjelmiamme ja prosessejamme varmistaaksemme, että riippumatta siitä, voit siirtyä eteenpäin koulutuksen kanssa. Löydät kaikki yksityiskohdat Hult Graduate Study Promise -sivulta .

Hult erittäin joustava osa-aikainen 18 - 24 kuukauden Executive Master of Business Administration -ohjelma on suunniteltu työskenteleville ammattilaisille, jotka haluavat jatkaa uraaan, todistaa tulevaisuuden taitojaan tai tehdä uramuutoksia.

Opiskele neljän päivän viikonloppuisin kerran kuukaudessa ja kiihdytä tutkintojen etenemistä valitsemalla tiivistää opintojasi ensimmäisen kesän aikana, mikä tarkoittaa, että voit ansaita EMBAsi vain 18 kuukaudessa.

opetussuunnitelma

Hult uskomme, että paras tapa oppia yritystoimintaa ja johtamista on tekemällä. Siksi Hult kauppatieteiden maisterin opetussuunnitelmassa korostetaan käytännön soveltamista joka vaiheessa. Kun opit yritystoimintaa koskevaa teknistä tietämystä ja teoriaa, käytät sitä myös jatkuvasti, vahvistamalla pehmeitä taitojasi ja laajentamalla johtamiskykyäsi.

Hult 's Executive Master of Business Administration -ohjelmat noudattavat samaa opetussuunnitelmaa kuin palkittu globaali yhden vuoden päällikkö, ja tutkinnon suorittaneille myönnetään Yhdysvaltojen ja Ison-Britannian kauppatieteiden maisterin tutkinto.

123005_JPEG-Campbell_Hult_Dubai-7596rt3_RT_CMYK.jpg

Metropolitan Executive MBA

Hult Metropolitan Executive Master of Business Administration on tarkoitettu kiireisille työskenteleville ammattilaisille, jotka toimivat Latinalaisessa Amerikassa ja haluavat todistaa tulevaisuudestaan taitonsa ja uransa. Tämä erittäin joustava ohjelma toimitetaan Yhdysvaltain tiedekunnan ulkopuolella meidän Bostonin kampuksella, ja se on saatavilla etäopiskeluna opiskelijoille Bogota ja Mexico City. Joten voit muuttaa uraasi ja kasvattaa maailmanlaajuista verkostoasi minimaalisen aikaa poissa työpaikastasi ja kotikaupungistasi.

Akkreditointi

Hult on tunnustettu liiketalouden koulutuksen kolmella arvostetuimmalla kansainvälisellä akkreditointielimellä: Association for Advance Collegiate School of Business (AACSB International), MBA-yhdistys (AMBA) ja EQUIS (eurooppalainen laadunparannusjärjestelmä). Olemme ensimmäinen kauppakorkeakoulu Yhdysvalloissa, joka on saanut tämän kolminkertaisen akkreditoinnin, joka kuuluu vain 1 prosentille kauppakorkeakouluista ympäri maailmaa.

Pääsyvaatimukset

Arvioimme ehdokkaita yksilöllisesti heidän koko profiilinsa vahvuuden perusteella. Asema ja ajattelutapa ovat tärkeitä indikaattoreita menestyksellesi täällä, ja arvostamme niitä yhtä paljon kuin todistettuja saavutuksiasi.

Kelpoisuusvaatimukset:

 • Kandidaatin tutkinto tai vastaava mistä tahansa aiheesta
 • Kolmen tai useamman vuoden työkokemus

Soveltuvien hakijoiden on toimitettava:

 • Nykyinen ansioluettelo / CV
 • Henkilökohtainen lausunto 400-500-sanallisena esseenä
 • Yksi akateeminen tai ammatillinen viite
 • Kopio kandidaatin tutkinnosta tai vastaavasta
 • Kaikkien osallistuneiden yliopistojen tekstit (englanniksi)
 • Pääsykokeen tulokset *
 • Todisteet englannin kielen taitosta *
 • 150 USD hakemusmaksu

* Ilmoittautumisneuvojasi ilmoittaa sinulle, jos sinua vaaditaan lähettämään nämä.

rahoitusta

Vahvimmille hakijoillemme tai tarpeen mukaan on tarjolla useita apurahamahdollisuuksia. Apurahat perustuvat opiskelijoiden kykyyn toimia dynaamisessa luokkaympäristössä ja niille, jotka osoittavat liiketoiminnan johtamispotentiaalin.

Opetus vuosille 2020-21

 • Boston: 85 000 dollaria
 • Lontoo: £ 56 000
 • Dubai: 304 000 AED
 • Pääkaupunkiseudun EMBA: 85 000 dollaria (globaali maksu)

Hult International Business School pidättää oikeuden tehdä muutoksia tarjolla oleviin kursseihin, valmistumisen vaatimuksiin, paikkoihin, ohjelmamaksuihin ja majoitukseen milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Varmista, että olet lukenut ja ymmärtänyt ehdot ja ehdot, jotka sinua pyydetään hyväksymään hakemuksen jättöhetkellä.

Viimeksi päivitetty May 2020

Oppilaitoksesta

At Hult, we believe a business school should give you so much more than a degree. Our students graduate with a global network in place, the practical skills to make an impact from day one, a future mi ... Lue lisää

At Hult, we believe a business school should give you so much more than a degree. Our students graduate with a global network in place, the practical skills to make an impact from day one, a future mindset needed to thrive in a time of change, and lifelong learning opportunities so that they can stay on the cutting edge long past graduation. Näytä vähemmän
Lontoo , Cambridge , San Francisco , Dubai , Shanghai , Lontoo , New York + 6 Lisää Vähemmän