Mba - pääosa globaalissa pankki - ja rahoitusalalla

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Global Banking & Finance MBA on tarkoitettu ammattilaisille, jotka pyrkivät uraan globaalissa pankki- ja rahoitusalalla. Se opastaa hallinto-ja teknistä osaamista sekä kehittää sinut laajasti asiantunteva ammattilainen, joka kykenee suorittamaan yläosassa kansainvälisen pankki-ja rahoitusalalta.

Näetkö suuren kuvan rahoituksesta? Yritysten rahoitus vaatii syvällistä ymmärrystä taloudellisista menetelmistä ja tekniikoista - arvostamaan varoja ja antamaan tietoa asioista tärkeisiin liiketoiminnan kehittämispäätöksiin. MBA Global Banking and Finance -yrityksen päätavoitteena on kehittää osaavia ja osaavia johtajia siirtymään nopeasti rahoituspalvelualan avainasemiin.

Rahoitusjärjestelmät ja rahoituspalveluyritysten strategiat ovat nyt mukana perustavanlaatuisessa, kauaskantoisessa muutos- ja muutosprosessissa. Pankkien ja muiden rahoituslaitosten strateginen painopiste on siirtynyt kasvusta ja kokoluokasta yksinään suuremmaksi painotukseksi kannattavuuteen, suorituskykyyn ja omistaja-arvon luomiseen. Rahoitusalojen kasvava taloudellinen merkitys on myös korostanut uudelleen, että pankkiirien, rahastonhoitajien, monikansallisten yhtiöiden, arvopaperiyhtiöiden, sääntelyviranomaisten ja rahoitusneuvojien on oltava selkeä käsitys pankki- ja rahoitusalaan liittyvistä teorioista ja käytännöistä.

Viimeksi päivitetty Marras 2017

Oppilaitoksesta

LUBM is an organization committed to imparting quality business and management education to working professionals in the Middle East and beyond. We have strong industry presence in the management of h ... Lue lisää

LUBM is an organization committed to imparting quality business and management education to working professionals in the Middle East and beyond. We have strong industry presence in the management of higher education. If number is the criteria for our successful operation then we have enrolled over 4000 students in the last 5 years. Last year in 2016, we enrolled about 1400 students. Näytä vähemmän