Mba ylellisyyttä tuotemerkin hallinta

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

MBA Luxury Brand Management Ohjelma on suunniteltu varustamaan ehdokkaille, jotka ovat asiaan johtamiskokemusta erikoistuneen kehittynyttä osaamista ja taitoja siirtyä seuraavalle tasolle uransa.

Suunnittelu ohjelma auttaa opiskelijoita saamaan syvä ymmärrys monimutkaisia ​​johdon puitteissa ylellisyyttä järjestöjen, erityisesti ylellinen markkinat jatkavat kilpailukykyä ja moniulotteisia, ja ylellisyyttä kuluttajat entistä polarisoitunut.

On painotetaan voimakkaasti koko ohjelman kerääminen ja analysointi tietoja, jotka tukevat monimutkaisia ​​päätöksentekoa. Opiskelija kehittää analyyttisiä taitoja tarpeen tutkia monenlaisia ​​kysymyksiä, jotka vaikuttavat ylellisyystavarasektorilla ja kyky rakentaa luovia ratkaisuja. Aktiivinen kokemuksellisen oppimisen avulla opiskelijat voivat kehittää strategista ajattelua, johtajuutta, ihmissuhde ja ryhmä taitoja ja syvempi yrittäjyyteen näkymät. Ongelmanratkaisuun ominaisuuksia myös viljellään kautta tapaustutkimuksia, liike-pelejä ja live alushousut projekti luotu yhteistyössä johtavien ylellisyyttä järjestöjen.

Luksusbrandien jatkaa menestyä kautta avaintekijöitä aitous, yksinoikeus ja ammattitaito, mutta tänään näitä on tasapainottaa 24/7 pääsy ja välittömyys, ja heijastavat edistysaskeleet digitaalitekniikan ja vallan kasvu kuluttajalle. MBA Luxury Brand Management tarkastellaan, miten Luksusbrandien täytyy löytää innovatiivisia tapoja käsitellä Classic kompromissi harvinaisuus ja globaaliin laajentumiseen.

Arviointi

Opetti moduuleja arvioidaan yhdistämällä työselostus, keskustelupalstat ja online testejä seuraa Väitös ja konsultointi projekti.

Ohjelman sisältö

  • Arvon luomisesta ylellisyystavarasektorilla
  • Tuotteiden ja brändin hallinta ylellisyystuotteiden alan
  • Globalisaatio ja maailmankansalaisuus
  • Vastuullista johtajuutta varten ylellisyystavarasektorilla
  • Strateginen johtaminen ja markkinointi ylellisyystavaroita
  • Ylellisyyttä vähittäiskaupan ja jakelun hallinta (lisävaruste)
  • Tutkimus ja konsultointi menetelmät

jatko näkymiä

MBA Luxury Brand Management-ohjelma on suunniteltu varustamaan ehdokkaille, jotka ovat asiaan johtamiskokemusta kanssa asiantuntija kehittynyttä osaamista ja taitoja siirtyä seuraavalle tasolle uransa.

Minimi Pääsyvaatimukset

Normaalisti joko

  • Vähintään alemman toisen luokan oppiarvo liiketoimintaan liittyvien kurinalaisuutta ja ei vaadita työkokemusta

tai

  • Vähintään alemman toisen luokan arvosanoin tutkinto mitään kuria ei työhön liittyviä ja kaksi vuotta asianmukaisella tasolla johtamiskokemusta.

Englanti kielitaitovaatimukset

Akateeminen IELTS taso 6.0 (tai vastaava ilman elementtiä alle 5,5)

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The British School of Fashion is an innovative academic hub developed by Glasgow Caledonian University (GCU) to create and disseminate strategic fashion business insight through its provision of leadi ... Lue lisää

The British School of Fashion is an innovative academic hub developed by Glasgow Caledonian University (GCU) to create and disseminate strategic fashion business insight through its provision of leading-edge education, research and consultancy. Näytä vähemmän