Mba kansainvälinen liikkeenjohdon

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

MBA Kansainvälinen liikkeenjohtaminen

HFU MBA yhdistyvät johtavien opetussuunnitelma opetetaan kokonaan Englanti dynaaminen ja kansainvälisesti kokenut tiedekunta. HFU Business School on tiedekunnan Hochschule Furtwangen University, valtiojohtoinen yliopisto sijaitsee viehättävässä Etelä-Saksassa.

Meidän MBA-ohjelma on keskittynyt hallintaan liiketoimintaa koko globaaleilla markkinoilla. Se haastaa opiskelijat ajattelemaan ja elämään globaalisti sen sijainti tienristeyksessä Euroopassa. Johtajuutta, strateginen johtaminen, kulttuurisen monimuotoisuuden hallitseminen ovat vahvuuksia ohjelman ja valmistaa opiskelijaa menestystä tulevien ammattilaisten yritysten toimivien kansainvälisten rajojen yli.

Kansainvälinen Sijainti

Sijaitsee Euroopan sydämessä, ohjelma jatkuvasti houkuttelee opiskelijoita eri puolilta maailmaa. Sarjat tyypillisesti koostuu 80% kansainvälisiä opiskelijoita, luoden ainutlaatuisen monikulttuurinen kokemus laitamilla Schwarzwaldin ja tunnin ajomatkan Ranska, Sveitsi, Itävalta, ja kolme tuntia Italiaan.

Global Partners

Alueella asuu monia alkuun globaalien yritysten kuten Porsche, Daimler, SAP, Bosch, Aesculap, ja Hugo Boss. Meidän opiskelijat voivat odottaa altistua tällaisten yritysten kautta retkiä, yhtiö opinnäytetyön yhteistyötä, ja post-valmistumisen harjoittelupaikkoja. Monet ulkomaiset valmistuneet ovat päätyneet työtä näiden ja muiden tällaisten yhtiöiden, kuten Hewlett-Packard Europe, Adidas, Puma, ja Marquardt osana laajennettu kansainvälisen liiketoiminnan kokemus täällä.

Advanced Opetusmenetelmät

HFU on kärkipään ammattikorkeakoulussa on osoituksena viime tutkimuksia kouluissa. Meidän MBA-ohjelma tarjoaa monia etuja.

Top joukossa on meidän pieni luokka koko rajoitettu 15 opiskelijaa, varmistaa intensiivinen oppimisympäristö, tiiviissä vuorovaikutuksessa ikäisensä ja professorit, ja henkilökohtaista huomiota tiedekunnan ja tukihenkilöstö.

Meidän opetus lähestymistapa sisältää innovatiivisia menetelmiä, kuten käytännön liike simulaatioita ja yhteistyöhankkeet kumppanimaiden yliopistoissa ympäri maailmaa. Nämä haastaa opiskelijat tehokkaasti hallita kulttuurierot, maantieteellinen sijoiltaan ja jopa kilpailijoiden etuja reaalimaailman tilanteissa, kun pyritään saavuttamaan liiketoiminnan tavoitteet.

Ohjelma käsittää koko ajan päivän tutkimus, jolloin opiskelija nauttia normaalia kampuksella elämästä ja viikonloppuisin tutkia monia virkistys- ja kulttuuritarjontaan alueen.

Globaali valmistus

Lopulta, MBA HFU Business School antaa sinulle poikkeuksellinen "Made in Germany" perusta uran kansainvälisessä liiketoiminnassa maailmanlaajuisesti yritysten maailmanlaajuisesti. Meidän MBA-ohjelma on täysin akkreditoitu ACQUIN, akkreditointi, sertifioinnin ja laadunvarmistuksen instituutti, virallinen taho, joka varmistaa liiketoiminnan astetta liikkeeseen Saksan yliopistoissa täyttää korkeat kansainväliset akateemiset normit. Meidän MBA-tutkinto on itsenäisesti vahvistettu vastaavuus pysyvän kaltaisissa maissa Yhdysvaltojen ja Kanadan, ja on täysin tunnustetaan kaikissa Euroopan unionin maissa.

Valintaperusteet

Valintaperusteet on tarkoitus varmistaa, että opiskelijoilla on asianmukainen pätevyys, akateeminen tausta ja työkokemus hyötyä täysimääräisesti ja osallistua aktiivisesti ohjelmaan. Vaatimukset ovat:

Perustutkintoa tutkinnon keskimääräistä keskiarvolla (GPA)

Työkokemus, joka sisältää vähintään 24 kuukauden merkittävää työkokemusta liiketoimintaympäristössä valmistumisen jälkeen (opiskelija harjoittelupaikkoja tai kesätöitä eivät täytä vastiketta).

Taitoa Englanti puhutun ja kirjoitetun muodon, kuten on osoitettu

- TOEFL (meidän ETS koodinumero on 8221)

- IELTS

Testi ei vaadita hakijoita valmistuttuaan Britanniassa, Irlannissa, Pohjois-Amerikassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa.

Graduate Management Admission Test (GMAT)

Hakemusta ei tarvitse istua GMAT tutkimus. Ne kuitenkin kannustetaan tekemään niin. Hakijat, jotka ovat saavuttaneet ennätys GMAT voidaan antaa etusija aikaan valinnan. Nykyinen keskimääräinen pisteet GMAT on noin 600. Hyvä MBA ehdokkaat yleensä ylitä tätä pisteet.

Meidän GMAT koodinumero on 7032

Viimeksi päivitetty Tammi 2016

Oppilaitoksesta

Furtwangen University (HFU) is one of Germany's leading universities and recognised for its excellence in the following areas: High quality and innovation in teaching Strong practical focus through c ... Lue lisää

Furtwangen University (HFU) is one of Germany's leading universities and recognised for its excellence in the following areas: High quality and innovation in teaching Strong practical focus through collaboration with industry International focus Applied research Continuing education and lifelong learning Qualifications and motivation Social responsibility and safeguarding of the future Näytä vähemmän
Villingen-Schwenningen , Baden-Baden , Furtwangen + 2 Lisää Vähemmän