Osa-aikainen Executive MBA

Yleistä

3 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Hult erittäin joustava osa-aikainen 18 - 24 kuukauden Executive Master of Business Administration -ohjelma on suunniteltu työskenteleville ammattilaisille, jotka haluavat jatkaa uraaan, todistaa tulevaisuuden taitojaan tai tehdä uramuutoksia.

Opiskele neljän päivän viikonloppuisin kerran kuukaudessa ja kiihdytä tutkintojen etenemistä valitsemalla tiivistää opintojasi ensimmäisen kesän aikana, mikä tarkoittaa, että voit ansaita EMBAsi vain 18 kuukaudessa.

opetussuunnitelma

Hult uskomme, että paras tapa oppia yritystoimintaa ja johtamista on tekemällä. Siksi Hult kauppatieteiden maisterin opetussuunnitelmassa korostetaan käytännön soveltamista joka vaiheessa. Kun opit yritystoimintaa koskevaa teknistä tietämystä ja teoriaa, käytät sitä myös jatkuvasti, vahvistamalla pehmeitä taitojasi ja laajentamalla johtamiskykyäsi.

Hult 's Executive Master of Business Administration -ohjelmat noudattavat samaa opetussuunnitelmaa kuin palkittu globaali yhden vuoden päällikkö, ja tutkinnon suorittaneille myönnetään Yhdysvaltojen ja Ison-Britannian kauppatieteiden maisterin tutkinto.

Globaali kampuksen kierto

Opiskele useilla kampuksilla saadaksesi todella globaalin näkökulman. Aloita ohjelmasi Bostonissa, Lontoossa tai Dubaissa ja ota sitten valinnaiset valinnat korkeintaan kahteen Hult maailmankampukseen. Globaalina yrityshallinnon päällikönä odotamme, että vietät ainakin yhden kurssin Hult kampuksella eri maassa kuin kotikampuksellasi. Opiskelet yli 160 kansallisuuden opiskelijoiden rinnalla ja valmistut globaalin verkoston avulla.123005_JPEG-Campbell_Hult_Dubai-7596rt3_RT_CMYK.jpg

Metropolitan Executive MBA

Hult Metropolitan Executive Master of Business Administration on tarkoitettu kiireisille työskenteleville ammattilaisille, jotka toimivat Pohjois- ja Etelä-Amerikassa ja haluavat varmistaa tulevaisuuden todistaen taitonsa ja uransa. Tämä erittäin joustava ohjelma toimitetaan Yhdysvaltain tiedekunnan ulkopuolella Bostonin kampuksella ja on etäopiskelun kautta saavutettavissa opiskelijoille useissa paikoissa ympäri Amerikkaa. Joten voit muuttaa uraasi ja kasvattaa maailmanlaajuista verkostoasi minimoimalla aikaa poissa työpaikastasi ja kotikaupungistasi.

Akkreditointi

Hult on tunnustettu liiketalouden koulutuksen kolmella arvostetuimmalla kansainvälisellä akkreditointielimellä: Association for Advance Collegiate School of Business (AACSB International), MBA-yhdistys (AMBA) ja EQUIS (eurooppalainen laadunparannusjärjestelmä). Olemme ensimmäinen kauppakorkeakoulu Yhdysvalloissa, joka on saanut tämän kolminkertaisen akkreditoinnin, joka kuuluu vain 1 prosentille kauppakorkeakouluista ympäri maailmaa.

Pääsyvaatimukset

Arvioimme ehdokkaita yksilöllisesti heidän koko profiilinsa vahvuuden perusteella. Asema ja ajattelutapa ovat tärkeitä indikaattoreita menestyksellesi täällä, ja arvostamme niitä yhtä paljon kuin todistettuja saavutuksiasi.

Kelpoisuusvaatimukset:

 • Kandidaatin tutkinto tai vastaava mistä tahansa aiheesta
 • Kolmen tai useamman vuoden työkokemus

Soveltuvien hakijoiden on toimitettava:

 • Nykyinen ansioluettelo / CV
 • Henkilökohtainen lausunto 400-500-sanallisena esseenä
 • Yksi akateeminen tai ammatillinen viite
 • Kopio kandidaatin tutkinnosta tai vastaavasta
 • Kaikkien osallistuneiden yliopistojen tekstit (englanniksi)
 • Pääsykokeen tulokset *
 • Todisteet englannin kielen taitosta *
 • 150 USD hakemusmaksu

* Ilmoittautumisneuvojasi ilmoittaa sinulle, jos sinua vaaditaan lähettämään nämä.

rahoitusta

Vahvimmille hakijoillemme tai tarpeen mukaan on tarjolla useita apurahamahdollisuuksia. Apurahat perustuvat opiskelijoiden kykyyn toimia dynaamisessa luokkaympäristössä ja niille, jotka osoittavat liiketoiminnan johtamispotentiaalin.

Opetus vuosille 2020-21

 • Boston: 85 000 dollaria
 • Lontoo: £ 56 000
 • Dubai: 304 000 AED
 • Pääkaupunkiseudun EMBA: 85 000 dollaria (globaali maksu)

Hult International Business School pidättää oikeuden tehdä muutoksia tarjolla oleviin kursseihin, valmistumisen vaatimuksiin, paikkoihin, ohjelmamaksuihin ja majoitukseen milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Varmista, että olet lukenut ja ymmärtänyt ehdot ja ehdot, jotka sinua pyydetään hyväksymään hakemuksen jättöhetkellä.

Viimeksi päivitetty Loka 2019

Oppilaitoksesta

Hult is not just a business school. It’s a global network that educates, inspires, and connects some of the most forward-thinking business talent from around the world.

Hult is not just a business school. It’s a global network that educates, inspires, and connects some of the most forward-thinking business talent from around the world. Näytä vähemmän
Lontoo , Cambridge , San Francisco , Dubai , Shanghai , Lontoo , New York + 6 More Vähemmän