a

Muodosta tulevaisuutesi ja hahmosi Alfred Ford School Of Management

fqwValmistaudu ainutkertaiseen kokemukseen Alfred Ford School Of Management . Opi muiden johtajien kanssa nykypäivän liiketoiminta- ja tietoisuusjohtajuudella. Ajattele jatkaa koulutusta liiketoiminnassa Master-tasolla? Haluatko inspiroida ja edistää transformaatiota ja tuoda esille parhaiten niissä, jotka ovat ympärilläsi, soveltamalla uusimpia liiketoimintaperiaatteita? Haluatko mieluummin keskittyä "meihin" kuin "minuun"? Sitten olet oikeassa paikassa! Alfred Ford School Of Management tarjoaa MBA painottaen tietoista johtajuutta ja johtamista. Koulu kehittää tulevaisuuden johtajia globaalilla ajattelulla ja moitteettomalla luonteella. Tietoiset johtajat ymmärtävät, että menestyvä yritys palvelee yrityksen tarkoitusta, tukee työntekijöitään ja luo arvoa kaikille sidosryhmille. He tietoisesti kehittävät hoitokulttuurin ja luottamuksen. Alfred Ford School of Management -koulussa kehität taitoja ja näkymiä, jotka kääntävät sinut täysin erilaiseksi liikemiesksi. Koulutus ammattimaisesti ja henkilökohtaisesti muuttaa sinut ja tekee sinusta johtajan. Tietoinen johtaja. 18 kuukautta MBA-verkossa.

Erityisesti MBA tarjoaa:

PROGRESSIVE CURRICULUM f Meidän opetussuunnitelmamme on räätälöity sijoittamaan sinut johtajien kenkiin todellisissa yrityksissä. FIRST-CLASS ONLINE-OPPIMINEN Tarjoamme laajan valikoiman tutkimusresursseja, jotka ovat käytettävissäsi napin painalluksella. MOTIVAATIO KÄYTTÄMÄLLÄ SISÄISEN MUOKKAUKSEN KÄYTTÄMISESTÄ Opas sinut katsomaan itseesi keskittyen syvempään itsetietoon, jotta voit hyödyntää vahvuuksiasi johtajana. JOUSTAVUUS TUTKIMUKSEN AIKATAULUKSEEN Väkivaltaisen verkko-opiskeluympäristön kautta luokka tulee sinuun, joka todella sopii sinulle. INTERAKTIIVINEN TOIMITTAMISMENETTELY Alfred Ford School Of Management lähestymistapa on ainutlaatuinen paitsi joustavuudessa myös toimituksessa. KANSAINVÄLINEN JA AMMATTIKORKEAKOULU Huolellisesti valitut tutorit tulevat kuudesta maanosasta, joilla on monivuotinen opetus tai ammatillinen kokemus omilla aloillaan. SITOUMUS MUISKELILLE feAlfred Ford School Of Management opiskelijat ja tiedekunta tulevat kymmeniä maita ja jokaisesta sektorista ja teollisuudesta.

MIKSI TUTKIMUS US?

Alfred Ford School Of Management antaa sinulle mahdollisuuden mennä sinne, missä muut MBA-ohjelmat eivät mene omien käyttäytymisestänne sisimmiltä toiminnoilta mahdollisimman laajoihin liiketoiminnan näkymiin ja yhteiskuntaan.

Kurssit

  • Inhimillisen pääoman hallinta
  • Projektinhallinta
  • Varainhoito
  • Johdon laskenta
  • Strateginen johtaminen
  • Markkinoinnin johtaminen
  • Toimintojen hallinta
  • Tietoinen johtajuus
  • Väitöskirja

PÄÄSYVAATIMUKSET

Alfred Ford School Of Management asettaa korkeat mutta kohtuulliset standardit hakijoilleen. Hakijalla on oltava korkeamman asteen tutkinto, epätyypillinen akateeminen pätevyys, jolla on liiketoimintakokemus ja englannin kielen taito.

palkkiot

Lukuvuosi 6 950 € sisältää verkkokirjaston käyttöoikeuden, verkkokampuksen käytön, valmistumismaksun, online-moduulit ja väitöskirjan ohjauksen. Residenssimoduuli maksaa 950 € ja sisältää seitsemän päivää majoitusta, ravintola-ateriaa ja ylimääräisiä kuluja (esim. Retki tai lyhyt matka). Pakolliset oppikirjat eivät sisälly lukukausimaksuihin; niiden kokonaishinta vaihtelee ja on noin 400 euroa. Belgiaan (tai muuhun mahdolliseen oleskelupaikkaan) lentolippu, lentoasema lentokentälle asuinpaikkaan ja viisumi maksetaan lisäksi.

Kertamaksua varten tarjoamme 400 euron alennuksen.

Oppiminen tapaustutkimuksilla Alfred Ford School Of Management -ohjelmistosta Vimeo-ohjelmassa.

Ohjelman opetuskielet:
  • Englanti
Alfred Ford School Of Management
Tämä kurssi on Kampuksella ja verkossa
Alkamispäivämäärä
Avoin ilmoittautuminen
Duration
18 - 60 kuukautta
Part-time
Full-time
Hinta
7,900 EUR
Määräaika
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Avoin ilmoittautuminen
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Avoin ilmoittautuminen

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä