MBA: Kauppatieteiden maisteri

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

MBA liiketalouden hallinnan ohjelmalla pyritään vastaamaan tulevien yritysjohtajien tarpeisiin.

Se lähestyy yrityshallintoa laajasta näkökulmasta ja sisältää kansalliset ja kansainväliset näkymät. Se yhdistää teoreettisen tiedon projektityöhön ja soveltaa tutkimusta todellisiin tilanteisiin.

Ohjelman opiskelijoille annetaan kaikki mahdollisuudet tulla päteviksi pääomamarkkinoinnin ja rahoituksen, kansainvälisen liiketoiminnan, henkilöstöhallinnon, markkinointiviestinnän, riskienhallinnan ja vähittäiskaupan aloilla.

126578_126320_Yasar.jpg

Ohjelmarakenne

Ohjelma tarjoaa sekä opinnäytetyön että opinnäytetyön vaihtoehtoja. Ei-opinnäytetyöohjelma sisältää 5 pakollista moduulia, 5 valinnaista moduulia ja termi-projektin. Opinnäytetyöhön kuuluu 5 pakollista moduulia, 2 valinnaista moduulia ja opinnäyte.

Uramahdollisuudet

MBA-ohjelma tarjoaa opiskelijoilleen laajan valikoiman ammatteja melkein jokaisessa liike-elämän vaiheessa.

Tämän ohjelman suorittaneet voivat työskennellä edistyneissä asemissa markkinoinnissa, henkilöstöhallinnossa, kirjanpidossa / rahoituksessa, projektijohtamisessa tai kansallisten tai monikansallisten yritysten tuotantolaitoksissa (MNC: t); paikallisissa asiantuntijoina ulkomaisissa tai valtion pankeissa; yksityiset tai valtion rahoituslaitokset; vakuutusyhtiöt; tilintarkastusyhtiöt; tai olla hyväksyttyjä tilintarkastajia. Lisäksi tutkinnon suorittaneita osataan perustaa oma yritys ja tulla tehokkaaksi yrittäjäksi.

Sisääntulovaatimukset

  • Ylemmän asteen tutkinto (tai uudempi)
  • Pääsytodistukset hyväksytään seuraavilla kielillä: englanti / turkki.
    Usein voit saada sopivan kopion koulusta. Jos näin ei ole, tarvitset viralliset käännökset ja alkuperäisen varmennetut jäljennökset.
  • Kielivaatimukset: englanti TOEFL: 78 (tai vastaava CAE, CPE, PTE tai FCE) tai Yaşar University FLAT tentti: 65
  • Muut vaatimukset:
    • Vähintään yksi viite (t) on annettava.
    • Hakemukseen on lisättävä motivaatiokirje.
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Yasar University, an English medium, foundation university, is located in the centre of the city of Izmir on the scenic west coast of Turkey. The university offers over 60 degree programs at undergrad ... Lue lisää

Yasar University, an English medium, foundation university, is located in the centre of the city of Izmir on the scenic west coast of Turkey. The university offers over 60 degree programs at undergraduate and postgraduate level. Students are given every opportunity to make the most of their university years; a professional education in a supportive learning environment. Näytä vähemmän