Mba yleinen johto

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Osa-aikaiset tutkimukset Master of Business Administration

Osa-aikainen ohjelma in General Management johtaa astetta Master of Business Administration (MBA). Se on akkreditoitu FIBAA (Foundation for International Business Administration akkreditointi). MBA on kansainvälinen sen sisältöä, ja tarjoaa yli 30 prosenttia koko materiaalin Englanti.

Sisällöt ovat opettaneet tiedekunnan näkökulmasta pääjohtaja. Tämä on tunnustettava strategisia haasteita, laita ne tavoitteet ja visiot ja innostaa työntekijöitä tähän tarkoitukseen. MBA-ohjelma luojana se tarvittava asiantuntemus (Business Skills) aloilla yritysjohdon, henkilöstöhallinnon ja liiketoiminnan hallinnon ja lainsäädännön, mutta esittelee kaikki tunnustamista ja hallintaa asiayhteyteen tietämystä yhtiön johto valmis (Management Development, Business Management).

MBA FHDW sidoksissa perustettu MBA elementtejä tärkeitä aiheita, kuten henkilökohtainen kehitys, johtajuus ja globalisaatio ja intensiivinen palautetta. Nykyaikaisten oppimismenetelmien, kuten toimia oppimisen ja liiketoiminnan simulointi asettaa uudet standardit. Kussakin tapauksessa viikon mittaisen matkan Shanghaihin Kiinaan sekä Hyderabad Intiassa voit kokea omakohtaisesti ja globalisaation päällä.

KESTO

18 kuukautta

Kohderyhmä

MBA in General Management valmistelee opiskelijoita, joilla on työkokemusta tulevaisuuden haasteisiin ylimmässä johdossa ennen kansainvälisellä tasolla. Tärkein päämäärä on pätevöityminen, jotka voidaan toteuttaa suoraan liiketoimintaympäristössä.

MBA-ohjelma on suunnattu pääasiassa yritysten työntekijöiden, joilla on jo johtamiskokemusta tai on pian, ja jonka tavoitteena on valmistella tulevia haasteita alalla yleinen johto.

Lukukausimaksut

Oman MBA voit sijoittaa kuukaudessa € 850 koko 18 kuukauden laina. Lopussa tarkastelun maksu 1800 € veloitetaan. Kuukausimaksu sisältyy jo opintomatka (joko Kiinaan tai Intiaan). Saapuminen ja lähteminen kustannukset ovat erikseen.

Toisen retki € 1200 veloitetaan. Tämä sisältää myös majoituksen, ateriat sekä organisaation edut mukana, ei saapuessa ja lähtiessä kustannuksia.

Voidakseen investoida, mukaan lukien pakollinen retki yhteensä € 17100 teidän MBA. Osallistu kaksi retkiä, on yhteensä € 18.300.

Viimeksi päivitetty Joulu 2015

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Erfolgsrezept duales Studium – Fit für die Praxis 1993 wurde die Fachhochschule der Wirtschaft (FHDW) als eine der ersten privaten Fachhochschulen in NRW gegründet. Mittlerweile studieren an ihren fün ... Lue lisää

Erfolgsrezept duales Studium – Fit für die Praxis 1993 wurde die Fachhochschule der Wirtschaft (FHDW) als eine der ersten privaten Fachhochschulen in NRW gegründet. Mittlerweile studieren an ihren fünf Standorten Paderborn, Bielefeld, Bergisch Gladbach, Mettmann und Marburg über 1.900 junge Menschen. Näytä vähemmän
Paderborn , Paderborn , Paderborn , Paderborn + 3 Lisää Vähemmän