Online MBA, jossa korostetaan tietoista johtamista

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

a

Shalt = "ape tulevaisuuden alt =" ja chalt = "aralt =" acter alt = "Alfred Fordin mallaskoulussa =" analt = "ikä

fqwValmistaudu ainutkertaiseen kokemukseen Alfred Ford School Of Management . Opi muiden johtajien kanssa nykypäivän liiketoiminta- ja tietoisuusjohtajuudella. Ajattele jatkaa koulutusta liiketoiminnassa Master-tasolla? Haluatko inspiroida ja edistää transformaatiota ja tuoda esille parhaiten niissä, jotka ovat ympärilläsi, soveltamalla uusimpia liiketoimintaperiaatteita? Haluatko mieluummin keskittyä "meihin" kuin "minuun"? Sitten olet oikeassa paikassa! Alfred Ford School Of Management tarjoaa MBA painottaen tietoista johtajuutta ja johtamista. Koulu kehittää tulevaisuuden johtajia globaalilla ajattelulla ja moitteettomalla luonteella. Tietoiset johtajat ymmärtävät, että menestyvä yritys palvelee yrityksen tarkoitusta, tukee työntekijöitään ja luo arvoa kaikille sidosryhmille. He tietoisesti kehittävät hoitokulttuurin ja luottamuksen. Alfred Ford School of Management -koulussa kehität taitoja ja näkymiä, jotka kääntävät sinut täysin erilaiseksi liikemiesksi. Koulutus ammattimaisesti ja henkilökohtaisesti muuttaa sinut ja tekee sinusta johtajan. Tietoinen johtaja. 18 kuukautta MBA-verkossa.

PYYDÄ LISÄTIETOJA WHATSAPPISTA

Erityisesti MBA tarjoaa:

EDISTÄVÄ CURRICULUM f Meidän opetussuunnitelma on räätälöity laittaa sinut kengät oalt = "f avainhenkilöt todellisissa yrityksissä. ENSILUOKKAISTA verkossa oppiminen Tarjoamme monenlaisia oalt =" f tutkimuksen resursseja, jotka tulevat saataville sinulle napin oalt = "fa -painiketta. MOTIVAATIO KOHTI SISÄINEN MUUTTUMINEN Opas opastamme sinua katsomaan sisällesi sinä sisälle = "f, alt =" keskittyen syvemmälle selalt = "f-tietoon, jotta voit hyödyntää vahvuuksiasi johtajana. Jousto-opiskeluaikataulu Kiehtovan verkkotutkimuksen platalt = "-muodon kautta luokkahuone tulee luoksesi sinulle sopivaan aikaan. INTERAKTIIVINEN TOIMITTAMISTEYS Alalt =" fred Ford School oalt = "f Johtamistapa oppimiseen on ainutlaatuinen paitsi sen alt = "joustavuus mutta myös toimituksessa. KANSAINVÄLINEN JA AMMATTIKORKEAKOULU Carealt = "täysin valitut tutorit tulevat alt =" kuudelta mantereelta, joilla on monen vuoden oalt = "f opetus tai proalt =" fessional kokemus omilla alt = "-kentänsä. SITOUMUS monimuotoisuuteen fe Alfred Ford School Of Management opiskelijat ja tiedekunnat tulevat kymmenistä maista ja kaikilta aloilta ja toimialoilta.

PYYDÄ LISÄTIETOJA WHATSAPPISTA

MIKSI TUTKIMUS US?

Alfred Ford School Of Management antaa sinulle mahdollisuuden mennä sinne, missä muut MBA-ohjelmat eivät mene omien käyttäytymisestänne sisimmiltä toiminnoilta mahdollisimman laajoihin liiketoiminnan näkymiin ja yhteiskuntaan.

Kurssit

  • Inhimillisen pääoman hallinta
  • Projektinhallinta
  • Varainhoito
  • Johdon laskenta
  • Strateginen johtaminen
  • Markkinoinnin johtaminen
  • Toimintojen hallinta
  • Tietoinen johtajuus
  • Väitöskirja

PÄÄSYVAATIMUKSET

Alfred Ford School Of Management asettaa korkeat mutta kohtuulliset standardit hakijoilleen. Hakijalla on oltava korkeamman asteen tutkinto, epätyypillinen akateeminen pätevyys, jolla on liiketoimintakokemus ja englannin kielen taito.

palkkiot

Lukukausikorvaus = "6 950 euron maksu sisältää verkkokirjaston pääsyn verkkoon, pääsyn yliopiston kampukselle, valmistumisen alt =" -maksun, online-moduulit ja väitöskirjan ohjauksen. Residenssimoduuli maksaa 950 € ja sisältää seitsemän päivän majoitus-, ravintola-ateriat ja lisäkustannukset (esim. Retki tai lyhyt matka). Pakollisia oppikirjoja ei sisälly lukukausimaksuihin; "näiden kokonaishinta vaihtelee ja on noin 400 euroa. Lippu lippuun Belgiaan (tai muuhun mahdolliseen asuinpaikkakohteeseen), kuljetus lentokentältä asuinpaikkaan, ja viisumi maksetaan lisäksi.

PYYDÄ LISÄTIETOJA WHATSAPPISTA

Kertaluonteisen maksun yhteydessä meillä on = 400 euroa alennusta.

Oppiminen tapaustutkimuksin Alfred Ford School Of Management Vimeolla.

PYYDÄ LISÄTIETOJA WHATSAPPISTA
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The Alfred Ford School of Management gives you the opportunity to go where other MBA programs don’t go, from the innermost drives of your own behavior to the broadest possible perspectives on business ... Lue lisää

The Alfred Ford School of Management gives you the opportunity to go where other MBA programs don’t go, from the innermost drives of your own behavior to the broadest possible perspectives on business and its place in society. Näytä vähemmän