Nanyang-stipendiaatit MBA

Yleistä

2 sijaintia saatavilla
Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

FMBA Nanyang Technological University

Nanyang Fellows MBA on yleinen kokopäiväinen ohjelma julkisen sektorin vanhemmille avainhenkilöille, jotka haluavat saada syvää globaalia yritystietoa ja Aasian oivalluksia.

Ohjelman käynnisti vuonna 1998 tohtori Singaporen varapääministeri Tony Tan. Joka vuosi pieni ja valittu noin 25 osallistujan ryhmä julkisesta sektorista koko mantereella liittyy ohjelmaan syvän ja intensiivisen oppimisen matkalle.

Ohjelman yleiskuvaus

Yhden vuoden kokopäiväinen ohjelma sekä julkisen että yksityisen sektorin vanhemmille avainhenkilöille, Nanyang Fellows MBA tarjoaa akateemisesti tiukan opetussuunnitelman, joka käsittelee tärkeimpiä globaalin talouden ja johtamisen suuntauksia ja johtamiskäskyjä, jotka kattavat idän ja lännen parhaat puolet. .

Ohjelma yhdistää erilaisia akateemisia menetelmiä vuorovaikutteisen ja syvällisen oppimiskokemuksen varmistamiseksi. Nanyang-stipendiaatit oppivat dynaamisten luentojen, aloitusistuntojen kanssa teollisuuden ja hallituksen johtajien kanssa, henkilökohtaisten ja ryhmäprojektien, vertaisoppimisen, ulkomaille suuntautuvien opintomatkojen ja tapaustutkimusmenetelmän avulla.

Harvard Business Schoolin kehittämä tapaustutkimusmenetelmää käytetään laajasti johdon koulutuksessa. Tätä menetelmää käyttämällä Nanyang Fellows terävöittää päätöksenteko- ja analyyttitaitojaan tutkimalla aitoja liiketoimintaskenaarioita ja puolustamalla suosituksiaan ryhmälle.

Kansainvälinen muoto

Ohjelman kansainvälinen segmentti lisää entisestään johtamismatkan vuotta. Perusteellinen oppiminen kahdessa maailmanlaajuisesti tunnetussa instituutiossa Yhdysvalloissa - Kalifornian yliopistossa, Berkeleyssä ja Pennsylvanian yliopiston Wharton-koulussa - mahdollistaa Nanyang-kollegoiden yhdistämisen parhaisiin idän ja lännen käytäntöihin. Ne erottavat Nanyang-jäsenet toisistaan ja antavat heille kilpailuedun terävöittää strategista johtamis- ja johtamisnäkymäänsä siirtämällä heitä uraportailla varmasti.

Miksi Nanyang Fellows MBA

Asunto-ohjelma Yhdysvalloissa

Oppiminen alkaa Singaporessa, Nanyangin teknillisessä yliopistossa ja jatkuu myöhemmin kahdessa Yhdysvaltojen yliopistossa: UC Berkeley ja Pennsylvanian yliopiston The Wharton School.

Merentakaisten yritysten opintotehtävä

Keskeinen osa oppimista tapahtuu ulkomailla merentakaisten Business Study Mission (BSM) -maissa. BSM tarjoaa Nanyang-tutkijoille mahdollisuuden yhdistää teoria käytännön kanssa tutkimalla tiettyä aihetta tai kysymystä ja suorittamalla tapaustutkimus valitussa maassa.

Yritysjohtajuusseminaarit

Nanyang Fellows MBA -ohjelma sisältää sarjan yritysjohtajuusseminaareja, joissa osallistujat saavat etuoikeutettuja näkemyksiä Aasian ja kansainvälisten johtajien korkeimpien toimitusjohtajien sekä yritys- ja hallitusten johtajien kokemuksista suljettujen ovien kanssa käytävien vuoropuheluiden avulla.

Live-konsultointiprojekti (LINC)

Nanyang Fellows MBA -sovelluksen nurkkikivina osallistujat aloittavat LiNC: ssä; konsultointiprojekti, jonka avulla he oppivat soveltamaan reaalimaailman liiketoimintaongelmia. Kokeneiden professoreiden ohjaamana ja soveltamalla kaikkia heidän oppimiaan koko ohjelman ajan osallistujat toimisivat konsultteina tai verkkotunnuksen asiantuntijoina teollisuusprojektissa havaittujen ongelmien ratkaisemiseksi kumuloituen loppuraportin ja esityksen toimittamiseen sponsoroijalle yritykselle. Tällaisen kokemuksellisen oppimismahdollisuuden avulla osallistujat voisivat vahvistaa oppimistaan käytännön mahdollisuuksien avulla.

Elinikäiset joukkovelkakirjat

Haastavan matkan lopussa Nanyang-stipendiaatti palkitaan vankalla käsitteellisellä pohjalla ja käytännöllisellä tiedolla liiketoimintamalleista, jotka omaksuvat itä- ja länsimaisemmat liiketoimintakäytännöt ja ovat herkkiä liiketoiminnan kulttuuriselle monimuotoisuudelle globaalissa ympäristössä. Sinulla on myös perustana pysyviä ystävyyssuhteita muiden kirkkaiden ja dynaamisten johtajien kanssa sekä kehittyneistä että nousevista talouksista.

Opiskelijaksi

Nanyang Fellows MBA-ohjelma houkuttelee vain huippuosaajia. Sellaisena olemme erittäin valikoivia valinnassa henkilöitä osallistumaan tähän ohjelmaan. Kun etsimme johtamispotentiaalia, vahvaa akateemista kykyä ja hyviä henkilökohtaisia ​​ominaisuuksia (etiikka, rehellisyys ja sosiaalinen vastuu), pyrimme myös varmistamaan hyvän taustan monimuotoisuuden lisäämään tämän ohjelman rikkautta.

Pääsyvaatimukset

  • Hyvä kandidaatin tutkinto
  • Ainakin 8 vuoden johto- tai vanhempi ammatillinen kokemus
  • Osoitettu sujuvuus englanniksi ja hyvät pisteet TOEFL: ssä tai IELTS: ssä (kansainvälisille hakijoille, joiden opetusväliaine ei ollut englanniksi korkea-asteen tasolla)
  • Organisaation toimitusjohtajan tai tarvittaessa vastaavan suositus

haastattelut

Valittuihin ehdokkaisiin kutsutaan pääsyhaastattelu. Haastattelu voidaan suorittaa verkossa tai kampuksella. Tämä haastattelu auttaa meitä ymmärtämään paremmin hakemustasi ja arvioimaan sopivuutesi ohjelmaan.

Johtamismahdollisuudet

Nanyang Fellows MBA-ohjelma on tarkoitettu tuleville johtajille, ja haluamme varmistaa, että kaikilla osallistujilla on todistettu johtamispotentiaali. Arvioimme huolellisesti johtajuutesi potentiaalin kautta hakemusaineistosi, tuomarien suosittelut ja haastattelutulokset.

Vahva akateeminen kyky

Etsimme ehdokkaita, joilla on vahva todistettu akateeminen suorituskyky, koska ohjelman älylliset vaatimukset ovat tiukat ja vaativat erinomaisia analyyttisiä kykyjä ja hyviä kommunikointitaitoja. Hyvän akateemisen ennätyksen lisäksi otamme huomioon myös GMAT (jos sellainen on) ja TOEFL-pisteet arvioidaksesi akateemisia kykyjäsi.

Luonne ja henkilökohtaiset ominaisuudet

Tulevaisuuden johtajana odotamme sinulta korkeinta henkilökohtaista koskemattomuutta ja luonnetta. Kun opit ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä muiden kavereiden kanssa, odotamme molemminpuolisen kunnioituksen ja siviili kunnioituksen ominaisuuksia sekä todellista halua jakaa ja myötävaikuttaa yhteisön ystävyyteen ja yhteistyöhön edistämällä toveruutta ja edistämällä ystävyyttä ja hyvää tahtoa kaikkien keskuudessa.

Osallistujien kokemus

Kokopäiväinen Nanyang Fellows MBA-ohjelma toimii tyytyväisenä sapattina kiireisille avainhenkilöille, jotka vievät yhden vuoden työpaikan pohtiakseen, nuorentaakseen ja aloittaakseen intensiivisen, mutta rikasuttavan oppimismatkan.

Viimeksi päivitetty May 2020

Oppilaitoksesta

Young and research-intensive, Nanyang Technological University (NTU Singapore) is ranked 11th globally. It is also placed 1st amongst the world’s best young universities for the sixth consecutive year ... Lue lisää

Young and research-intensive, Nanyang Technological University (NTU Singapore) is ranked 11th globally. It is also placed 1st amongst the world’s best young universities for the sixth consecutive year. Näytä vähemmän
Singapore , Singapore + 1 Lisää Vähemmän