Mba kestävän hallinnan, san francisco hybridi

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Tiukka hallintoteoria ja käytäntö yhdistää ekologiseen ja sosiaaliseen tietoisuuteen, järjestelmien ajatteluun ja kestävään johtamiseen.

Huomaa: Koska hybridi (sekoitettu online / kuukausittain henkilökohtainen kurssi) kurssirakenne, tämä ohjelma ei ole avoin kansainvälisille opiskelijoille, jotka tarvitsevat opiskelijaviisumin. Katso MBA Sustainable Business, Seattle Metro -ohjelmaan, jos vaaditaan opiskelijaviisumi.

Kaikki kolme meidän Master of Business Administration (MBA) tutkinnot ovat niille, jotka kuvittelevat oikeudenmukaisempaa, vauras ja kestävä maailma. Presidio-tutkijakoulu antaa opiskelijoille mahdollisuuden tulla ammattitaitoisiksi ja visionääriksi johtajiksi, muuttajiksi ja yrittäjiin kaikilla aloilla tai yrityksissä. Merkittävin osa ohjelmistomme ovat allekirjoituksellinen integroitu opetussuunnitelma, jonka tarkoituksena on yhdistää tiukka hallintoteoria ja käytäntö ekologiseen ja sosiaaliseen tietoisuuteen, järjestelmien ajatteluun ja kestävään johtamiseen.

Kestävyys jokaisessa kurssissa

Presidio-tutkijakoulun MBA-ohjelmat valmistavat opiskelijoita ammattitaitoisiin ja visionäärisiin johtajiin kaikilla aloilla tai yrityksissä. Nykypäivän liike-elämän ammattilaiset eivät saa ainoastaan ​​johtaa onnistuneita organisaatioita vaan ymmärtää monia monimutkaisia ​​ja toisistaan ​​riippuvaisia ​​kysymyksiä, jotka määrittävät kestävyyden, ilmastonmuutoksesta ja puhtaasta teknologiasta sidosryhmien sitouttamiseen ja sosiaaliseen vastuuseen.

Meidän MBA-tutkintoihin yhdistää tiukan hallinnan teoria ja käytäntö ekologinen ja sosiaalinen tietoisuus, järjestelmien ajattelu ja kestävä johto. Opetussuunnitelmamme yhdistää nämä elementit yhteen, jotta opiskelijat voisivat tulla tehokkaiksi johtajiksi, muuttovälineiksi ja yrittäjiksi paremman, vauraan ja kestävän maailman palveluksessa.

MBA-ohjelman yleiskuvaus

Presidio-tutkijakoulututkinnon suorittaneet menestyvät, koska tämän päivän menestyksekkäitä liiketoiminnan ammattilaisia ​​ei pidä ainoastaan ​​johtaa organisaatioita vaan myös ymmärtää monia monimutkaisia ​​ja toisiinsa liittyviä aiheita, jotka määrittelevät kestävyyden. Ilmastonmuutoksesta ja CleanTech-järjestelmästä sidosryhmien sitouttamiseen ja sosiaaliseen vastuuseen liittyy uusia taitoja ja uusia ajattelutapoja, jotka ovat ratkaisevan tärkeitä oikeudenmukaisemman, vauraimman ja kestävämmän maailman takaamiseksi. Määritämme kestävän kehityksen osaamisen näiden kolmen peruskäsitteen hallitsemiseksi.

MBA-ohjelmamuoto

PGS MBA-ohjelmat ovat 60-luottokurssi, jossa on 15 vaadittua kurssi ja yksi valinnainen. Ohjelma yhdistää henkilökohtaisen luokkahuoneen kokemuksen vuorovaikutteisen etäopetuksen joustavuuteen. Opiskelijoilla on niin paljon klassista aikaa kuin perinteinen MBA-ohjelma. PGS tarjoaa kuitenkin lisätason oppimisen vankan online-komponentin kautta, joka kehittää keskeisiä johtamisvalmiuksia ja helpottaa opiskelijoiden virtuaalista yhteistyötä.

Kokopäiväinen ohjelma kattaa kaksi vuotta ja osa-aikaisen ohjelman neljä vuotta. Jokainen lukukausi, luokkahuoneen opetus tapahtuu neljän päivän oleskelun aikana (osa-aikaiset opiskelijat osallistuvat luokkiin kahden päivän ajan). Nämä asuinpaikat tapahtuvat torstaista sunnuntaihin kerran kuussa viiden kuukauden ajan.

Presidio Graduate Schoolin MBA-ohjelma valmistaa opiskelijoita olemaan ammattitaitoisia ja visionääri johtajia kaikilla aloilla tai yrityksissä. Nykypäivän liike-elämän ammattilaiset eivät saa ainoastaan ​​johtaa onnistuneita organisaatioita vaan ymmärtää monia monimutkaisia ​​ja toisistaan ​​riippuvaisia ​​kysymyksiä, jotka määrittävät kestävyyden, ilmastonmuutoksesta ja puhtaasta teknologiasta sidosryhmien sitouttamiseen ja sosiaaliseen vastuuseen.

Meidän MBA-tutkinto yhdistää tiukan hallinnan teoria ja käytäntö ekologinen ja sosiaalinen tietoisuus, järjestelmien ajattelu ja kestävä johto. Opetussuunnitelmamme yhdistää nämä elementit yhteen, jotta opiskelijat voisivat tulla tehokkaiksi johtajiksi, muuttovälineiksi ja yrittäjiksi paremman, vauraan ja kestävän maailman palveluksessa.

Viimeksi päivitetty Marras 2017

Oppilaitoksesta

Presidio Graduate School (PGS) a graduate school built on integrating sustainability into management practices for the next generation of leaders in every industry and across all sectors. PGS is an in ... Lue lisää

Presidio Graduate School (PGS) a graduate school built on integrating sustainability into management practices for the next generation of leaders in every industry and across all sectors. PGS is an independently accredited non-profit private institution with courses in San Francisco, CA and Seattle, WA. Näytä vähemmän
Seattle , San Francisco + 1 More Vähemmän