Mba globaali pankki-ja rahoitustoiminta

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Global Banking and Finance MBA on suunniteltu ammattilaisille, jotka haluavat uran globaalin pankki- ja rahoitus. Se opastaa hallinto-ja teknistä osaamista sekä kehittää sinut laajasti asiantunteva ammattilainen, joka kykenee suorittamaan yläosassa kansainvälisen pankki-ja rahoitusalalta.

Birmingham Business School on akkreditoitu AACSB (Association Advance Collegiate Schools of Business), AMBA (Association of MBA) ja EQUIS (European Quality Improvement System).

Distinguished johtajat sarja esittelee korkean profiilin yritysjohtajia MBA-opiskelijat Birmingham voi saada.

Tämä MBA-ohjelma on suunniteltu erityisesti opiskelijoille, jotka haluavat kehittää uran globaalissa pankki- ja rahoitus. Ohjelman tavoitteena on parantaa hallintoa ja teknisiä taitoja keskittymällä keskeisillä aloilla, kuten kansainvälinen pankki-, finanssi sääntelyä ja valvontaa, riskien ja tasehallintaan, strateginen johtaminen rahoituslaitosten, rahoitusmarkkinat, ja pääoma- ja riskipääomarahoitusta.

Monet valmistuneista työskentelee johtotehtävissä pankit ja rahoituslaitokset, ja sijoitusalan maailmanlaajuisesti. Ohjelma toimitetaan yliopiston tiedekunnan ja alan ammattilaisten palvelemaan nykyisiä ja tulevia tarpeita maailmanlaajuisten rahoituspalvelujen alalla. MBA (GBF) houkuttelee erittäin pätevä ja kokenut opiskelijat useista kulttuureista ja kansallisuuksista ja on hyvin mitoitettu opiskelijoiden haluavat erikoistua pankki- ja rahoitus.

Ohjelman sisältö

Ohjelma sisältää ytimen moduulit ja valinnaisia ​​moduuleja. Sen lisäksi, että opetetaan osa ohjelmaa, opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua neuvotteluihin toimitetaan harjoitellaan johtajat ja johtajia joidenkin maailman johtavien pankkien ja rahoitusyhtiöitä. Opiskelija on mahdollisuus olla vuorovaikutuksessa, keskustella uraan liittyviä kysymyksiä ja saada arvokasta tietoa työskentelystä näiden arvostetun laitosten.

Miksi opiskella tämän kurssin

Taitoja edelleen oman uran pankki ja rahoitus - Kehittää kattava käsitys teknisen ja johtamistaidot tulla monipuolinen johtaja kansainvälisen pankki- ja rahoitus.

Käyttää uusinta tutkimusta - Kuten researchled Business School, annamme opiskelijoille pääsyn uusimpia suuntauksia, tiedon ja tietämyksen maailmanlaajuisessa pankki- ja rahoitusalalta.

Elämän-aika uravalmennukseen - Hetkestä liittyä meihin teillä on mentori ja uran valmentaja käytettävissä opastaa uran kansainvälisessä pankki- ja rahoitus.

Accredited Business School - Pidämme arvostetun "triple-kruunu" akkreditointia AACSB (Association Advance Collegiate Schools of Business), AMBA (Association of MBA) ja EQUIS (European Quality Improvement System).

Sisäänpääsyvaatimukset

Hyvä Saavutukset tutkinto ja vähintään kolmen vuoden postgraduation työkokemus pankki- tai rahoitusta klo valvontaelimen tasolla. Vastaava ammatillinen pätevyys otetaan myös huomioon.

Hakijat, jotka eivät täytä vaatimuksia suora pääsy yhden vuoden MBA (GBF) ohjelma on mahdollisuus hakea 24 kuukauden välillä. Niille asianmukaiset määrällinen taitoja, on mahdollista syöttää ensimmäisen vuoden 21 kuukauden reitillä tammikuussa (ks MBA (kokopäiväistä) täydelliset tiedot).

Viimeksi päivitetty Tammi 2017

Oppilaitoksesta

Birmingham Business School is a research-led institution and offers high quality undergraduate and postgraduate degree programmes for students from all over the world. Their triple-crown accreditation ... Lue lisää

Birmingham Business School is a research-led institution and offers high quality undergraduate and postgraduate degree programmes for students from all over the world. Their triple-crown accreditation places them within an elite group of global business schools. Set in the university's attractive 'redbrick' campus, in the industrial heartland of Britain, the School is proud of its 100 year history and close links with local business. Näytä vähemmän