Read the Official Description

MBA-tiedonhallinta

Master of Business Administration (Information Management) Palkinnot Plymouth University, Iso-Britannia

Sijoitettu 2% maailmassa

Tietojenkäsittelyn MBA on suunniteltu vastaamaan tietojenkäsittelytieteen ammattilaisille, jotka ymmärtävät useiden organisaatioongelmien konfluenssin useilla eri aloilla. Tämä MBA mahdollistaa opiskelijan ottaa uransa useissa eri suunnissa, kuten tietokoneverkkoarkkitehti, tietokoneohjelmoija, tietojärjestelmäanalyytikko, tietokannan ylläpitäjä, tietoturvallisuusanalyytikko, tietohallintopäällikkö, web-kehittäjä. Organisaatiot ovat tietoisia siitä, että teknologia muuttuu murto-osalla toisistaan, minkä takia monet organisaatiot etsivät aina tiedonhallinnan asiantuntijaa.

Tämä MBA on kaksinkertainen sertifiointiohjelma, joka koostuu NCC: n, UK: n myöntämästä Level 7 Business Management -edustajasta ja Plymouth Universityn UK: n myöntämä MBA (top-up), joka on maailmanlaajuisesti johtava jatkotutkinto yritysjohdon alalla.

Ohjelman tärkeimmät kohokohdat:

 • Kaksinkertainen sertifiointi
 • Saavuta arvovaltainen MBA johtavalta UK-yliopistolta
 • Joustava toimitus asiantuntijatieltä Plymouth Universitystä
 • Tutustu mistä tahansa paikasta maailmanlaajuisesti
 • Verkko-oppimisresurssien tukemana
 • Pääsy Plymouthin yliopiston e-kirjastoon
 • Kolmen aloituspäivämäärän valinta: syyskuu, tammikuu tai maaliskuu / huhtikuu

Osa 1 - 7. tason tutkintotodistus liiketoiminnan johtamisesta (L7DBM)

 • Taso 7 Business Management (RQF) -opinnot (L7DBM) on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat jatko- tai kokeneita johtajia ja haluavat kehittää uransa johtoon.
 • Opiskelijat ovat alttiina monille nykyaikaisille asioille, joiden avulla he voivat kehittää kriittisiä, analyyttisiä ja teknisiä taitoja, joita tarvitaan ylimmän johdon tehtävissä. Tutkinnassa kehitetään myös akateemisia taitoja, joita vaaditaan jatko-opinnoille jatko-opinnoissa.
 • NCC Education on akkreditoitu palkkaluokkaan 7 diplomi Business Management (RQF) byqual (Office of Qualifications and Examination Regulation) Englannissa. Pätevöinnin tunnusnumero on 600/0365/0

Moduulit

Opiskelijoiden on tutkittava seuraavia kahdeksan ydinyksikköä:

 1. Informaatio- ja tietämyksenhallinta - pitää organisaation hallinnoijien hallitsevien tietojen ja tietämyksen tehokasta käyttöä ja hallitsee, kaappaa ja johtaa sitä.
 2. Kansainvälinen markkinointistrategia - kattaa laajan valikoiman ajankohtaisia ​​kysymyksiä strategisessa markkinoinnissa keskittyen ensisijaisesti kansainväliseen kulttuuriulottuvuuteen.
 3. Hallinnointi, valvonta ja vastuuvelvollisuus - hallinnoi johtajien vastuuta heidän hallinnassaan olevista taloudellisista resursseista ja ottaa käyttöön valvonta- ja johtamistekniikat.
 4. Organisaatioiden henkilöiden hallinta - tarkastelee joitain nykyaikaisia ​​teemoja, jotka liittyvät ihmisten hallintaan. Aihepiirikohtainen lähestymistapa kehittää tietoisuutta käsitteistä ja teoriasta, joka tukee organisaation käyttäytymistä ja henkilöresurssien hallintaa.
 5. Tutkimusmenetelmät - kehittää ylimmän johdon ja akateemisen tutkimuksen edellyttämät tiedot ja taidot, kuten kriittinen ja luova ajattelu, monimutkainen ongelmanratkaisu, päätöksenteko ja tutkimusosaaminen.
 6. Jatko-opiskelun opinto-osaaminen - tarjoaa keskeiset taidot ja tietämys jatko-opiskelun edellyttämästä opiskelusta. Moduuli on suunniteltu tukemaan tutkimusta pätevyyden muissa yksiköissä ja kehittämään johtamiskelpoisia siirrettäviä taitoja.
 7. Strateginen johtaminen - keskittyy strategiseen analyysiin käyttämällä analyyttisten tekniikoiden joukkoa edelleen / parempi ymmärrys, mikä vaikuttaa yrityksen asemaan sen todellisessa ja potentiaalisessa markkinapaikassa.
 8. Strateginen operaatioiden hallinta - kehittää ymmärrystä ja kykyä kriittisesti arvioida päätöksentekoa, joka liittyy toiminnan johtamiseen sekä valmistus- että palvelusektorilla.

Opiskelijat, jotka ovat suorittaneet NCC Koulutuksen taso 7 Business Management (L7DBM) voi edetä MBA (top-up) palkittu Plymouth University. NCC Education on solminut sopimuksen Plymouth Universityn kanssa, joka mahdollistaa NCC Edu L7DBM: n haltijat lopputyövaiheeseen, mikä mahdollistaa nopean opinnäytteen MBA-loppuun. Ohjelman laaja tavoite on kehittää oppimista kehittää johtajia ja potentiaalisia johtajia kykyä soveltaa tietämystään ja ymmärrystä liiketoiminnasta ja johtamisesta monimutkaisessa ja muuttuvassa ympäristössä tutkimuspohjaisen tutkimuksen kehittämiseksi elävän, monimutkaisen liiketoiminnan tutkimiseksi Hallinnoida tai tehdä kriittistä teoreettista tutkimusta nykyisestä liiketoiminta- tai johtamisongelmasta.

Osa 2 -MBA (Top-up)

Master of Business Administration (tiedonhallinta)

 • Tämä MBA on "ylimääräinen" ohjelma, joka on suunniteltu erityisesti jatko-opintosuoritusten haltijoille liiketoiminnassa tai johtamisessa, jonka avulla voit "nopeuttaa" opintojasi saada täyden MBA-palkinnon. Ohjelman arviointi on projektipohjaista ja sitä tuetaan asiantuntijoiden valvonnalla ja verkko-oppimisella - sitä voidaan opiskella mistä tahansa paikasta ympäri maailman. MBA-projekti (STO712) 60 op

Ohjelman Tarkoitettu Oppimistulokset

1.Tutkimus ja ymmärrys

Suoritettuaan loppututkinnon suorittaneiden olisi pitänyt kehittyä:

 • Tietämyksen syvyys ja ymmärrys siitä, miten kontekstiset voimat vaikuttavat organisaatioihin ja johtamiseen
 • Tieto ja ymmärrys asianmukaisesta tutkimusmetodologisesta lähestymistavasta, tiedonkeruumenetelmistä ja analyysimenetelmistä

2.Kognitiiviset ja älylliset taidot

Suoritettuaan loppututkinnon suorittaneiden olisi pitänyt kehittyä:

 • Kriittisen ajattelun taidot, asiaankuuluvan kirjallisuuden tarkastelu ja kriittinen analysointi todisteiden avulla
 • Kyky osoittaa strategista painopistettä tutkimustulosten arvioinnissa

3.Key ja siirrettävät taidot

Valmistuneiden olisi onnistuneesti valmistunut kyky:

 • Suorittaa tutkimus hyvien käytäntöjen eettisten vaatimusten mukaisesti
 • Viestittää monimutkaisia ​​tietoja selvästi ja kehittää johdonmukaisia ​​päätelmiä ja suosituksia

4. Työskentelyyn liittyvät taidot

Suoritettuaan loppututkinnon suorittaneiden olisi pitänyt kehittyä:

 • Kyky arvioida vaihtoehtoisia ratkaisuja ongelmiin ja kehittää vakuuttavia argumentteja, suosituksia ja ratkaisuja
 • Kyky pohtia liiketoiminnan ja hallinnan käytäntöä

5. Käytännön taidot

Suoritettuaan loppututkinnon suorittaneiden olisi pitänyt kehittyä:

 • Kyky työskennellä itsenäisesti projektin suunnittelussa ja hallinnassa sekä tavoitteiden saavuttamisessa tietyssä aikataulussa;
 • Kyky soveltaa tutkimusprosesseja ja havaintoja käytännön toimintaympäristöön ja kehittää alkuperäisiä ongelmanratkaisutaitoja

Ohjelmalla ei ole luokkahuoneen opetusta, joten opiskelijoille ei ole tarvetta käydä Plymouthissa. Ohjaaja ja opiskelija voivat kuitenkin halutessaan järjestää henkilökohtaisia ​​tapaamisia Plymouthissa tapauskohtaisesti. Opiskelijat voivat myös käyttää yliopiston tiloja / resursseja opintojensa tukemisen aikana. Mahdolliset vierailut Plymouthiin olisivat kuitenkin maahanmuutto- / viisumiloma. Kirjautumisjärjestelmää käytetään opiskelijan edistyksen seurantaan ja sen varmistamiseen, että opiskelijan ja ohjaajan välinen sopiva yhteys säilyy.

Program taught in:
Englanti

See 8 more programs offered by Westford University College »

Tämä kurssi on Online, Campus based
Alkamispäivämäärä
Open Enrollment
Duration
18 kuukautta
Part-time
Hinta
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Open Enrollment
Päättymispäivämäärä
Application deadline
Alkamispäivämäärä
Open Enrollment
Päättymispäivämäärä
Application deadline
Alkamispäivämäärä
Open Enrollment
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä
Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä
Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä