Mba & e: liiketalouden ja tekniikan

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Uusi vuonna 2018: Global Leadership in Engineering erikoistuminen

Lokakuussa 2018 lanseerataan uusi Global Leadership in Engineering-erikoistuminen. Tämä ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, joilla on aiemmat kansainväliset kokemukset ja ensimmäiset johtajuuskokemukset. Se valmistelee opiskelijoille johtajuutta insinööriyrityksissä kansainvälisissä ja kulttuurisissa yhteyksissä. Katso ohjelman verkkosivuilta tai ota yhteys toimistoomme lisätietoja varten.

Monipuolinen ja tieteidenvälistä

MBA & E -kurssin sisällön painotus tuo esille kaksi aihepiiriä aihepiireittäin, jotka ovat yhtä lailla liiketoiminnan hallinnosta ja teknisistä aiheista. Valmistuneet kurssista on varustettu paitsi poikkeuksellisen erikoistaitoja, mutta kehittää analyyttistä mielentilassa sovellettavissa erilaisiin toimialojen ja liiketoiminta. Pyrimme kouluttamaan kaikki MBA- ja E-tutkintoista vankka, monitieteinen ongelmanratkaisu - ammattimainen, luova ja yhteistyökykyinen. Viisi erikoistumisvaihtoehtoa antaa opiskelijoille joustavuuden viedä uransa haluttuun suuntaan:

  • Automotive Management
  • Tieteellinen johtaminen
  • Lean Management
  • Global Procurement
  • Global Leadership in Engineering (uusi vuonna 2018, kansainvälinen / johtamiskokemus vaaditaan)

BUAS3

Lähellä liiketavan

Koska jatko-koulutusohjelman, tietenkin hyväksyy hakemusten opiskelijoille taustat tekniikan, hallinnan, ja enemmän. Nuorena ammattilainen, sinulla jo on syvällistä osaamista erityisesti omaa kurinalaisuutta. Ottamalla MBA & E kehität kokonaisvaltaista ymmärrystä laajemmasta liiketoimintaprosessista. MBA- ja E-tutkinnon suorittaneet ovat "gap-bridgers" - asiantuntijoita omissa tehtävissään, jotka ovat kuitenkin täysin oppineet valtavirran tuloksiin suuntautuneisiin johtamiskäytäntöihin. Globaalit yritykset tarvitsevat tällaista "T-muotoinen ihmisiä" - haluaisit tulla yksi?BUAS2

Omat ja kansainvälisten

MBA & E -perhe opiskelijoista ja valmistuneista on peräisin yli 50 maasta eri puolilla maailmaa. Konetekniikka, tuotantotalous, kulttuurienvälisen viestinnän, taloustiede, materiaalitieteiden, lentokone suunnittelu, ydinfysiikan ja ohjelmistotuotanto - nämä ovat, mutta kourallinen taustat josta meidän opiskelijat tulevat. Voitteko kuvitella laajempi verkostoituminen mahdollisuus? Kurssi on kyse oppimisesta elintärkeitä liiketoiminnan taidoista tiukka neuloa kansainvälinen ryhmä. Kokeminen on yksi maailman kulttuurisesti monimuotoisen kaupungeista, sinulla on mahdollisuus parantaa pehmeitä taitoja, muodostaa kestäviä ystävyyssuhteita ja yksinkertaisesti pitää hauskaa. Odotamme toivottaa sinut tervetulleeksi MBA & E-perheeseen!

Kansainvälinen erikoistuminen "Automotive Management" on saatavana MBA & E: ssä HTW Berlinissa

Saksa on yksi autoteollisuuden tärkeimmistä haasteista eri puolilla maailmaa. Ala muuttuu jatkuvasti ja on monia uusia haasteita hallita. Näin ollen on olemassa vahva kysyntä nuorten liiketoiminnan tekniikan osaajia työmarkkinoilla Saksassa. Lisäksi autoteollisuuden odotetaan kasvavan nopeasti ns. Kehittyvissä maissa, mikä antaa kansainvälisille tutkinnon suorittaneillemme suuren edun kotimaissaan. BUAS1 MBA & E on yksi harvoista englanninkielisistä teollisuuden johtamisohjelmista Saksassa, jossa keskitytään erityisesti Automotive Management. Jo vuosia, monet valmistuneet ovat kehittäneet uran Autojen pelaajia ja ylläpidämme hyvin läheisiä suhteita teollisuudelle. Sen jälkeen kysyntä, vuonna 2013 aloitimme uuden erikoistumisen erityistarpeita autoteollisuuden OEM ja toimittaja aloilla. Lisätietoja saa viereisestä lomakkeesta, joka ottaa meihin yhteyttä tai vieraile osoitteessa http://mbae.htw-berlin.de/.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

With a student body of more than 13,000, the Hochschule für Technik und Wirtschaft (HTW) Berlin is the largest University of Applied Sciences in Berlin.

With a student body of more than 13,000, the Hochschule für Technik und Wirtschaft (HTW) Berlin is the largest University of Applied Sciences in Berlin. Näytä vähemmän